Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kateri izleti na Krfu?

Kateri izleti na Krfu?

Ojla! Zanima me, katere pol in enodnevne izlete priporočate na Krfu? Hvala in LP!

po mojem se splača it samo na fish picnic izlet z ladijco

imajo dovolj različnih ponudb tako da si izberi sama ladijco ker lahko dobiš boljše

saj veš ribice pa vino pa kakšen lep zalivček

uživaj

če sta dva mlada priporočam najem skuterja. se da veliko pogledati, prepotovati. je pa res da moraš na cestah bit skrajno previden.

Izlet mesto Saranda v Albaniji.

Priporocam izlet na otok Paxos cca 5 navtičnih milj južno od Krfa. Lahko si ga organiziraš v lastni režiji (vsak dan vozi trajekt). Zelo zanimiv in lep otoček, vzdušje je drugačno kot na Krfu, izjemno prijazni domačini in zelo lepo glavno mestece.

lp

ozbej

Krf je zelo majhen otok, tako da ga lahko celega prečešeš. Midve s prijateljico sva najeli avto in nobenih problemov ni bilo na cesti. Pregledali sva skoraj vsako vas, ki so zelo zanimive. Potem imaš na severu zelo lepe klife okrog Sidarja, glavno mesto,gozdovi oljk, pa Sissi ne pozabi, če te zanima. Vožnja na fisch picnic z ladjico obvezno! Lahko pa tudi sama najameš čoln in si izbereš en deviški zaliv popolnoma zase… Raziskuj….in uživaj!

Jaz tud priporočam najem skuterja in ogled v lastni režiji. Drugače pa vsekakor grški večer, če ga ne boš najdla že v kakem lokalu zvečer!

Grškega večera pa res ne priporočam. V prostoru je nagnetenih toliko teles, da bi še ribe iz konzerv štrajkale….Pol pa malo hrane in vinčka in stanje pred WC- jem. Pol pa ena ful suha prekla poje nekaj modernega v svetlečem miniču da dedcem čeljusti dol padajo….
Je tudi nekaj folklore – in po tistem vinu se enostavno znajdeš na odru in potem se po poti v avtobusu poje ( kruli ) venček narodnih. Drugi dan pa se preživeli dobijo na hotelski plaži in mučno podoživljajo zadevo.

Prvi dan boš malo štorasta, ampak res raziskuj otoček sama in kako nedostopno plažico si privošči….

V glavnem mestu si obvezno oglej trdnjave!!!! Sisina palača pa me sploh ni navdušila – res pa so krasni vrtovi, ki pa ne vem če opravičijo drago vstopnino.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close