Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri izleti, znamenitosti, so se vas v Sloveniji najbolj dotaknile in zakaj?

Kateri izleti, znamenitosti, so se vas v Sloveniji najbolj dotaknile in zakaj?

V Sloveniji imamo številne naravne, zgodovinske, kulturne in ostale znamenitosti, mene zanima, katere izmed njih so se vas najbolj dotaknile, so vas najbolj očarale?

Še bolj bi se me dotaknilo,če bi obstajal kdo,ki bi znal speljat vsak parkrat letno kakšno turo po poteh oziroma posestvih celjskih knezov/grofov !
E to bi mi bilo TOP.

Bi te zanimalo njihovo spolno življenje? Potem se ti javim ☺

Bi te zanimalo njihovo spolno življenje? Potem se ti javim ☺
[/quote]

Slovenke zanima samo denar, če iščeš bolj temperamentne ženske, se moraš obrniti proti jugu.

Trenutno mi pade na pamet Plečnikova cerkev na Barju v Črni vas.

Top. Tak skromna, a vendar mogočna in domišljena do zadnjega detajla, vse brez nepotrebnga kiča.

Goriška Brda : Medana, Biljana, Šmartno…lepi in urejeni kraji.Presenečena!

TNP in okolica.

Predjamski grad.

Še sama ne vem zakaj, a neko posebno razpoloženje vedno začutim v prekmurskih ravnicah. Sicer pa Cerkniško jezero, Ptujska gora, Dovžanova soteska, Črni vrh nad Polhovim gradcem, Sveti Jakob pri Katarini.

Grad Strmol. Zaradi zgodbe Rada in Ksenije Hribar, saj sem knjigo To noč sem jo videl, ki opisuje njuno tragično usodo, po naključju prebrala nekaj dni pred ogledom gradu.

Mitrej, Rožanec v Beli Krajini. Brez besed.

Črni Vrh nad Polhovim Gradcem
Rožanec v Beli krajini
Ptujska Gora
Sladki Vrh
Novo mesto
Slovenja vas

mislim, niti slučajno ne znate pisati slovenskih krajev!

Rakov Škocjan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close