Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri parfumi lepo dišijo?

Kateri parfumi lepo dišijo?

In pod lepo mislim: da je takšen nežen, eleganten vonj, ne kakšni močni, z vonjem po vaniliji, ali pa še hujše, po sadju ala jagoda itd. (npr. Escada nekaterim ful diši, meni pa je to much).

Torej tiste z enakim okusom, kateri parfumi so vam všeč?

Hvala za ideje.

Jaz imam trenutno Calvin Klein Truth, Stella Mc Cartney Nude, Oscar de la Renta Intrusion, Gwen Stefani L.A.M.B, Jennifer Aniston Lolavie, Paris Hilton South Beach in Lanvin Eclat d’Arpege. Te so mi trenutno najljubši. Nežni in lepo dišijo.

Lacoste pour femme… ni močan, ampak se ga vonja, probat boš morala pa le sama.

Bvlgari omnia crystalline in omnia amethyste, jill sander style, chloe love, cacharel noa, guerlain l’instant magic……

Moji trije najljubši:

[img]http://shrani.si/f/v/Zh/2dg8yx42/greentea.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/X/JT/2GD7rkmq/2/50229.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/19/ew/1StJBh0n/20110224013405-lacoste-i.jpg[/img]

O hvala punce. Zbiram ideje za ožji izbor, da mi ni treba v parfumeriji vseh parfumov prevohat, ker potem počasi že izgubiš občutek.

look od vere wang, samo se bojim, da ga ni v drogerijah

chanel nr.5, coco mademoiselle – meni zelo všečna

Še moje mnenje:

Bvlgari Omnia Crystallyne
Lacoste pour femme
Oh in sploh: Guerlain Idylle- lep, nežen, a glamurozen vonj, osnovna nota bolgarska vrtnica, pobrana s polja ob jutranji rosi, ko je vonj najbolj izrazit

<b>[b]TUKAJ[/b]</b> ga imaš kolikor hočeš, pride pa v enih 3-4 dneh.

Lancome -Hypnose senses

Ugodna cena, za pojest parfum…js se kr po laseh še špricam.. 🙂 max mara -max mara. Kupi si ga ne bo ti žal. ni sladek…ni sadni…vonj kot se šika :))

Še vedno prisegam na Diorjev Dune. Je…sem pač ena zahojena tradicionalka. Moje skromno mnenje pa je, da je potrebno parfum sprobat tko kt moškega. A boš za tipa tut vprašala…hej punce, kerga tipa mi svetujete.?
Srečno roko pri izbiri, pa pejt v parfumerijo vsak dan pomalem.

DVOJINA JE ZAKON!

chanel 5 in DUNE

uh, dune pa ni za vsakogar, sploh če želi kaj nežnega.

še en glas za LACOSTE (rumen). do sedaj sem mislila, da je samo meni všeč.

Moji stalni in najljubši, že leta jih uporabljam.

Meni so najbolj všeč

Dior Addict Shine – poleti
Diore Midnight Poison – pozimi

Coco Chanel Madmoiselle vedno

(sm pa starejša)

ja Dune pa res ni za vsakega in ne za vsako priložnost, je bolj za zvečer….za na kakšen party, pa mislim tud, da ni za mlajšo populacijo, paše na ta prave babe, recimo meni!

Chanel 5 je pa za poleti in pozimi, zjutraj, čez dan in za zvečer in tudi za mlajše dekline! Jaz ga uporabljam že od 20 leta, včasih sem zanj dala pol plače, danes si ga z lahkoti kupim!

Kupi od Britne spirs ne bo ti žal. Kakor si navajala, da bi naj tako dišalo je od Britne parfum zelo vredu pa še cenovno je ugoden parfumček. Aja, kupi vijolično škatlico, ker sedaj ima že tri vrsti škatlic, meni je naj boljši vijoličen….
lp,

KENZO Jungle……samo ta in noben drug…grrrrrrrrrrrrrrr:-))))

Pitralon.

omg,kje si tega najdu?:-)))))))))

joooj,šele zdej vidla da iščeš nežne vonje…….sorry,Kenzo Jungle je divji,močan…..verjetno ti ne bo ustrezal……

Lolita JePeechka al nekaj takega.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

omg,kje si tega najdu?:-)))))))))

joooj,šele zdej vidla da iščeš nežne vonje…….sorry,Kenzo Jungle je divji,močan…..verjetno ti ne bo ustrezal……[/quote]Jaz poznam samo tega in zame je najboljši. Iz skladišča JLA sem dobil cel paket, 60 stekleničk pitralona in ga uporabljam 28. let. Še za dve leti ga imam. Ta je res perfekten.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close