kateri mobi paket imajo vaši otroci
Hčerki bi kupila prvi mobilni telefon, ker bo hodila sama v šolo predvsem pa iz nje in po dejavnostih. Toliko da pokliče in pove ali je že doma (nimamo stacionarca) oz. kje se pač treutno nahaja, kdaj pride itd. Pa seveda da se lahko s prijateljicami dogovori za popoldanske obiske itd. Torej kaj se najbolj splača za minimalno porabo – kateri paket?
Naša ima IZI predplačniški paket. Smo zmenjeni da samo pokliče ko pride domov ali ko kam gre, jaz pa potem ko vidim da me kliče prekinem in jo pokličem nazaj s svojega mobija kjer imam naročniško razmerje. IZI paket polneš lahko enostavno tako da naložiš gor denar ali pa kupiš kartico v trafiki. Naša ma vedno gor samo tolk da lahko pokliče če kaj rabi ali se javlja da je srečno prispela. Od začetka je šlo ful po dnarju ker je skoz klicarla prijatelčjice pa klepetala. Zdej je pa red od kar mamo ta sistem. Pa je tistih 5 evrov za 3 mesce zadost, naročnine pa itak ni.
Več ali manj imajo vsi ponudniki takle, da se polni z 5 ali več evrov. Če ji kupiš telefon, še ni treba paketa jemat. Najcenejši telefoni pa so v Big benu bili 39,90. Sem mogla kupiti ker so mi ga ukradel. Tako brzdaš porabo. Lahko te pa pokliče tudi če nima gor, saj je ukaz. Tako da ni to noben problem. Sicer pa ima že vsak kakšen telefon viška, ker je pač kupil boljšega. Tako smo naredili mi. Kupil kartico in 5 evrov gor, v trafiki, dali star še delujoči telefon in problem rešen.
Moja je imela vedno prazen mobi račun, ker je preveč čvekala. Potem je imela vedno izgovor, da me ni mogla poklicat, ker ni imela denarja. Ker nisem hotela preko mesečnega limita 5 Eur sem na Mobitelu dala na mojo naročniško številko vklopit storitev Plačaj zame. Tako sem ji jaz vedno dosegljiva, tudi če ima stanje 0 eur, ker klice plačam jaz.
Pozdravljena Na začetku,
V naši ponudbi lahko izberate med Paketi brez naročnine in naročniškim paketom Orto.
Paketi brez naročnine so namenjeni tistim, ki ne želijo imeti fiksnih stroškov z mobilno telefonijo in plačajo le toliko minut ali poslanih sporočil SMS/MMS, kolikor jih dejansko opravijo. Zelo verjetno so glede na vaše potrebe ti paketi primernejši za prvo izbiro. Izbirate lahko med:
– paket SIMPL na mesečni račun – če želite plačevati le dejansko porabo, imeti najboljše tarife za klice in sporočila SMS/MMS in plačevati porabo z računom ob koncu meseca.
– paket SIMPL na kartice – če želite plačevati le dejansko porabo, imeti najboljše tarife za klice in sporočila SMS/MMS ter plačevati porabo sproti s SIMPL karticami. V tem primeru lahko hčerkin račun, v kolikor ste naša uporabnica, polnete tudi vi, s storitvijo Polni preko poslanega sms-a, pa tudi hčerka vam lahko pošlje sms, da vas obvesti, če je račun prazen, in vas zato ne more kontaktirati – storitev Nujno.
Ko bo hčerka telefon potrebovala bolj pogosto, vam svetujemo, da razmislite o naročniškem paketu ORTO V NULO, ki je namenjen je vsem mladim od 12. leta starosti do dopolnjenega 31. leta starosti.
Svetujemo vam tudi, da si preberete Vodič po mobilni telefoniji za starše, ki opozarja starše na pasti pri uporabi mobilnega telefona. Vodič v pdf obliki najdete tudi na naši spletni strani.
Upamo, da smo vam pomagali in boste zase in za vašo hčerko našli najboljšo mobilno rešitev.
Lepo vas pozdravljamo,
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Pri tušmobilu lahko izbiraš med predplačniškim paketom Mini ali Paketmo brez naročnine..
na tem linku maš za paket Mini: http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=3
na tem linku pa paket brez naročnine: http://www.tusmobil.si/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=8
Forum je zaprt za komentiranje.