Kateri deodorant priporočate?
Z veseljem bi ti svetovala….
Pred kratkim sem našla enega ful fajnega. In ga cca 14 dni uporabljala. In pol je izginil. Pa ker me zadnje čase mal spomin daje…nimam pojma a sem ga sam pomotoma kam pospravila a ima mogoče hčerka prstke vmes…
Seveda se niti ne spomnim čigav je bil. Je bil pa bele barve. Če kaj pomaga. 🙂
Saj vem, kaj se sploh oglašam….cajt imam.
Ker imam občutljivo kožo pod pazduhami (občasno se vnamejo žleze, bila že na operaciji…), moram pazit, kaj izberem, in zaenkrat sta se mi kot ok izkazala SebaMed iz Muellerja, in Tom’s iz trgovin z zdravo prehrano… (npr. Ajda v MB). Ta slednji mi ima še posebej prijeten vonj, tak nežen, zeliščni, nič agresivnega…
DOve ali rexona,ki sta žal oba antitraspiranta, oboje odlično pomaga, jaz ga uporabim vsak 2. dan, vmes pa deokremo, da žlez le ne onemogočim popolnoma. Potenje je pač zdravo, če nam je všeč ali ne.
Bi se pridružila Majji SebaMed,res je zelo dober.
Lep pozdrav
Branka
Mam isti problem, čeprav sem stara 20 let, zgleda da mam probleme s tem še od pubrtete naprej. Jst uporablam deodorant BODY SERIES že en dobr let in morm rečt da se po njem tud ne potim več tok, ima pa 24 urno zaščito in morm rečt da je res super. Mam namreč občutljivo kožo in me po drugih deodorantih peče.
Če koga zanima kje se ga dobi in še kakšni drugi izdelki na rastlinski podlagi naj mi piše na ZS.
takole bom povedala: jaz se kar precej potim pod pazduho. Fleke imam vedno, tudi če me zebe. In žal mi ni pomagalo nič drugega kot to, da sem se s tem kolikor toliko sprijaznila. Kar se tiče deodorantov in antiperspirantov: bera deodorantov, ki naj ne bi bili tako škodljivi, je takooo prekleto majhna!!
Navajena sem uporabljai brezalkoholni deodorant (oz. antiperspirant) v spreju. Vichyjev smrdi pa potenja ne zmanjšuje (vsaj če imaš tak primer kot jaz). Na Niveo sem alergična (na vse izdelke). Izbiram tiste, ki mi lepo dišijo in se zavedam, da potrnja ne bodo ustavili. Obstojna sta Rexona in Dove (Talc, moder). meni itak tri četrtine deodorantov smrdi, od tistih, ki ostanejo, jih polovica vsebuje alkohol, tako da da lahko na prste ene roke preštejem vse, kar sem kdaj uporabljala in še bom.
Forum je zaprt za komentiranje.