Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kateri paket pri mobitelu?

kateri paket pri mobitelu?

Kateri paket se splača vzeti pri Mobitelu? Zdaj imam neki mini mini inmi vedno malo zmanjka minut v mobitelovo omrežje, tako da doplačujem. Račun imam nekje 15- 18 evrov na mesec. Meni se zdi veliko in bi kaj ugodnejšega. Kakšna ideja s prakse?

(mobitelovim svetovalcem ne verjamem nič, ker so me že pošteno ——)

jaz mam ta džabest (al kako se že napiše) in nikoli ne plačam več kot 19 €, razen, če grem v tujino. to ima večina ljudi in je res najboljše!

Ja, ampak džabest je za študente oz. tiste do 30 let. jaz jih imam pa malo več 🙂

ahaaa, potem pa pardon :))) jah, ne vem, najbolje, da greš na mobitel in vzameš brošure ter malo preštudiraš, kateri paket ima kakšne pogoje, tarife, kaj ti ponuja… sama glede na svoje potrebe izbereš pravega, tako da tukaj ti noben ne more svetovati, ker te ne poznamo.

jaz veliko potujem, moj fant tudi in v tujini morava zelo paziti, ker džabest je “prijazen paket” samo v Sloveniji, znotraj omerežja in po Evropi. V Turčiji recimo, so tarife ubijalske, en sms stane 4 € (če kdo ne verjame, naj preveri) in moj fant je skoraj doživel infakt, ko je to ugotovil. Jaz temu pravim nategancija, ampak krivi smo pa sami, ker ne preberemo cenika. Oni samo izkoristijo našo naivnost in neprevidnost.

ja, imaš prav – nevednost oz. neprebran text te na koncu drago stane 🙂

gledam njihove pakete na internetu in ja, so zelo prebrisano sestavljeni. ne moreš poceni skozi priti – te ulovi tam ali tu, nekje je tisti haklc, da jim daš določeno količino denarja.

ej sorry, pri mobitelu pod ta znesek sploh ne moreš prit.
verjetno imaš mini paket za 13 EUR in doplačaš po 5 EUR na mesec.

naslednji paket je za 19,9 EUR, ki pa ne vključuje poslanih sms jev…

razmisli o drugem operaterju, če ti je to predrago.

oprosti… cena sms-a pa ni mogla biti 4 EUR…

http://www.mobitel.si/ceniki.aspx?ct=1&cs=1&cc=792&co=1&pa=0

za deset sms-ov je približno taka cena….

Meni ima zdaj super naročniške akcije Tuš mobil
Če ne govoriš velik je dovolj že free5 al pa free 15
[img]http://www.tusmobil.si/files/downloadDirect/612[/img]
oz. brezmejnih 200 za 9,90€
S fantom imava brezmejnih 1000 za 19,90, pa sva oba prijavljena na isti paket in črpava teh 1000enot in jih nikol ne prekoračiva 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close