Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri način

Kateri način

Kateri način razmišljanja uporabljate:
– klasično grško razmišljanje: nenehno presojanje in ocenjevanje, analiziranje, kritiziranje in argumentiranje. Pri vsem tem imamo argumente za absolutno in objektivno resnico in se sploh ne zavedamo, da gre za naše lastno dojemanje in kategoriziranje.
– konstruktivno in kreativno razmišljanje: iskanje koristi in možnosti, upoštevanje drugih zornih kotov in predlogov drugih ljudi; razmišljanje, ki je usmerjeno naprej, v snovanje idej in rešitev (in ne nazaj), pri katerem ljudje sodelujejo (in ne tekmujejo) – po Edwardu de Bonu – metoda šestih klobukov.

In ti bi rada od subjektov objektivno mnenje? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni je druga alineja bolj blizu, ostalim monovcem pa prva.

Kako ti naj pa na to odgovorim, če bo to “le” moj subjektivni pogled? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz bi rada med drugim vedela, kako je mogoče v eni temi popisat 9 strani-z razmišljanjem ali brez in če z razmišljanjem, na kater način?

A to maš za seminarsko za narest

Oboje.

V slogi je moč. Način ni pomemben. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne :). Samo proučujem tisto temo ali je res nemogoče

večinoma prvi način…tričetrt nas vseh…ki je seveda bol napačn od drugega načina 🙂 ni očitno? 🙂

Vsak na svoj način. A ni to razvidno ? 🙂

Če želiš imeti absolutno prav, je prvi način sigurno pravi. 🙂

bilokdo bi se spravu brat tisto temo, lahko mirne vesti trdi, da skor vsi uporablamo prvi način, kr se ne beremo med sabo smiselno, niti se nočmo, ampak vsak tera svoj prav do nezavesti 🙂

Sami trmasti ljudje potem. Nič čudnega, da se težko poparčkajo…

grozn folk, res 😀 še dobr, da nism mela nč s tisto temo…pa da ti nisi kje zraven sodeloval…. čist zakompleksan folk, lej 😀

Vsi so napačni, izvzemši mene.

to pa absolutno…če bi se ti tam zraun oglasu v kakmu komentarju, bi takoj dvignu nivo pogovora… že sam s prisotnostjo vrjetn…tko pa je bla polomija…drugič mal spremli teme 😀

S ke pa si ti, as s Šiške ghetto, pa te force ? 🙂

Nobenega od naštetih. :-))

Po usmerjenosti se trudim uporabljati divergentno razmišljanje, po smeri pa lateralno razmišljanje. :-))

z bosne sm 😀 mi smo čist po svoje zafuran folk 😀

Kul kul, jst pa iz new jerseya.

se ti sliš po naglasu ja 😀

Kaj pa poslušaš kej. A crvena jabuka, pa ceco the majko.

eh preveč komercialn zame…sam trubače…jem pa skoz čevape s kajmakom….št. noge mam 40, furam golfa 2 bele barve, oblačim se najraje v belo, pa v solarij grem najmajn 2x na tedn…. če te še kej zanima, kr vpraši 😀

Da nis slučajno una, k dol požira, grgra, pa balončke dela ? Ne greš z mano, me boš grdga nrdila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close