Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri parfum

kateri parfum

se vam zdi na ženski najbolj sexsy oz. ženske katerega uporabljate sedaj na poletje in vam je najljubši

Moja najljubša:
– Dolce Gabbana: Light Blue
– Givenchy: Ange ou Demon

Naomi-Cat deluxe
JLO-Love at first glow

Večine parfumov se naveličam oziroma jih ne voham več, preden stekleničko porabim do konca. Ampak tale Light Blue je pa zakon. Po štirih dozah se ga še vedno kar ne morem navohati. Je tudi edini parfum, za katerega moški sprašujejo po imenu, da ga bodo kupili ženi.

Všeč mi je še Pure Poison, Bvlgari note, Chanel Chance in Loccitenova pomaranča.

Eden- chacarel ali champ elise.

Imam jih deset in več, ampak že več let najraje uporabljam Angel od Thierryja Muglerja in Addict od Diorja. Naj bo poletje ali zima. Ne letni čas, ampak moj nos je edino merilo za izbiro parfuma.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

to poletje:

Celine Dion – Nights in Paris
Naomi Campbell – Seductive Elixir
Elizabeth Arden – Mediterranean

Lep pozdrav

Kiss me iz DM-a. Ga uporabljam že 2 leti, pa se ga nekako kr ne morem navohat, pa še poceni je 🙂

V stalni zbirki:) je Dolce Gabana Light blue:), trenutno uporabljam Woman, od S. Oliver, sem pa zadnjič provala Into the blue, se mi zdi, da je od Elisabethe Arden in sem ful navdušena. Bo treba it kaj v nabavo:). No, všeč mi je še Cool water od Davidoff..

A je jean paul gautier še v modi?

Angel od Thierryja Muglerja – najboljši v moji zbirki, pa še vsi se obračajo za mano.

lp

DG- light blue
Armani- she

Moschino – OH!

Gucci by Gucci – njami

Edini, ki ga ne menjam že nekaj let in je z menoj kamorkoli grem- se pravi “trenutna stalnica” je Dune, CD. Vse ostalo je zamenljivo in vedno se vrnem k njemu:).

HBDJP!

Čez dan, ko se počutim veselo in malo otročje: Cacharel-Amor Amor
Čez dan, ko se počutim poletno: Dior-Sweet Sun
Zvečer: Calvin Klein – Euphoria

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close