Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri narod je najbolj prijateljski?

Kateri narod je najbolj prijateljski?

Kateri narod od naših sosedov mislite,da je najbolj gostoljuben,pošten,prijazen in korekten?Italjani,Avstrijci,Hrvati,Madžari ali ex sosedje Srbi in Črnogorci ali morda Albanci?

Noben.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Sprašuješ po sosedih in omenjaš Albance in Srbe.

Te malo jebe zemljepis?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ali pa morda geografija?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Malo bolj točno preberi piše EX SOSEDJE Srbi in Črnogorci in Albanci.

Tebe jebe gravitacija pametjakovič.Odgovori na vprašanje ali pa raje kaj koristnega naredi.Delaj raje!

srbi-definitivno

Po mojih izkusnjah Srbi. Sluzbeno sm velik po vseh okoliskih drzavah in od vseh sosedov (in ex-sosedov) so Srbi se najbl kul.

imam veliko prijateljev v Srbiji in so enkratni

srbi so ex bratje….ne sosedi…

Valjda, Srbi, človek……., če kej poznaš zgodovino!

Kaj pa naši sosedje Hrvati?Ker so sosedje jih podpiramo na poti v Evropo,nudijo nam prijetno bivanje pri njih,zelo radi imajo Sl.pesmi in se obnašajo zelo prijateljsko in so zelo gostoljubni.Tudi strpni so do meja na morju in kopnem.Ja ko bi le bilo tako.

Brazilci

Ja, Žan, sanje so dovoljene!

Jst sm ja, ta prava!
Včeri nism mela cajta odpisat. Imamo v službi paniko in ful dela, tako da nimam ravno časa klepetat, sploh pa veš, da nočejo forumovci da pretiravava.

Kako si?

Me veseli,da si se zopet našla.Kar v redu sem,veš kar malo je bilo dolgčas ko te ni bilo.Se strinjam,da so ostali forumovci hudi.Bova bolj pridna in uvidevna.LP

Zopet so na sceni Hrvatje in sedaj našemu Piranskemu zalivu pravijo:Saudrijska uvala in hrvaški ribiči hodijo lovit ribe v naš del Piranskega zaliva,ščitij jih pa hrvaška policija.Ko na prizorišče pride še naša policija in inšpekcija,zakaj inšpekcija?Zato,ker Hrvati lovijo Školjke z ramponi kar je pri nas prepovedano.In inšpekcijo ovira hrvaška policija.Oni pa:vi se nalazite u našim hrvatskim vodama.Kakorkoli že veliki nimajo nikdar dovolj,tako kot bogati hočejo nagrabiti in nakrasti še več denarja,Hrvati pa.če bi se utopili v morju bi vpili:dajte nam še več vode.Požrešni ostanejo požrešni in oni biradi v Evropo.Hrvati še za Balkan niso.So ravno pravi za bližnji vzhod.

Srbi so zelo gostoljubni in so res v redu narod.

…razen enih par izpadov, ki so jih imeli konec prejšnjega stoletja.

Hrvati trdijo, da smo slovenci alpski srbi
Srbi trdijo da smo slovenci alpski hrvatje

SLOVENCI ZASE TRDIMO DA SMO SLOVENCI

SKRATKA MALO SEŠTEJEŠ IN REZULTAT:

HRVATI SO SLOVENCI OZ./ALI HRVATJE

SRBI SO SLOVENCI OZ./ALI SRBI

ŠTAJARCI SO SLOVENCI OZ./ALI ŠTAJERCI

= VSI SMO SLOVENCI, HUDO A NE!

¨NO PA SAJ VSI GOVORIJO SLOVENŠČINO, SICER MALO NIŽJE JE NAREČJE BOLJ OČITNO

:)))

Jaz še nisem nobenega Srba slišal reči, da so Slovenci alpski Hrvatje. Prej Bećki konjušari.

Hrvati smo prou fajn!!!

Hrvati niti ne. Hrvatice ja.

:))) ej spider
men tud srbkinje niso ne vem kwa, na nekaj srbov mam pa hm..lepe spomine…so mi dobro in kvalitetno zapolnili čas…-ampak bosanski srbi…no bosanci so itak najboljši jebači

Srbkinje pičijo finoćo. Vsaj Beograjčanke.

Ma nisam ja Srbin, jaz sem samo mešanček…Bosanskega Srba pa poznam samo eenga in sicer enega prijatelja tu iz Maribora; res je, hud model, na vsak prst eno žensko, pa še počez. tak visok, temen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close