Kateri otok?
Pozdravljeni,
po dolgih letih, ko si nisva z možem privoščila poletnega oddiha zaradi družinskih težav, bi se letos rada odpravila v septembru, tudi konec septembra, ker ne marava gneče in tudi prevelike vročine ne.
Rada bi res našla idealno rešitev a ni lahko, ker z nama grejo naše tri psičke in radi bi bili nekje na samem, da bi lahko psi bili mirno na prostem. Če bi bil tudi internet bi bilo super. Drugače pa, da bi vsaj lahko bil mobilni internet. Namreč vem, da samostojne hišice ali robinzoni za dva se težko najde zato ni težava, da bi vzeli pač za več oseb.
Lani sem se zanimala za Pašmana a sem na srečo videla precej slik in tudi satelitske slike, kako se te samostojne hišice kar množijo in prebrala sem nemalo slabih recenzij tako, da sem Pašman malo odmaknila s seznama.
Skratka prvo kot prvo, kateri otok je po Vaše najbolj samoten od tistih na katere pelje trajekt? Gledala sem tudi svetilnike a skoraj nobeden ne sprejme psov. Namreč kakšna trgovinica le mora biti. Smo zahtevni ampak zato, ker bi rada, da bi bilo vse perfektno saj ne vem, kdaj bi spet utegnili it.
Naj povem, da z možem nisva športnega tipa in rada bi samo odšla na totalen oddih.
Zahvaljujem se Vsem v naprej za čas in pomoč.
Forum je zaprt za komentiranje.