Kateri doktorji
Ce bi vse prislo v medije, bi ljudje umrli od panike in strahu.
Ne vem, tv bolj malo gledam. Pred leti so spodbujali k rodnosti, ne verjamem da so tudi odkar je korona.
Tisti ki je iz sempetra bo vec vedel.
Ta ce ima partnerja tu, in da ni dol jih(dr) bo spestal v burek brez protestov.
Vse ki jih pocepijo jim nekako ni interes po zapletu pomagat, na urgencah jih zavracajo( ta zlobni!), potem ti je jasno kaj je cilj ” krepavaj v mukah ali pa se fentaj”
Poznanka pri 65 ne more na noge. Kot da ima po cepivu stenozo v spodnji hrbtenici. Prej sportnica, rokometasica, redno izvajala jogo in vaje za hrbtenico. Suha, gibcna. Zdaj en mesec po cepivu noben nevrolog jo ne sprejme. Zenska razmislja o samomoru, ne more vec. Bolecine ima za znoret. Ponoci ne more lezat joka od bolecin. Pa ne bo dala v medije.
NiDobro, 01.10.2021 ob 08:33
Šnelca, Vi bi morali resno razmisliti o obisku psihiatra. To kar Vi pišete pač ni normalno. Ne vem, zakaj čutite takšno potrebo po tem, da si tukaj izmišlate stvari, mogoče je strah, mogoče kaj druzga. Ne vem, nisem psiholog, ne vem kaj se dogaja v vaši glavi. Ampak to pač ni normalno.
Nimam potrebe ne zelje po zmisljevanju.
Bz vam tu gor kaj sploh posredovat, nisem SnelaTv. Medijem verjamete, navajeni ste na medije.
Verjemi tam. Zatiskaj si oci kot da ni nic.
Ce bos za 1.november opazila na grobovih sveze in nove zakopane, zapri si oci in cakaj me medije.
Bz zgubljat cajt med neljudmi.
Mejte se.
V reali nikoli se z nobenim ne prerekam, ne dokazujem. Enostavno zakljucim debato. Ker mi je skoda energije.
Vsak naj zivi po svoji vesti.
Narjetka, 01.10.2021 ob 10:56
Snelca je psihopatka
Lepo da si povedala kaj si in to si tudi dokazala s svojim hladnim pisanjem.
Za psihopata so značilne osebnostne poteze (struktura osebnosti), med katerimi izstopajo plitvost/odsotnost čustvovanja, navidezni šarm, manipulativnost …
Šnelca_783, 01.10.2021 ob 09:14
Nimam potrebe ne zelje po zmisljevanju.
Bz vam tu gor kaj sploh posredovat, nisem SnelaTv. Medijem verjamete, navajeni ste na medije.
Verjemi tam. Zatiskaj si oci kot da ni nic.
Ce bos za 1.november opazila na grobovih sveze in nove zakopane, zapri si oci in cakaj me medije.
Bz zgubljat cajt med neljudmi.
Mejte se.
V reali nikoli se z nobenim ne prerekam, ne dokazujem. Enostavno zakljucim debato. Ker mi je skoda energije.
Vsak naj zivi po svoji vesti.
Ne sledim medijem. Ne poslušam naše stroke. TV ne vem kdaj sem nazadnje gledal. Pred ničemur si ne zatiskam oči. Slabi so to argumenti. Še vedno ti svetujem, da obiščeš psihiatra ali psihologa, ker je nekaj več kot očitno narobe. Ampak kakor želiš. Samo moj nasvet.
Narjetka, 01.10.2021 ob 07:06
Ti si Albanka, blesava verjetno. Si pozabla tablet ?
daj ti Narjetka, ne izkazuj svojega mentalnega in komunikacijskega dna na javnem forumu. Ne samo v tej temi, tudi v drugih.
Jasno ,da se prikriva – poizkušalo se je prikrivati – Primer “Katja” bo odpiral problematiko teh cepiv čedalje bolj in prav je tako, vse bo potegnilo za seboj. Samo ljudje morajo začeti o tem govoriti, javno.
Problem je, ker se jasno vsak pameten boji posledic. Boji se utiševanja. Saj ste vildeli, kako so utišali zdravnico iz domžalskega ZD, ko je podala v javnost analizo teh cepiv.
Zaščitite svoje mladoletne otroke, z Janssenom se mlajših od 18. let po EMA normativih ne sme cepiti – pri nas pa so jih kar lepo pošpontali, na svojo odločitev, mimo EMA določitev – 216 SLovencev in Slovenk, mlajših od 18. let:
NiDobro, 01.10.2021 ob 11:20
Ne sledim medijem. Ne poslušam naše stroke. TV ne vem kdaj sem nazadnje gledal. Pred ničemur si ne zatiskam oči. Slabi so to argumenti. Še vedno ti svetujem, da obiščeš psihiatra ali psihologa, ker je nekaj več kot očitno narobe. Ampak kakor želiš. Samo moj nasvet.
Kdo si ti, fotelja strokovnjak-inja, da ji boš priporočal/a obisk psihologa? Si iz stroke morda? Kako si drzneš?
nekateri ste precej predrzni, 01.10.2021 ob 12:13
Kdo si ti, fotelja strokovnjak-inja, da ji boš priporočal/a obisk psihologa? Si iz stroke morda? Kako si drzneš?
Zakaj pa ne? Če lahko kavč doktorji pisarijo o sestavinah cepiva itd., zakaj ne bi tudi kdo kaj na temo psihičnega zdravja oz. bolezni v tem primeru. Šnela ima težave, zakaj bi si zatiskali oči? Ji ne bi rajši pomagali? Ker pa se zavedamo, da tako prek neta vseeno ne gre, je boljše če ji pomagamo poiskati dobro strokovno pomoč, se ti ne zdi?
zakjan, 01.10.2021 ob 12:19
Zakaj pa ne? Če lahko kavč doktorji pisarijo o sestavinah cepiva itd., zakaj ne bi tudi kdo kaj na temo psihičnega zdravja oz. bolezni v tem primeru. Šnela ima težave, zakaj bi si zatiskali oči? Ji ne bi rajši pomagali? Ker pa se zavedamo, da tako prek neta vseeno ne gre, je boljše če ji pomagamo poiskati dobro strokovno pomoč, se ti ne zdi?
Niti smrt vas ne gane. Vam ni pomoci, vas ne resi noben strokovnjak. To ste stvori in ne ljudje.
Sprehodi se po pokopaliscu, ce sploh ves kaj je to, kje je to in kaj je tam.
Gorel bos v peklu. Saj te smrt ne gane, za take so nebesa zaprta.
Bog ti bo sodil, ne jaz.
med878, 01.10.2021 ob 11:07
Ni prvič, da se piše in govori o tem primeru. Novorojenčka so rešili, doma še trije otroci. Oče ni dal v medije zaradi strahu pred posledicami, pozornostjo. V hipu je ostal sam brez žene in s štirimi otroki. Le koliko jih je še takšnih, ki molčijo zaradi strahu, pritiskov?
Bo treba zgleda temu gospodu posredovat kako se iz smrti norcujejo po forumih, pa da jih sam obisce, pa ce njemu upajo kaj rect.
Zloba od zlobe. Ziher so iz poboljsevalnic prilezli nekateri na forum.
sem iz šempetra, 01.10.2021 ob 08:15
Sem iz Šempetra, za razliko od Šnelce, in vam povem, da je Šnelca umazana lažnivka.
Šnelca_783, 01.10.2021 ob 07:53
Ce bi vse prislo v medije, bi ljudje umrli od panike in strahu.
Ne vem, tv bolj malo gledam. Pred leti so spodbujali k rodnosti, ne verjamem da so tudi odkar je korona.
Tisti ki je iz sempetra bo vec vedel.
Ta ce ima partnerja tu, in da ni dol jih(dr) bo spestal v burek brez protestov.
Vse ki jih pocepijo jim nekako ni interes po zapletu pomagat, na urgencah jih zavracajo( ta zlobni!), potem ti je jasno kaj je cilj ” krepavaj v mukah ali pa se fentaj”
Poznanka pri 65 ne more na noge. Kot da ima po cepivu stenozo v spodnji hrbtenici. Prej sportnica, rokometasica, redno izvajala jogo in vaje za hrbtenico. Suha, gibcna. Zdaj en mesec po cepivu noben nevrolog jo ne sprejme. Zenska razmislja o samomoru, ne more vec. Bolecine ima za znoret. Ponoci ne more lezat joka od bolecin. Pa ne bo dala v medije.
Sploh mozno,da je ne vzamejo???Nima nikogar,ki bi nardil rabuko?
cevvse to res, potem je današnji čas bolj grozen od nacizma ,tam si vsaj vedel kdo je v nevarnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.