Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri, kakšen kos oblačila so nogavice?

Kateri, kakšen kos oblačila so nogavice?

Šel sem v trgovino, da bi si kupil nogavice.  Prodajalki sem rekel, da bi rad kupil nogovice.

Čudno me je gledala. Zato sem ponovil, da bi rad kupil nogavice. Odpeljala me je k ženskim najlonkam. Zato sem ji rekel, da bi rad moške nogavice. Rekla mi je, da jih nimajo, da takšnih še ni videla. Pokazal sem ji z rokami kako velike so moške nogavice, razložil sem ji, da to kar mi kaže niso nogavice, ampak, da so to najlonke. Razlagal sem ji razliko, kako zgledajo moške nogavice in kako najlonke. Rekla mi je, da to kar kažem niso nogavice, ampak da so to nogavice in s prstom pokazala na najlonke.

Trudil sem se in ji naprej razlagal kaj iščem, kako to zgleda in da sem mislil, da se temu reče nogavice. Saj je vstrajala pri svojem in strmela vame. Razlagal sem ji, da smo vedno tako govorili doma in da sta me, kako se tej stvari reče naučila starša, ko sem spregovoril.

Rekla mi je, da se ta kos oblačila, ki ji ga opisujem imenuje nogavičke.

Nisem je prosil, da me odpelje do nogavičk, raje sem odšel.

Kdo je čudak v tej zgodbi. Sem celo življenje živel v zmoti?

Lol. A v Btcju praviš? Prov nalašč grem en dan tja po nogavice. To moram slišat v živo.

Ah no, običajno so ženske in moške nogavice dokaj skupaj (pač, oddelek nogavic). Bi ji rekel hvala in poiskal, kar rabiš. Prav imaš pa ti. Najlonke so ‘hlačne nogavice’, če že želimo biti pikolovski. Moških najlonk ni, si pa jih eni kupujejo na ženskem oddelku. 😉

Povej kakšna prodajalka je bila. Blond, brinet, dolge, kratke lase, visoka, majhna…

Grem vprašat če imajo nogavice…

Mislim da nima 3 čiste…

itak da ima miler tudi moške nogavice.. al nas malo hecaš z izmišljeno zgodbico ali pa si naletel na eno, ki zares nima pojma kaj so nogavice..

Najlonke je pogovorno ime za hlacne nogavice. Ti si pa zase iskal moske nogavice.

Stopalke -ne gledajo iz superg, so pod gležnjem

Nogavičke-pokrivajo gležnje

Zokni-do višine cca 10 cm nad gležnji

Dokolenke -ime pove, do kolen

Šnelfukarce- do 3/4 beder ali skoraj do mednožja

Hlačne nogavice -najlonke

Štrample-enako hlačnim nogavicam, samo debelejše

Štajerci nimamo problemov ?

Si pa mislim, kaj si je ta prodajalka zamišljala…

Smrdečovi štempi: skoraj razpadle od glivic razžrte nogavice

Hahahahaha, zagotovo ni Slovenka.

Ampak wtf? Kaj tako zabitega pa še ne.

Če Štajerci nimate problemov, potem verjetno veš kaj so zokni?

Nogavičke so otroške nogavice.

Pika. Konec zgodbe.

Odgovor na objavo uporabnika
ne morem spat, 14.08.2025 ob 02:24

Če Štajerci nimate problemov, potem verjetno veš kaj so zokni?

Zgoraj sem ti napisala slovar. Ne bereš?

Ti veš, katera kategorija so štumfi in štrumpantli?

Te čist razumem!

Te prodajalke … omg … kruh s semeni ni polnozrnat kruh! Zato ga ne kupujem več, ampak ga pečem sama, in je tako polnozrnat kot s semeni.

Ne kupuj več nogavic. Stare naj ti ena zakrpa.

Ne bomo več trpeli neizobraženosti prodajalk! Ne bomo več kupovali izdelkov, ki jih ne znajo poimenovati! To se mora enkrat nehat! Sledi vseslovenska vstaja nezadovoljnih potrošnikov. Pridružimo se. 

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 08:27

Zgoraj sem ti napisala slovar. Ne bereš?

Ti veš, katera kategorija so štumfi in štrumpantli?

Da te ne bo razgnalo.

ne morem spat, 14.08.2025 ob 09:24

Da te ne bo razgnalo.

? nič bat za mene. Rajši svojo ipiko malo spravi pod kontrolo, v tej vročini te lahko rukne.

KrEna2025, 14.08.2025 ob 08:36

Te čist razumem!

Te prodajalke … omg … kruh s semeni ni polnozrnat kruh! Zato ga ne kupujem več, ampak ga pečem sama, in je tako polnozrnat kot s semeni.

Ne kupuj več nogavic. Stare naj ti ena zakrpa.

Ne bomo več trpeli neizobraženosti prodajalk! Ne bomo več kupovali izdelkov, ki jih ne znajo poimenovati! To se mora enkrat nehat! Sledi vseslovenska vstaja nezadovoljnih potrošnikov. Pridružimo se. 

Kruh s semeni seveda ni polnozrnat kruh… Razen če ej bila uporabljena polnozrnata moka in dodatna semena.

A sam ne znaš poiskati, da je treba spraševati trgovko?

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 09:28

? nič bat za mene. Rajši svojo ipiko malo spravi pod kontrolo, v tej vročini te lahko rukne.

Sem spregledal, da si omenila zokne. Se vsakič nesramno odzoveš, ko pride do česa takega?

ne morem spat, 14.08.2025 ob 13:04

Sem spregledal, da si omenila zokne. Se vsakič nesramno odzoveš, ko pride do česa takega?

Ti vsakič najprej butneš, potem šele popravljaš? ?

Sicer se pa od tvojega vzora tudi ne bi naučila veliko bontona.

Na srečo nama pri teh temperaturah ni treba  na zokne mislit, za dvigovanje žolča pa je tudi dopusta škoda, se ti ne zdi?

O ti štumfi preklemani, 14.08.2025 ob 13:11

Ti vsakič najprej butneš, potem šele popravljaš? ?

Sicer se pa od tvojega vzora tudi ne bi naučila veliko bontona.

Na srečo nama pri teh temperaturah ni treba  na zokne mislit, za dvigovanje žolča pa je tudi dopusta škoda, se ti ne zdi?

Če je pa avtist.

Zartrose, 13.08.2025 ob 19:23

itak da ima miler tudi moške nogavice.. al nas malo hecaš z izmišljeno zgodbico ali pa si naletel na eno, ki zares nima pojma kaj so nogavice..

Saj ti piše avtor, da ženska te moške nogavice ne smatra za nogavice, ampak jih imenuje nogavičke. Kot nogavice pa smatra najlonke. Zato zmeda.

Koki?????, 14.08.2025 ob 13:26

Če je pa avtist.

Povej to klinični psihologinji, ki pri meni ni zaznala avtistične motnje.

Nogavice kaj je to, 13.08.2025 ob 18:22

Šel sem v trgovino, da bi si kupil nogavice.  Prodajalki sem rekel, da bi rad kupil nogovice.

Čudno me je gledala. Zato sem ponovil, da bi rad kupil nogavice. Odpeljala me je k ženskim najlonkam. Zato sem ji rekel, da bi rad moške nogavice. Rekla mi je, da jih nimajo, da takšnih še ni videla. Pokazal sem ji z rokami kako velike so moške nogavice, razložil sem ji, da to kar mi kaže niso nogavice, ampak, da so to najlonke. Razlagal sem ji razliko, kako zgledajo moške nogavice in kako najlonke. Rekla mi je, da to kar kažem niso nogavice, ampak da so to nogavice in s prstom pokazala na najlonke.

Trudil sem se in ji naprej razlagal kaj iščem, kako to zgleda in da sem mislil, da se temu reče nogavice. Saj je vstrajala pri svojem in strmela vame. Razlagal sem ji, da smo vedno tako govorili doma in da sta me, kako se tej stvari reče naučila starša, ko sem spregovoril.

Rekla mi je, da se ta kos oblačila, ki ji ga opisujem imenuje nogavičke.

Nisem je prosil, da me odpelje do nogavičk, raje sem odšel.

Kdo je čudak v tej zgodbi. Sem celo življenje živel v zmoti?

A ne spadajo pod pokrivala?

ne morem spat, 14.08.2025 ob 14:11

Povej to klinični psihologinji, ki pri meni ni zaznala avtistične motnje.

Zakaj si bil pri klinični psihologinji? ?

nogavičke Zartrose, 14.08.2025 ob 13:46

Saj ti piše avtor, da ženska te moške nogavice ne smatra za nogavice, ampak jih imenuje nogavičke. Kot nogavice pa smatra najlonke. Zato zmeda.

ja, itak čista zmeda..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close