Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kateri mobi izbrati?

Kateri mobi izbrati?

Ker z možem kupujeva nov telefon, so v ožjem izboru ostali trije. Mož pravi, da bo vzel tistega, ki mu baterija drži najdlje. Dobro, saj so uradni podatki navedeni pri opisu telefona, vendar je včasih v praksi drugače.

Zato naju zanima, koliko dni realno zdrži baterija (Li-ion) v začetku in pa malo kasneje, pri naslednjih telefonih:
– siemens S 55,
– motorola C 550 in
– siemens MC 60.
Torej prosiva za pomoč vse tiste, ki imate katerega od navedenih modelov.

Rada bi pa vedela še to, ali ima kateri od njih kakšne pomanjkljivosti, ki so zelo moteče?

Za odgovore najlepša hvala!

Jaz sem imela 2x siemensa. Glede funkcij je bil super, edino baterija ze od prvega dne je zdrzala le en dan.. max 2. Kljub temu, da nisem dosti telefonorala, skoraj nic sms-jev, igric pa sploh nisem igrala.

Srecno pri nakupu 🙂

Imam Motorolo C550, sicer sele 2 tedna, kljub temu pa se mi zdi pohvalno, da sem v tem casu morala le 3x polnit baterijo. Kaksnih posebnih pomanjkljivosti se nisem ugotovila, je pa res, da bo morda to prislo scasoma 🙂
Dober nakup vama zelim!

Moj simens M55 zdrži 5 dni, ampak res skoraj nič ne telefoniram, budilka me zbudi vsak dan, pa še kakšen klic ali dva. Tudi prvi je bil simens in sem bila zadovoljna z njim. Pri prvem mi je kmalu šla baterija ampak je bil v garanciji in so mi ga brezplačno popravili (kia). Se je splačalo.
Lep pozdrav

Imam Siemens M55 in sem zadovolna z njim kar se baterije tiče. Zdrži vsaj 5 dni, pri čemer kličem vsak dan z njim. Imela sem Siemens C45 s katerim pa nisem bla zadovolna, saj je baterija res malo zdržala. Tako da me je ta prijetno presenetil.

kupi si NOKIO ne bo ti zal!resno mislim

Matka, ne vem, kako so ti zamenjali baterijo, meni je niso. Ko sem šla jaz vprašat, zakaj ne zdrži toliko, kot bi mogla.. so rekli, da pač tako je. V bistvu sem jaz imela M35 (če se ne motim, je že dolgo od tega), sedaj imam Ericssona in je super.

Samo Motorolo ne, men ma grozen menue. Jaz sem jo imela, pa sem jo dala kolegici. Zdej mam Sony a sem ful zadovoljna.

Brina

Kia, zgleda, da sem imela srečo s prodajalcem. Mobi sem imela že par mesecev in potem je bilo vse slabše. Brez problema so mi zamenjali.
lep pozdrav

Brina, jaz sem se pa Motorolinih menujev ful navadla (sem jih mela nekaj), tako da so mi drugi telefoni zdaj ful čudni……..

Do zdaj sem mela 4 Siemense….
Sedaj mam MC60 in ti jo fulll priporočam…:)
Edino, če bi rada mela ne vem kak dober fotoaparat…ker slik nima preveč kvalitetnih…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close