Kateri pameten se bo sploh še cepil
jaz sem se in se še bom, 30.09.2021 ob 12:15
jaz se nisem in se ne bom, 30.09.2021 ob 11:56
Tudi tisti, ki so se cepili do sedaj, so ovce.
Ko bo treba, se bom cepil s tretjim odmerkom in če bo po mnenju strokovnjakov potreben še četrti, peti, enajsti, … odmerek bom odgovoren do sebe in do ljudi s katerimi se srečujem.
Ce bi bil resnicno odgovoren do ljudi, katere srecujes, bi se testiral vsak drug dan!
Odgovornost330, 30.09.2021 ob 13:17
Ce bi bil resnicno odgovoren do ljudi, katere srecujes, bi se testiral vsak drug dan!
Zanimivo. Pred cepivi se je jokalo, kako so testi nezanesljivi, zdaj so kar naenkrat postali najbolj zaneslijva stvar na tem planetu. Zanimivo, zanimivo.
Aja, pa prej se je jokalo glede PCR testov, kateri so stokrat bolj točni, zdaj so HAT najboljši. 110 % točnost. Po vašem.
AAAAAAHHHHHH, 30.09.2021 ob 13:23
Zanimivo. Pred cepivi se je jokalo, kako so testi nezanesljivi, zdaj so kar naenkrat postali najbolj zaneslijva stvar na tem planetu. Zanimivo, zanimivo.
Aja, pa prej se je jokalo glede PCR testov, kateri so stokrat bolj točni, zdaj so HAT najboljši. 110 % točnost. Po vašem.
Zanesljivost testa je tvoj izgovor za odgovornost do soljudi, zanesljivost cepljenja ti je pa kao odgovorna stvar?!
Mimogrede, nas je kar nekaj, ki nismo cakali na cepivo in mislimo, da je ves ta kaos okoli kovida hudo pretiravanje, vsaj tam nekje od poletja 2020 do zdaj!
a res je varno, 30.09.2021 ob 13:04
Kenya, 30.09.2021 ob 12:49
Vsak pameten se je ze cepil. Ali pa se bo. Cepiva so varna. Anticepilci zaletite se v rit.
A bejž no. Ti privoščim, da se tvojim otrokom zgodi nek stranski učinek (ki ga po tvoje ni).
A tk nizko gremo.. ??? Sram te je lh!
Odgovornost712, 30.09.2021 ob 13:39
Zanesljivost testa je tvoj izgovor za odgovornost do soljudi, zanesljivost cepljenja ti je pa kao odgovorna stvar?!
Mimogrede, nas je kar nekaj, ki nismo cakali na cepivo in mislimo, da je ves ta kaos okoli kovida hudo pretiravanje, vsaj tam nekje od poletja 2020 do zdaj!
Ja sej. Vse je hudo pretiravanje. Potem pa zbolite pa hitro, hitro laufat v bolnico. Gospa zdravnica, mene pa pljuča bubajo, pa dihat ne morem ?.
Lahko bi v takem primeru ohranili svoje mnenje, da je vse pretiravanje in ostali doma. Sej ni problema, ne se cepit. Samo v takem primeru tudi ne polnit bolnic. Če imate istomislečo družino pa še njim to povejte.
Kaj se potem sploh gremo? Krize je konec.
Mimosa, 30.09.2021 ob 14:13
Samo idioti se trmarijo in so proti cepljenju. Takih je polna infekcijska.
Debilno prizadeto.
(https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4636349216408626&id=701694363207484)
Karen Croake Heisler, vneta zagovornica cepljenja, umrla po 3 dozi cepiva: https://thecovidblog.com/2021/09/22/karen-croake-heisler-67-year-old-former-notre-dame-professor-says-damn-the-unvaccinated-dead-12-days-after-third-pfizer-mrna-injection/
se bodo še naprej cepili. Saj v idiokraciji ni prostora za lastno mnenje, odločanje, življenje. Mi se zavedamo, da smo mi pika, klicaj, vprašaj, konec, the end, fin. Mi smo ti, pri katerih se vse to konča. Bodi pika, stop znak. Bodi klicaj, ki kričiš, opozarjaš. Bodi vprašaj, ki se sprašuješ in poizveduješ.
Vneta zagovornica cepljenja, 30.09.2021 ob 19:05
Karen Croake Heisler, vneta zagovornica cepljenja, umrla po 3 dozi cepiva: https://thecovidblog.com/2021/09/22/karen-croake-heisler-67-year-old-former-notre-dame-professor-says-damn-the-unvaccinated-dead-12-days-after-third-pfizer-mrna-injection/
A to, da je umrla zaradi raka, ni več pomembno?
so pozabili, da se jih je opozarjalo na izčrpana, stara utrujena telesa s pridruženimi boleznimi, ki so umirala po njihovi logiki in besedah izključno zaradi covida. Sedaj te besede uporabljajo, da lahko upravičijo smrti kot posledice cepljenja. V idiokraciji ni prostora za razumen argument, so samo fraze, ki jih hipnotizirano ponavljajo. What monkey see, monkey do. V vašem primeru ponavljate kot papige, lajnate kot lajne, zvenite kot stara plošča, ampak tista spraskana ki te praska po ušesih. Tako vi praskate našo inteligenco in zdrav razum, da se vas še komaj prenaša.
Varna in zelo dobrodošla so za tiste, ki v tem biznisu pristavijo svoj piskrček. Bolje rečeno, se drenjajo ob koritu. Vse več ljudi z imeni in priimki, žrtev te norije in tudi zdravnikov, upa spregovoriti o svojih izkušnjah. Sama lahko gledam sodelavko, ki se ji je prej obvladljiva bolezen precej poslabšala. Drug sodelavec, prej zdrav, je že lep čas na bolniški in se mu stanje ne izboljšuje. Vem tudi za nekaj starejših 60 do 75, kar zdravih in vsaj povprečno vitalnih, ki so utrpeli kap ali infarkt ravno v obdobju po cepljenju.
naj se cepijo, 30.09.2021 ob 13:15
Statistika., 30.09.2021 ob 12:07
Cepili se bodo tisti ki so imeli matematiko in statistiko v srednji šoli več kot 2. Pa še ta je bila verjetno podarjena. Vi pa kakor hočete. Ena je v vaših knjigah očitno več kot 4884. Pa ne omenjajte raznih “s in ne zaradi” in podobnih stvari, ker nima smisla. Ljudje z astmo, sladkorno (mogoče celo prvega tipa) in povišanim krvnim tlakom bajeda komaj čakaj da umrejo. Če beremo te vaše učbenike.
Ja, sori, naj se cepi, kdor sam preceni, da mu je tako bolje!
Jaz se za bolezen, pri kateri se zapleti pojavijo pri 5% zbolelih, zivljenje ogrozeno pri 3% in 2% umrlih pc ne bom cepila.
V moji starostni skupini je umrljivost 0.1%!
Tveganje se poveca po 65 letu, polovica s hudim potekom in umrlih je nad 75 let!
Zakaj bi se torej jaz cepila?!
Vse skupaj je zelo napacno zastavljeno, bolnic n epolnijo 30 letniki, ampak 70 letniki, torej naj se te ogrozene skupine precepi, ostale pa naj se pusti, da zivijo normalno in prebolijo!
Jaz, jaz, jaz…
Le to veje iz tvojega posta
Jaz se bom cepil tudi v tretjo – pa sem zdrav in mlad – ampak, ko bo minilo šest mesecev grem brez težav po tretjo dozo. Sicer sem bil že v prvo in drugo cepljen z mRNK cepivom (Pfizer) – tako je naneslo, da so tisti dan cepili z njim (bi sicer tudi izbral Pfizerja, ampak takrat izbira še ni bila mogoča)… Zakaj sem se kot zdrav in mlad cepil in zakaj cepljenje podpiram? Zato, ker sk želim da se kot družba precepimo in zrahljamo omejitve. In zavedam se, da s tem ko jaz pristopim k cepljenju zvišam ta delež cepljenih. Cepil sem se zato, ker ene take zime kot je bila lani še ne želim (brez druženja z odprtimi le živilskimi trgovinami). Je pa tudi bonus sedaj, da se mi z zaostrovanjem ukrepov kot cepljenemu nič ne spremeni in se ne rabim sekirat in živcirat glede zaostrovanj/sprememb ukrepov. Preden sem se cepil sem natančno prebral (sem študent naravoslovja) vse povzetke značilnosti zdravil od vseh cepiv registriranih v SLO. Zavedal sem se, da je majhna možnost resnejših stranskih učinkov – vendar sem sam pri sebi sklenil, da raje tvegam to majhno možnost nesrečnega slučaja kot pa, da se nam ponovi še en lockdown – še ena prepoved druženja, zaprtje faksa, prepoved fitnesa in prepoved kavarn in restavracij… Zato sem sklenil sam pri sebi, da je bolje da se cepim in pripomorem k dovolj visoki precepljenosti. Sem pa bil na cepljenje prijavljen od decembra 2020 (na vrstu prišel v začetku maja 2021) – prijavil pa sem se takrat iz enostavnega razloga, ker smo bili sredi obupno dolgega lockdowna in bi takrat naredil vse samo, da se družba spet odpre…
lol985, 30.09.2021 ob 13:16
OMG, 30.09.2021 ob 12:36
Statistika je, če ne upošteva individualnih posebnosti posameznih skupin, popolnoma neuporabna veda. Če jedo bogataši meso, reveži pa zelje, bo statistika pokazala, da jedo vsi segedinar. Kako uporabno je to? Morda imaš prav. Tisti, ki so imeli matematiko v oš 2 ali 3, se bodo res vsi cepili, tisti, ki smo v matematiki in logiki blesteli, pa smisla v cepljenju za mlade in zdrave ne vidimo. In ja, eno mlado življenje je preveč, ko gre za žrtvovanje. Zakaj bi morali mlada življenja, za katere bi covid pomenil prehlad, žrtvovati za življenja starejših kroničnih bolnikov? So mlada življenja vredna manj?
Slednje dve uprašnji naslovi na upokojence. Če bi se oni cepili si ti ne bi rabila. Pa se nočejo. Starejša življenja so vredna manj. Točno ti so tudi največi borci za takoimenovano svobodo. Maldi se že po večini precepljeni zaradi služb, barov in faksov. Morda je odgovor v tem, da so naši upokojenci narcisi?
Lol985, tvoja trditev ne drži. Kljub temu, da bi se vsi stari pocepili, bi agenda šla svojo pot naprej. Saj ne gre za cepljenje proti bolezni, ampak nekaj čisto drugega in vse vlade zavezuje pogodba s farmako-firmami, da pocepijo najmanj 70% prebivacev. Čistokrvni genocid, ljudje pa ne sprevidijo, kaj se jim dogaja pred nosom.
Bi-Ke, 30.09.2021 ob 23:23
Jaz se bom cepil tudi v tretjo – pa sem zdrav in mlad – ampak, ko bo minilo šest mesecev grem brez težav po tretjo dozo. Sicer sem bil že v prvo in drugo cepljen z mRNK cepivom (Pfizer) – tako je naneslo, da so tisti dan cepili z njim (bi sicer tudi izbral Pfizerja, ampak takrat izbira še ni bila mogoča)… Zakaj sem se kot zdrav in mlad cepil in zakaj cepljenje podpiram? Zato, ker sk želim da se kot družba precepimo in zrahljamo omejitve. In zavedam se, da s tem ko jaz pristopim k cepljenju zvišam ta delež cepljenih. Cepil sem se zato, ker ene take zime kot je bila lani še ne želim (brez druženja z odprtimi le živilskimi trgovinami). Je pa tudi bonus sedaj, da se mi z zaostrovanjem ukrepov kot cepljenemu nič ne spremeni in se ne rabim sekirat in živcirat glede zaostrovanj/sprememb ukrepov. Preden sem se cepil sem natančno prebral (sem študent naravoslovja) vse povzetke značilnosti zdravil od vseh cepiv registriranih v SLO. Zavedal sem se, da je majhna možnost resnejših stranskih učinkov – vendar sem sam pri sebi sklenil, da raje tvegam to majhno možnost nesrečnega slučaja kot pa, da se nam ponovi še en lockdown – še ena prepoved druženja, zaprtje faksa, prepoved fitnesa in prepoved kavarn in restavracij… Zato sem sklenil sam pri sebi, da je bolje da se cepim in pripomorem k dovolj visoki precepljenosti. Sem pa bil na cepljenje prijavljen od decembra 2020 (na vrstu prišel v začetku maja 2021) – prijavil pa sem se takrat iz enostavnega razloga, ker smo bili sredi obupno dolgega lockdowna in bi takrat naredil vse samo, da se družba spet odpre…
v idiokraciji vedno znova dokazujejo zakaj so, kar so. Namreč, njihove poste beremo od že od samega začetka, ki se niso nič spremenili. Povzetek o idiokratu je, da ne razumejo, ne odraščajo, evulirajo pač pa samo slepo sledijo njihovim idiotskim gospodarjem, ki jim zapovedujejo idiotske zapovedi. Idiokrati se za povrh še s tem ponašajo.
idiokrati, 01.10.2021 ob 07:09
v idiokraciji vedno znova dokazujejo zakaj so, kar so. Namreč, njihove poste beremo od že od samega začetka, ki se niso nič spremenili. Povzetek o idiokratu je, da ne razumejo, ne odraščajo, evulirajo pač pa samo slepo sledijo njihovim idiotskim gospodarjem, ki jim zapovedujejo idiotske zapovedi. Idiokrati se za povrh še s tem ponašajo.
Ta post se pojavlja v nespremenjeni copy-paste obliki že par mesecev.
jaz sem se in se še bom, 01.10.2021 ob 12:10
Le izjemoma bi se komu bilo treba testirat, če bi bili vsi cepljeni!
Ne fantaziraj, ker cepivo sploh ni zaščita za delto, cepljeni vseeno zbolevamo in umiramo. Ta cepiva so qrac.
Forum je zaprt za komentiranje.