Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kateri hotel na Djerbi za otroke?

kateri hotel na Djerbi za otroke?

Zanima me ali je šel kdo na djerbo z otroci (majhnimi od 1 do leta)? Radi bi šli tja pa ne vem kje je kaj priporočljivega za otroke pa da ni predrago. pa kateri čas je najbolj primeren da ni prevroče??
Lahko tudi predlog za kakšne grški otok
hvala za vaše predloge in izkušnje
lp

Mogoce hotel Penelope beach, mi sicer tam nismo bili z majhnim otrokom , je bilo pa kar nekaj drugih družin z majhnimi otroci, ki so bile zadovoljne.

Julij in avgust pa mislim, da sta prevroča, mi smo bili v sredini oktobra in smo imeli super vreme, tudi voda je bila zelo topla (tako morje kot bazen).

mi smo bili v hotelu el muradi djerba menzel z otrokom starim 10.mesecev, ki je povsod plazil vse lizal in nismo imeli nikakršnih težav. glede hrane – prilagojena je evropejcem, ribe, piščanec sli puran sta bila vsak dan in različne priloge.posebno dobra je njihova pašta. je tudi pekoča hrana, tako da je treba prej probat. ta mala nam je tudi zbolela – grlo, nič posebnega. v hotelu imajo zelu v redu zdravnika, ki nas je obiskal v sobi, pregledal celega otroka,zelo strokovno podkovan, nam zrihtal zdravila, da so nam prinesli iz mesta in z otrokom je bilo takoj ok. glede zdravstvene službe so zelo organizirani – nič bat.z otokom – tudi po priporočilu zdravnika – ni pametno biti zunaj med 11.00 in 17.00 uro, ker je sonce močno. mi smo bili med tem časom v hotelu na počasnem kosilu, potem smo si privoščili kavo, otrok je šel spat in je bila že ura za naplažo. hotel je zelo velik – 33 ha, ta ko da v dopoldanskem ali večernem času lahko naredite turo okoli hotela in bungalovov.
imajjo 5 bazenov, z morsko (pečejo oči) in sladko vodo ( ne pečejo oči-prav za otroke.)hotel ponuja all inclusiv, tako da imate dovolj hrane in pijače (alkoholne in brezalkoholne) cel dan.pri nas ta hotel pa ponuja oasis ali xxl agencija.odhod letela za na djerbo imate zjutraj iz ljubljane ob 11.00 prav tako odhod iz djerbe je zjutraj ob 8.00.

lepe počitnice

Venta Club Ilidade. Sedaj je defenitivno prevroče. Sicer tam vse skozi piha veter, tako da vročine ni čutiti, ampak vseeno mislim, da je v tem letnem času, posebno še z otroki, prevroče.
Mi smo bili tam v začetku junija in je bilo super. Če te kaj več zanima mi lahko pišeš na avijavaja@gmail.com.

Lp,

še to sem pozabila, voda v hotelu ni pitna, tako kot povsod. uporabljali smo ustekleničeno vodo za pitje in umivanje zob, ki jo dobiš v hotelu v neomejenih količinah in jo lahko nosiš kamorkoli – all inclusiv.

kaj pa cene?

živijo!
Mene oziroma mojega moža pa najbolj zanima kako je to z dolgimi hlačami za moške pri večerji? A ima kdo s tem izkušnje?

julij je bila cena 399 na osebo/all sedaj pa je 499 na osebo/all. več informacij poglej na xxl počitnice
v tem hotelu ni bilo potrebno imeti dolge hlače pri večerji – velja za moške.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close