Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Kateri digitalni fotoaparat – prosim za nasvet

Kateri digitalni fotoaparat – prosim za nasvet

Iščem digitalca za osebo, ki doslej skorajda še nima izkušenj s fotkanjem na digitalni fotoaparat. Zato naj bo preprost, a vseeno soliden.

Ima kdo kak nasvet, priporočilo za konkreten fotoaparat?

mogoče kej tazga?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

kako pa se ti zdi sony w310?

tud ok, sam za sony morš vedet, da ma svojo vrsto spominskih kartic, k so dražje od običajnih.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

v bistvu nekje do 100€ lahko dobiš že kar soliden fotoaparat. jaz na tvojem mestu ne bi kupila edino fotoaparata kakšne manj znane firme… pri sonyu, olymposu, canonu itd. pa mislim da nimaš dost za falit 🙂 tako ali tako ima pa vsak garancijo, če se kaj pokvari.

dobro pa je, če ima fotoaparat priloženo spominsko kartico, da je ni treba posebaj kupovati, saj sam fotoaparat ponavadi nima veliko prostora sam po sebi.

pa LP 😉

Jaz prodajam kvalitetnega 🙂

oglas

New Report

Close