Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kateri mobilni operater največ nudi za 15EUR

kateri mobilni operater največ nudi za 15EUR

Pozdravljeni;

rada bi izbrala nek naročniški paket, kjer bi za ceno okrog 15 EUR mesečno dobila kar največ. Do sedaj sem imela mobi kartico, porabila nisem nikoli nad 15EUR, večinoma kličem v mobitelovo omrežje ali občasno na stacionarca. Pa mesečno pošijem še kakih 40-50 SMS-ov.
Ali obstaja kakšna opcija, kjer ni naročnine (ali pa je minimalna), pa je v tem zagotovljena določena količina pogovorov?
Kar sem našla, niham med mobi povezani 120, mobi enotni, mobi družinski, tuš free 15 ali simobil-kateri paket?
Prosim vaše mnenje in izkušnje, hvala!!!

Pozdravljeni,

prosimo vas, da nam svoje kontaktne podatke sporočite na info@mobitel.si. Poklicali vas bomo in skupaj našli ustrezen paket za vas.

Prijazen pozdrav,

Telekom Slovenije
Center za pomoč uporabnikom

Če mene vprašaš je najboljša opcija Tušmobilov paket free 15, tukaj boš dobila največ za to kar boš plačala, imajo najboljše omrežje trenutno, pokritost je tudi že na zelo visokem nivoju, postavili so že veliko novih postaj in nekaj jih še bodo. Na tem področju največ delajo. Pa tudi tam kjer signala ni gostuješ v mobitelovem omrežju, tako da to ni problem. V tem paketu imaš največ minut, pa tudi pošiljanje sms/mms-ov ni problem, jih je zakupljenih dovolj. Pa tudi prenos podatkov je v primerjavi s konkurenco hitrejši.

Zakaj pa ne bi kar javno?

Od tuša pa čimbolj stran.Sem bil pri Tušu pa nikoli več.Med pogovori mi je enostavno prekinjalo pogovore.Sem že mislil, da je s telefonom nekaj narobe.Ko sem malo poizvedoval sem prišel do zaključka, da se je to dogajalo še marsikomu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close