Kateri narodi so vam karakterno najbolj prijetni?
Kokoši, 15.12.2021 ob 10:40
Desperadodajka je lepo opisala angleže.
Torej ženske razložite mi zakaj me tipi od Somalije do Irana pa vse do Sibirije lepo sprejemajo, ko zvejo da sem peder. Medtem ko pri angležih pa velikokrat doživim na homofobičen in nasilen odziv?
Daj mi povej koga zanima tvoja spolna usmerjenost?
Veliko okrog potujem pa nikoli, ampak res nikoli ne razlagam nikomur o svojem spolnem življenju. Kaj bi to ljudi zanimalo?
Moraš biti pa hudo usekan, da potuješ okrog in ljudem razlagaš, da si peder.
Koga ti briga?
NI čudno, da te imajo za usekanega. Normalni ljudje namreč neznanancem ne razlagajo takih reči.
koga pa zanima, 15.12.2021 ob 10:46
Daj mi povej koga zanima tvoja spolna usmerjenost?
Veliko okrog potujem pa nikoli, ampak res nikoli ne razlagam nikomur o svojem spolnem življenju. Kaj bi to ljudi zanimalo?
Moraš biti pa hudo usekan, da potuješ okrog in ljudem razlagaš, da si peder.
Koga ti briga?
NI čudno, da te imajo za usekanega. Normalni ljudje namreč neznanancem ne razlagajo takih reči.
“KOGA PA ZANIMA”,
ti potuješ okoli? Oh ja. Si bebca is sebe naredila v drugi temi, zdaj pa tu jokaš.
Razlagam to vsem!!! Nikoli nebi bil z moškim, ki je bil že prej z moškimi vedno hočem moškim biti prvi in obdržati stike z njimi ali pa jih prepričati, da so z drugimi moškimi.
Koga zanima? VSE!!! Razen izjem kot so kakšni homofobični angleži. In nikoli ne govorim o svoji spolni usmerjenosti dokler me ljudje ne začnejo spraševati o njej!!! Govorim o spolnih usmerjenostih nasplošno! Zato ker v današnjem svetu 95% biseksualcev nikoli ne poskusi z moškim(in večina moških je biseksualcev) je to največja skrivnost našega časa. Zato je zanavno tipe prepričevati, da igrajo še za drugo ekipo.
Kokoši, 15.12.2021 ob 11:04
“KOGA PA ZANIMA”,
ti potuješ okoli? Oh ja. Si bebca is sebe naredila v drugi temi, zdaj pa tu jokaš.
Razlagam to vsem!!! Nikoli nebi bil z moškim, ki je bil že prej z moškimi vedno hočem moškim biti prvi in obdržati stike z njimi ali pa jih prepričati, da so z drugimi moškimi.
Koga zanima? VSE!!! Razen izjem kot so kakšni homofobični angleži. In nikoli ne govorim o svoji spolni usmerjenosti dokler me ljudje ne začnejo spraševati o njej!!! Govorim o spolnih usmerjenostih nasplošno! Zato ker v današnjem svetu 95% biseksualcev nikoli ne poskusi z moškim(in večina moških je biseksualcev) je to največja skrivnost našega časa. Zato je zanavno tipe prepričevati, da igrajo še za drugo ekipo.
Ti si počen do kraja.
Ne, nikogar ne zanima tvoja spolna usmerjenost. In me prav zanima kje ti potuješ, da te sprašujejo po tem? Civlizirani ljudje neznancev ne sprašujejo po tem. Razen seveda, če rineš v njih in jih šlataš za rit, mednožje. Potem pa verjamem, da ti kako pripeljejo za bučo in ti povedo, da pedrov ne marajo. V kolikor se pa civilizirano obnašaš pa verjamem, da te po takih stvareh nihče ne sprašuje. Razen, če imate to kake gejevske klube. Ostalim ljudem se pa gladko fučka zate in tvojo spolnost.
yram, 15.12.2021 ob 11:14
Jaz te cist razumem, da si peder, jaz bi bila tud 100 posto ce bi bila dec. Ko se samo spomnim lepotcev s tel avivske plaze, o jebote. Vnetje ocesnih misic sem skoraj dobila.
“YRAM”,
vem vem, kako so izraelci lepi. Ah kaj bi jaz zdaj poležaval na tel avivski plaži. Obožujem kinamatografijo iz izraela, super filme snemajo tam, težko je videti slabega. Pa opazil sem, da so tudi libanonci lepi, ko sem spremljal po TV dogajanje tam po eksploziji.
Vsaka zdrava polnokrvna ženska, ki ni obremenjena z frustracijami in težo tradicionalnih spolnih vlog, ki jih je vedno vsiljevala družba ženskam zna poželjivo pogledati moškega, ali pa dva moška, ki si skupaj delita intimne nežnosti tako kot moški z užitkom pogledajo ženske ali dve ženski pri seksi igricah.
koga pa zanima, 15.12.2021 ob 11:37
Ti si počen do kraja.
Ne, nikogar ne zanima tvoja spolna usmerjenost. In me prav zanima kje ti potuješ, da te sprašujejo po tem? Civlizirani ljudje neznancev ne sprašujejo po tem. Razen seveda, če rineš v njih in jih šlataš za rit, mednožje. Potem pa verjamem, da ti kako pripeljejo za bučo in ti povedo, da pedrov ne marajo. V kolikor se pa civilizirano obnašaš pa verjamem, da te po takih stvareh nihče ne sprašuje. Razen, če imate to kake gejevske klube. Ostalim ljudem se pa gladko fučka zate in tvojo spolnost.
“KOGA PA ZANIMA”,
Joj kok si ti nervozna in cmerava ratala potem ko sem te zatrl v uni temi. ?
Edina, ki je počena v betici si ti, ki s svojim pisanjam kažeš, da ne zastopiš čisto nič, kar ti pišem.
Še enkrat:
1. Nič nimam s pedri, jih ne maram, nikoli se ne družim z njimi in nikoli v živlenju nisem stopil v pederski klub. Zakaj? Zato ker tega ne rabim, saj lahko moške najdem vse povsod.
2. Nihče me ne rabi spraševati o spolni usmerjenosti, ker z vsemi ljudmi sam začnem pogovor o tem. In ne o svoji spolni usmerjenosti, ampak spolnih usmerjenostih nasplošno. Vem da primitivka, kot si ti ne razume kaj je zrel pogovor o spolnosti, ker taki kot si ti se znate pogovarjati o spolnosti le če pripovedujete umazane šale.
3. Velika večina ljudi se želi pogovarjati o temu saj rabijo zrel in normalen pogovor o temu.
4. To delam ker v današnji družbi večina ljudi nikoli ne poskusi z istim spolom čeprav je večina ljudi biseksuakcev in si vsaj malo želijo istega spola. 95% biseksov nikoli ne poskusi z istim spolom.
5. Tako dobim tipe, ki trdijo da so heteroseksualci (včasih mi tudi 30x zatrdijo da so hetero preden se omehčajo) v posteljo. V zadnjih 10 letih sem bil vsem tipom njihov prvi tip.
6. Če uspem obdržati stike z njimi sem ponosen, ko mi povejo, da so zdaj tudi z moškimi in ne samo ženskami.
Kokoši, 15.12.2021 ob 12:42
“KOGA PA ZANIMA”,
Joj kok si ti nervozna in cmerava ratala potem ko sem te zatrl v uni temi. ?
Edina, ki je počena v betici si ti, ki s svojim pisanjam kažeš, da ne zastopiš čisto nič, kar ti pišem.
Še enkrat:
1. Nič nimam s pedri, jih ne maram, nikoli se ne družim z njimi in nikoli v živlenju nisem stopil v pederski klub. Zakaj? Zato ker tega ne rabim, saj lahko moške najdem vse povsod.
2. Nihče me ne rabi spraševati o spolni usmerjenosti, ker z vsemi ljudmi sam začnem pogovor o tem. In ne o svoji spolni usmerjenosti, ampak spolnih usmerjenostih nasplošno. Vem da primitivka, kot si ti ne razume kaj je zrel pogovor o spolnosti, ker taki kot si ti se znate pogovarjati o spolnosti le če pripovedujete umazane šale.
3. Velika večina ljudi se želi pogovarjati o temu saj rabijo zrel in normalen pogovor o temu.
4. To delam ker v današnji družbi večina ljudi nikoli ne poskusi z istim spolom čeprav je večina ljudi biseksuakcev in si vsaj malo želijo istega spola. 95% biseksov nikoli ne poskusi z istim spolom.
5. Tako dobim tipe, ki trdijo da so heteroseksualci (včasih mi tudi 30x zatrdijo da so hetero preden se omehčajo) v posteljo. V zadnjih 10 letih sem bil vsem tipom njihov prvi tip.
6. Če uspem obdržati stike z njimi sem ponosen, ko mi povejo, da so zdaj tudi z moškimi in ne samo ženskami.
kura, praviš, da nimaš nič s pedri?
RAZEN TEGA, DA SI PEDER???
To je nov poden od gnilega človeka – da prezira take ljudi kot je on sam! A misliš, da si zaradi tega, ker preziraš pedre, ti kaj bolj normalen in kaj manj pedra? Pa da se hvališ, da nikoli ne seksaš s pedri, ampak samo z bisex ali s heteroti – si zaradi tega kaj manj peder? Dejstvo je, da fafaš tiča, ližeš ritno luknjo in jo fukash, pa da nastavljaš svojo ritno luknjo v fuukanje. To je dejstvo, pa če se 100x na trepalnice postaviš in pljuvaš čez ostale pedre. Normalni ljudje pedrov ne ločujejo, zanje so vsi pedri isti.
P.S. Kako bi ti rekel Židu, ki bi pljuval čez druge Žide in se na vsak način hotel od njih distancirati in bi vedno razlagal, kako je on drugačen Žid od tistih drugih Židov?
Neglede na to kolikokrat ti razložim (in že velikokrat sem ti, kot to da si mi že 1000x napisala isto) ne boš razumela, ker si preprosta punca, ki ne razume kompleksnih zadev.
Prvo, nič nimam proti normalnim pedrom, samo nimam nobenega s katerim se bi družil.
Drugič, ne maram LGBT+++ ideologije in propagande. Kot ne maram večine pedrov, ker se lahko pogovarjam normalno z vsemi heteroti in biseksi, edino s pedri se ne da pogovarjati. Ker so toliko v LGBT+++ ideologiji da me ne zastopijo kaj jim govorim. In nemaram jih predvsem KER SO KRIVI ZA HOMOFOBIJO in se jim sanja ne da je veliko moških biseksualcev a nikoli ne bojo poskusili z moškim, če ne bojo naleteli na geja, ki jih bo napeljal v to.
A geji tega ne počnejo. Ampak so se prostovolno odmaknili na rob družbe v svoje pederske lokale. In zato jih vsak pameten homofob in moški šovinist lahko podpira saj vzdržujejo črnobel pogled na svet. Torej pogled, ki pravi; obstajamo mi normalni hetero moški, ki nas je večina potem pa imaš tam še neko manjšino pedersko, ki nam pomaga ohranjati to tradicionalno črnobelo sliko sveta.
Taki pedri so največje darilo za homofobe in šoviniste ne glede na to kako glasni so na paradi ponosa enkrat letno.
Zato nemaram takih pedrov (manjšino normalnih pedrov imam rad) in ne zato ker naj bi se sramoval sebe, kot ti zelo poenostavljeno sklepaš.
No sem se potrudu, da sem ti razložu…
ja zelo čutijo, 14.12.2021 ob 19:40
meni pa jug, 14.12.2021 ob 19:34
Definitivno jug.
Rada imam tople, odprte, temperamentne ljudi, ki se znajo smejat in čutit.
Prijaznost je že fajn, ampak na severu je ta nekako narejena, ker se tako spodobi.
Na jugu, ko je kdo s teboj prijazen, je zato, ker tako resnično čuti.
Rada imam ljudi, ki so taki kot so, ne pa taki, kot se spodobi.
Greš v Grčijo, izjemna prijaznost ja. Iz srca. Greš ob številnih lokalih, te hočejo kar notri zvleči tako so prijazni.
Tipi ponujajo vse mogoče, čisto prijazni, iz srca. Seveda želijo, da greš z njimi domov. Iz srca prijazni (verjetno imajo srce v jajcah).
Greš v Italijo, na ŽPjih se ti za vrat obesijo razni tipi, ti iz srca ponujajo, da ti kaj pomagajo, za denar seveda.
Pa pred vrati trgovin te čakajo in ti ponujajo prijateljstvo. Kar s tabo bi šli. Tako so zaljubljeni. Aja, to so ta črni Italijani, še bolj južni. Še bolj iz srca prijazni.
Hja, če je prijaznost, srce v jajcih, potem tvoj zapis drži. Pa, če se prijaznost plačuje z denarjem, potem drži.
Zdaj pa-si ti ena neobdelana baba, ali pa zavrnjen gej da je tak negativna nastrojenost?
Meni osebno so najbojši po tem vrstnem redu:
1. Avstralci
2. Portugalci
3. Italijani
4. Španci
5. Grki
kjer je veliko sonca na leto, 15.12.2021 ob 14:26
Zdaj pa-si ti ena neobdelana baba, ali pa zavrnjen gej da je tak negativna nastrojenost?
Meni osebno so najbojši po tem vrstnem redu:
1. Avstralci
2. Portugalci
3. Italijani
4. Španci
5. Grki
Avstralci so tudi juzno od nas :))
Ja, Avstralci so tudi meni super, prav presenecena sem bila nad njimi, fajn ljudje.
Najbolje se počutim v družbi Dancev in Flamcev. Človeški so, čustveno inteligenco in občutek za skupnost dojemajo kot vrlino, čeprav so do nepoznanih ljudi od začetka dostikrat malo zadržani. Tudi Nizozemci so OK, ampak imajo neke svoje fore – znajo biti zelo trmasti, neomajni in direktni tudi v tistih situacijah, ko to ne bi bilo potrebno (ker se jih recimo nič ne tiče ali kadar ne gre za kaj res pomembnega, ampak samo za princip).
Španci so približno pol-pol. Z nekaterimi se super razumem in se v njihovi družbi počutim krasno, v družbi drugih pa ne.
Z nekaterimi Angleži se razumem zelo dobro in so res super, ampak gre za ljudi, ki so v primerjavi z njihovimi sorojaki nadpovprečno razgledani in izobraženi, zvedavi, poleg tega živijo v tujini oz. veliko potujejo in zato niso ozkogledi in ukalupljeni v strogo angleški stil življenja in mentaliteto. Ogromno Angležev je žal takih, s katerimi zaradi njihove mentalitete, načina življenja, obnašanja itd. nimam nič skupnega in si njihove družbe ne želim. Pri tem ne gre za razlike v temperamentu in osebnosti, ampak za razlike v mentaliteti in kulturi, ki izvirajo direktno iz še kako žive razslojenosti angleške družbe.
Avtor, zanimivo, da so ti všeč vsi Skandinavci. Meni se zdi, da se med seboj zelo razlikujejo in se niti slučajno ne počutim v družbi vseh enako dobro.
Forum je zaprt za komentiranje.