Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kateri deodorant priporočate?

Kateri deodorant priporočate?

Iščem kakšen deo roll-on, ki bi mi držal kaj več kot tri ure po tuširanju 🙁 Sem prav v zadregi, saj nosim majčke brez rokavov, pa se izredno hitro spotim.

Z veseljem bi ti svetovala….

Pred kratkim sem našla enega ful fajnega. In ga cca 14 dni uporabljala. In pol je izginil. Pa ker me zadnje čase mal spomin daje…nimam pojma a sem ga sam pomotoma kam pospravila a ima mogoče hčerka prstke vmes…
Seveda se niti ne spomnim čigav je bil. Je bil pa bele barve. Če kaj pomaga. 🙂

Saj vem, kaj se sploh oglašam….cajt imam.

Podobne težave imam, s tem, da nekaj časa zadeva drži potem pa moram zamenjat. Nazadnje mi je odgovarjal Fa jogurt vanilija, zdaj pa spet iščem kaj novega.

Meni odgovarja Nivea Pure roll on.

Nivea Pure roll on.

Hidrofugal forte iz Mullerja.Jaz sem se ogromno potila pod pazduho,sedaj pa skoraj nič.

LP

Meni je najljubši Dove, original. Diši še konec dneva. Sicer pa nimam prevelikih težav s potenjem. Je pa res, da malo pušča barvo (belo) na majcah. Ampak ga vseeno ne zamenjam.

Jaz uporabljam izključno Vichyjevega, odkar me je moj stari deo enkrat pustil na cedilu. No, zdaj nimam pripomb – razen k ceni (skoraj 10 evrov, pa še majhen je).

Lady speed stick, drži ves dan. Sicer pa je prav proti potenju kristal.

Spray Mist, kupi se pa v DM-u, mogoče še kje drugje, je v bistvu tisti solni kamen raztopljen, se pa pošprica oz. imajo tudi roll-on, se še vedno potiš, smrdi pa čisto nič. Pa nima vonja, tako da se ne tepe s parfumom.

Lp, Mateja

Jaz imam podobne težave..nič mi ni pomagalo. Uporabljala sem tudi odl spice za moške, pa je blo boljše ampak spet ne ok. Zdaj pa imam deodorant od Leoccitane. Sicer je okol 4000 bivših tolarjev, ampak resnično pomaga.

Poskusite…jaz moram dat tok denarja ker drugo mi ne pomaga.

Neutro Roberts – roza

Rexona v stiku. Veliko se ukvarjam s športom in ne smrdim. LP

Aja, edina slabost Rexone v stiku je, da pušča madeže na perilu, tako da se jest najprej oblečem, potem pa namažem 🙂

Ker imam občutljivo kožo pod pazduhami (občasno se vnamejo žleze, bila že na operaciji…), moram pazit, kaj izberem, in zaenkrat sta se mi kot ok izkazala SebaMed iz Muellerja, in Tom’s iz trgovin z zdravo prehrano… (npr. Ajda v MB). Ta slednji mi ima še posebej prijeten vonj, tak nežen, zeliščni, nič agresivnega…

DOve ali rexona,ki sta žal oba antitraspiranta, oboje odlično pomaga, jaz ga uporabim vsak 2. dan, vmes pa deokremo, da žlez le ne onemogočim popolnoma. Potenje je pač zdravo, če nam je všeč ali ne.

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Jaz sem tudi najblj zadovoljna z Niveo…pa si poskusila se prej namazat s kristalom in potem deodorant? Tudi to pomaga…

...pusti soncu v srce...

SANS SOUCIS Deo Roll-on

Bi se pridružila Majji SebaMed,res je zelo dober.

Lep pozdrav
Branka

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Jaz imam mineral (kristal) in sem več kot zadovoljna z njim.

Mam isti problem, čeprav sem stara 20 let, zgleda da mam probleme s tem še od pubrtete naprej. Jst uporablam deodorant BODY SERIES že en dobr let in morm rečt da se po njem tud ne potim več tok, ima pa 24 urno zaščito in morm rečt da je res super. Mam namreč občutljivo kožo in me po drugih deodorantih peče.

Če koga zanima kje se ga dobi in še kakšni drugi izdelki na rastlinski podlagi naj mi piše na ZS.

Vishy. Ni poceni, je pa vreden tega denarja. Prodaja v Lekarnah.

Od Adidasa roll on, sem imela tudi niveo pearl, pa je bil kr ok, ampak adidas je neprimerno boljsi. Kupila po nasvetu forumovk na Ringaraji in je res ok.

LP

jst ti pa lahko povem da je najbolj zanič od DOVE, ker tapravga še išče, in ti ne morem pomagat, ŽAL

takole bom povedala: jaz se kar precej potim pod pazduho. Fleke imam vedno, tudi če me zebe. In žal mi ni pomagalo nič drugega kot to, da sem se s tem kolikor toliko sprijaznila. Kar se tiče deodorantov in antiperspirantov: bera deodorantov, ki naj ne bi bili tako škodljivi, je takooo prekleto majhna!!

Navajena sem uporabljai brezalkoholni deodorant (oz. antiperspirant) v spreju. Vichyjev smrdi pa potenja ne zmanjšuje (vsaj če imaš tak primer kot jaz). Na Niveo sem alergična (na vse izdelke). Izbiram tiste, ki mi lepo dišijo in se zavedam, da potrnja ne bodo ustavili. Obstojna sta Rexona in Dove (Talc, moder). meni itak tri četrtine deodorantov smrdi, od tistih, ki ostanejo, jih polovica vsebuje alkohol, tako da da lahko na prste ene roke preštejem vse, kar sem kdaj uporabljala in še bom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close