Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kateri fotoaparat

kateri fotoaparat

odločam se za nakup fotoaparata, pa se ravno ne spoznam najbolj. predvsem me zanima, fotoaparat s koliko megapixli priporočate? hvala za odgovore!

za kolk keša?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

nekaj srednjega.

velik, majhen (mora v žep ali ne), 100, 200, 400, 800, 1000 eur, za notri slikat, za panorame, za umetniške fotografije, ste že kakšnega imeli ali bo to prvi digitalni, snemanje filmov ali ne,….?

Tako pavšalno spraševanje avtorja si niti ne zasluži nadaljnje ukvarjanje….važno da so bistveni pixli, čeprav je pri fotiču to še najmanj pomembno…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Jaz uporabljam Nikon CoolPix P100. Je primeren za začetnike in une mal več. Žal ni zrcalno-refleksni ampak za svojo ceno je fenomenalen. Všeč mi je tut ekran k ga lohk vrtiš, ma 10,3 m pix., in mislm da 24x ZOOM..Je res neverjetn, ma ogromn funkcij in je res priročn. Macro je super, svetlobo ful dobr ujame.. Posvetuj se s prijatelji, k majo že izkušnje, pri prodajalcih… Priporočam ti NIKON-e. http://www.nikon.si/sl_SI/
Če vzameš CooLPix-a P100 vem da ti ne bo žal.

New Report

Close