Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri del Slovenije bi priporočile za samomor?

Kateri del Slovenije bi priporočile za samomor?

Slovenijo lahko razdelimo na pet smeri, ker ima tako obliko, da je na sredi stisnjena: osrednji del, SV del, JV del, SZ del in JZ del. Torej po smereh neba.

Kateri del bi bil najboljšji za samomor? Na SZ so gore, tako da se lahko fajn vržeš v globino ali pozimi zmrzneš. Na JZ so kraška brezna, tud v redu, lahko se not vržeš in te ni več ven. SV in JV sta mi malo manj prigodna, ampak mogoče ima katera boljše mnenje in priporočila, tako da lahko poveste.

V splošnem, kateri del bi priporočile?

SUŠNI KRAS, TOČNEJE ŠKOCJANSKE JAME – VRŽEŠ SE LAHKO IZ MOSTA V GLOBINO!

Ma v Ljubljani z nebotičnika se fukni.

Kjerkoli, kjer peljejo hitri vlaki. Pod kakšnega tovornega, pa je.

Odgovor na objavo uporabnika
Kjerkoli957, 22.08.2025 ob 16:40

Kjerkoli, kjer peljejo hitri vlaki. Pod kakšnega tovornega, pa je.

Hitri vlaki v Sloveniji? Hmmm …

Hoivika vprašaj, če te lahko spravi na parlament. Najbrž bo treba kaj dati. Zastonj že ne bo.

Jablano imaš, če je nimaš, se zapelješ do prve. V bloku se tresneš dol.

Ravno včeraj se je nekdo vrgel v Novih Fužinah iz višjega nadstropja – samomor. Nadstrešek atrija je uničen.

Ljubljana tromostovje, donja kungota,  Jesenice, Postojna, Kopar, Izola, Senožeče, Borovnica,……

Ajde, iščemo idealen plac. Od nekdaj imam rada morje, samo ne vem, če mi paše tam. V Steiermark me nikoli ne vleče in se bojim, da me folk tam razvedri 🙂 V gore se mi ne sa lezt.

Odgovor na objavo uporabnika
Plavi, 23.08.2025 ob 00:02

Ljubljana tromostovje, donja kungota,  Jesenice, Postojna, Kopar, Izola, Senožeče, Borovnica,……

Daj bid resen. Ta Tromistovje moraš bit še pijan zraven. Iščemo nekaj, da ne rabimo travmirat mimoidočih. Ker šploc ne pozabiš kar rako. Monovci oziroma občasni imamo mentalno higieno do drugih.

ljubljano

SOLKANSKI MOST !

TUKI SI POGLEJ KAKO IZGLEDA FAJN : https://bungee.si/

Iščem lokacijo

saj vem da je to zajebancija sedaj ampak ok.  jaz sem pristaš boja ne predaje. samomor je easy wway out.  to si ga poceni odnesel. verjetno ti bog oprosti, ke je pač samomor ampak verjetno ne ceni.  ker kakorkoli je do tukaj si rišel z namenom. nekim namenom. povsod kamo prideš prideš z namenom. včasih tebi bog pošle koga, ko misliš da je čisto slučajno, včasih si ti tisti ki nekomu pošlje tebe.  zato pač moraš skoz delat na 100%. moraš, nimaš izbire.  ti dam primer.  tipičen. če si recimo vojak, policaj gasilec, alpinis. pa ne delaš doma dovolj treninga. saj je dost za tiste teste. bom že naredil. ja boš ja naredil.  pol pa se neki zgodi, pa bi rabil full več treninga imet za sabo. bitv boljšiformi.  mogoče bi lahko neki drugače naredil rešil nekoga, č bibil bolj v formi.  kako si boš to oprostil?? tudi če ti fsi govorijo, naredi ldo preveč bla bla bla. ti veš da to ni tko. nisi nič kriv, noben ti nič ne reče. sam misliš si.  pizda ej. pa bim sem na treningu že v bazenu, žev fitnesu, ž na plošči, bilo kaj.  tam sem bil že v treningu pa se nisme bolj potrudil. pasem moški. pa nisem.  ha?  kaj pa pol?  lahko tebi  dajo medaljo. če ti veš, da bi lahkoveč naredil, če ne i bil lenoba pofukana. a je tko?

torej, je borba. nimaš izbire. ženske majo neko izbiro. moški ne.  nimaš izbire, moraš se borit. moraš evo.  tako je.

za začetek pa jazrecimo n bi rad nikjer v tejgreznici levuharski feminsitčni lezbaški umrl. pol pa že grem raje, če že moram, nekam na morje.  nekam leža na plažo..

in tčno to se je enmures zgodilo. bil je debeli, ne ful velik, len, ugabn, bajs zavaljeni. ni videl pizde še nikoli, pač deblejas ugabn. in se je odločil, da bo stradal do smrti.

in ej res začel, vlegel se je v poslo in samo ležal in pil vodo. in je tako po 3 dneh se začel čudno bolje počutit. trebuh ga ni bolel, glava ga ni bolela, dolgi čas mu  je bil ampak nič ga ni več bolelo. ne kosti, ne sklepi,  posebej ne trebuh.

in je opazil, da muje fasting full pomagal. in e začel delat fasting. in ej v 1 letu,  full shujšal, ful bil natreniran,  postal športnik triatlon, to dela.  ima otroka in ženo.  ne lezbiko fašistično feminsitko. ŽENO. ja?

pa  je srečen.  seveda pa z našimi ženskami, levičarkami, feministkami, ugabnicami luzerkami ničvrednimine moreš bit srečen.

Pove vse o ljudeh, da še ko o taki stvari teoretično razmišljajo bi to naredili tako da bi še drugim škodili, ne samo sebi. Ja mečte se iz nebotičnika med ljudi. Al pa pred vlak ja, da bo tisti ki ga vozi do smrti vas mel v glavi. GOlazen človeška.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close