Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kateri depilator izbrati?

kateri depilator izbrati?

Zdravo!

A mi lahko kdo svetuje kakšen depilator oziroma epilator – za puljenje dlačic na nogah naj kupim – pri katerem puljenje ne boli preveč.
A je to res tako boleče?

Prosim svetujte, ker ponudba je pestra, in res ne vem, kateri bi bil ustrezen, tako, da res imaš 2 oziroma 3 tedne mir, pa da ne boli preveeeč.Zdaj uporabljam damske britvice, ampak se mi ne ljubi več vsak dan s tem ubadat.

hvala

lp

Izberi proizvajalca, ki mu zaupaš, cenovni razred, ki si ga lahko privoščiš in dizajn, ki ti je všeč.
V tem vrstnem redu.
Vse zadeve so več ali manj podobne – kot vse na tržišču.

Nekateri imajo kakšne funkcije, ki naj bi blažile britje (masaža, lučka, hlajenje …) vendar je vse skupaj bolj za dodatek, ki bistveno ne spremeni depiliranja. Prvič, verjetno vse zelo boli, potem pa gre vedno lažje. Se počasi navadiš, pa tudi dlake postanejo manj trdovratne. 🙂

Prednost epilatorjev, ki delujejo kot “množična pinceta” (upam, da si imela tega v mislih), je v tem, da dlake več ali manj puli, zato le te ne zrastejo naenkrat, ampak enkrat ene, nato druge – podobno, kot pri voskanju.
Imajo pa nekate (ko se pogovarjamo s prijateljicami), težave z vraščanjem dlak.

Kar si opisala, je čudežna depilacija – ne boli, dolgo traja … :-)))

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Živjo.

Vem, da morda že malo pozno vendar vseeno. Svetovala bi ti depilator znamke Braun in sicer Silk epill exelle!! Sama sem si ga kupila kakšen mesec, dva nazaj in sem svetovno zadovoljna. Zraven dobiš kar nekaj nastavkov, ki so fenomenalni.
Glede bolečine pa tako, seveda ni neboleče, vendar se komot preživi. Jaz se sedaj depiliram tudi pod pazduho in bikini predel in sem res navdušena. Koža je gladka, nobenih dlačih lep čas 🙂 V glavnem, res bi ti svetovala ta dotični depilator. Sicer je višjega cenovnega razreda, kar pomeni nekaj nad 100€, vendar se splača.

Dobiš ga v trgovini Big Bang, nasproti koloseja v Btc-ju pa najbrž še marsikje drugje.

Lep pozdravček in srečno pri depilaciji 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close