Kateri email?
Ker je ta Email.si čisto v riti, si nameravam odpreti nov email, a zanima me, kje se najbolj splača – kje je brezplačen, po možnosti s šumniki (torej razni yahooji brez šumnikov itd. odpadejo), pa po možnosti tudi, da ima več prostora ali pa neomejen prostor, ne pa samo 10 Mb kot ta email.si!
Predlogi dobrodošli in zaželjeni!
Hvala!
lp, Maja
Sicer ne vem, kaj misliš s tem, da morajo biti s šumniki, v email naslovu šumnikov tako ali tako ne sme biti, v sami pošti so pa tudi na yahooju lahko.
Prostor je pri vseh brezplačnih ponudnikih omejen, nekje imaš kak mb več, druge kakšnega manj.
Meni osebno je še vedno med najboljšimi Yahoo, če pa želiš slovenskega pa pokukaj na Voljo ali butn.net
Se strinjam z mojim predhodnikom, tudi meni je najljubši (razen Outlook Expressa), YAHOO mail, ta ima limit 6.0 MB. To je pač stvar osebnega okusa in navade. Drugače pa lahko še pogledaš na: http://www.email.com – tukaj ti ponujajo celo paleto različnih Emailov, vendar pa niso slovenski.
Lp, Nina:)
NinaM, Oulook Express ni ponudnik pošte, ampak samo program, v katerem lahko preglejuješ pošto (od bolj ali manj vseh ponudnikov, izjema je kakšen eksotični yahoo…) 😉
Forum je zaprt za komentiranje.