Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri parfumi?

Kateri parfumi?

So vam najbolj všeč, tukaj sprašujem predvsem ženske in zakaj? Namreč bliža se čas obdarovanj, pa je potrebno kaj kupiti, če želiš izpasti poznavalec, je dobro,d a se prej kaj pozanimamo in tko lažje izberemo. Torej, ženske, kaj vam je všeč in zakaj?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Živjo Primož!

Tenutno mi je najbolj všeč od Naomi Cambell – MISTERY!

Je pa to tak zimski, bolj sladek vonj!

LP, katja

NAjprej se moraš zavedati dejstva, da so parfumi zelo osebna zadeva; da smo jih ženske sicer zelo vesele kot darila, a nam lahko “nos tudi hitro dol pade” ko odpremo škatlico… Še najbolje je, da svojo izbranko povprašaš kateri ji je še posebej všeč – ali pa jo pelješ v kakšno drogerijo, kjer jih bo lahko preizkusila in dobro poslušaš njene komentarje.

Pa še nasvet – ne blamiraj se s cenenimi parfumi (nekaj lahko sicer privarčuješ, če namesto parfumske vode kupiš tolaetno vodo – razlike v vonju običajno skoraj ni, le parfum je bolj intenziven in drži dalj časa). Če želiš prijateljico res razveseliti potem se potrudi…

Sama sem pravi odvisnik od parfumov (imam jih okrog 30) in jih izbiram ne le glede na letni čas (za zimo so primernejši težji), pač pa tudi glede na razpoloženje, obleko, priložnost… Velikokrat pridejo v poštev tudi kakšne lažje moške variante (oz. uniseks) – npr. Crave od CK
Trenutno mi je od novih najljubši Gucci (moška in ženska varianta – ženska se dobi tudi v light verziji); seveda pa pri parfumih klasika nikoli ne zgreši – Joop, Issey Miyake (moj najljubši Le feu d’Issey -light), Nu (YSL), Bulgari black, Indecency (Givenchy), Cerrutti 1881, …

PA še nasvet – najceneje parfume pri nas verjetno lahko kupiš v Kompas Shopu (v LJ je na Pražakovi) – imajo veliko izbiro, pordajalna skoraj nima obiskovalcev, vse parfume pa lahko preizkusiš – cene pa so tudi do več tisoč tolarjev nižje kot npr. v Mullerju…

Držim pesti, da bo prijateljica rekla ” mmmmm diši….”

Pa še to: moški ki prijetno dišijo (pa ne preveč!) so strašno seksi

SOnčka, tole pa je bila dobra razlaga.

NI prijateljica, je kar žena, samo če bo tole prebrala ne bo nič od presenečenja. :((

Glede na to, da si odvisnica od parfumov, bi lahko vsak teden enega predstavila.
Zakaj njega, kdaj njega, kaj želiš doseči z njim, kako moški reagirajo na posamezen vonj in tako naprej, to bi bilopa res zanimivo slišati.

Najprimer, kateri vonj, spet bom vprašal za moške, sexualno privlači ženske. Torej ženske, na kater parfum bi padle, saj veste kako ?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

… tema je vsekakor zanimiva, ampak v življenju moram žal početi še vse kaj drugega….

Najbolj seksi moški parfum – najnovejši Gucci for men je zame “irrisistable”

od Diorja j’adore, pa Armanijev Emporio, pa Hugotov Deep red… to je trenutna moja vodilna trojka 🙂

Če hočeš narediti vtis, se absolutno izogibaj raznih cenenih variant, kot so naomi, cindy…. Prosim lepo…. No, res je odvisno od tega, komu poklanjaš. Jaz bi se letos najbolj razveselila Nu (Yves Saint Laurent) ali Omnia (Bulgari). Vonja z močno karakterno noto, lahko skrivnostna, nekaj zelo posebnega. Zato je morda treba biti tudi pazljiv pri količini in priložnosti.

POKLIČI NA GSM: 041 449 011 in na tvoje vprašanje ti bo odgovorila/pomagala svetovalka za kozmetiko – Anka.
Pomaga ti lahko tudi pri svetovanju izdelkov za osebno nego, kozmetike – uporaba, načini ličenja,..
Uporablja visoko kakovostne izdelke (niso najcenejši, sigurno pa v primerjavi z podobnimi izdelki ponujajo mnogo več za dostopnejšo ceno).

LP

Mene najbolj privlači, če moški diši po Armanijevem AQUA DI GIO (bolj svež vonj) ali pa po SCULPTURE – ju – ne vem katere firme je, sam da se imenuje Sculpture in je full full seksi vonj, sam ga moraš probat na koži, ker šele takrat tko fajn zadiši,…
l.p

men je od Gabriele Sabatini.

Jest mam pa od …hmm… Salvadore Dali – Laguna..
…kak komentar??
SomeOne

Moški, dišeči po: Versace (limonca vonj), en Lancomov parfum (ne vem imena, vse, kar sem izvlekla iz “nosilca” je, da je zelena tekočina v prozorni steklenički), Paco Rabanne Sport, XS.

Ženski: moj omiljeni Joy od Patouja, Indiana Creed, Petite Cherie od Annick Goutal, Coco Chanel, Angel, Angel innocent, Burberry Touch, Burberry Baby touch, Burberry Brit, Karma od Lusha,…
LP

Meni je najboljši Babydoll od YSL,nazadnje pa sem si kupila ta nov parfum od Escade (imam rada “bombončkaste” dišave)

meni so najbolj všeč:
-od naomi cambell-mistery
-pa od escade island kiss, pa oni temno vijolčni 🙂

Chanel 5
Diorjev J”adore

AQUA DI GIO’. Zakon. Je pa res, da se mora z njim odišaviti tudi pravi tip!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close