Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kateri avto za 10.000 €?

kateri avto za 10.000 €?

Zakaj bi igrala loto, če imam denarja na pretek :))) In kaj ima to, bajdvej, veze s tem, da ti ne znaš sklanjati?
Sicer si se pa ti obregnila v napis, ki po tvoje ni bil prav napisan. Vsi smo razumeli, za kateri avto gre. In če ti gre v nos napis, gre meni toliko bolj v nos, da niti sklanjati ne znaš.

Če bi imela denarja na pretek nebi visela na forumu in iskala slovničnih napak tam, kjer je tema kateri avto za 10.000 eur? Saj je najbrž to drobiž zate, dokler se ne zbudiš iz sanj. Jaz pa se nisem obregnila v napis ampak sem samo predlagala, da si pogleda kaj piše na zadku avtomobila. Če pa gre tebi kaj v nos ti pa jaz res ne morem pomagat si boš morala pa kar sama.

Eh, ne da se mi. Ampak na živce mi gredo takšni kot ti, ki drugim nekaj pametujejo, sami pa še sklanjati ne znajo… Pusti druge, da pišejo kot njim paše, ker sama o slovnici resnično nimaš pojma.

Če ti praviš tako, potem bo pa že držal.

Vanči ne vbadaj se z takimi kot je natančnost. Se ne splača živcirat. Očitno nima drugega pametnega dela, pa preži na slovnične napake na forumih. Tudi jaz imam avto na katerem piše Clio ne pa Klio. Pa lep pozdrav.

Še vedno pa se voziš s Cliom in ne Cliotom. Joj, ljudje :)))

Preberi si še enkrat kaj sem napisal. Da imam avto na katerem piše Clio in tvoja sklanjatev tu ne pride v poštev. Saj nisem napisal s čim se vozim. Kar se tiče pa slovničnih napak pa pojdi popravljat od začetka te teme in mislim,da boš imela kar veliko dela.

Klijo je skret!

To pomeni, da imaš picajzle – sramne uši.

Vsekakor priporočam obisk zdravnika…

Mogoče to sklepaš po sebi, ker se pasejo v tvojem gozdičku, jaz pa jih na veliko veselje ne morem imeti, ker imam pač golosek.

To je vsekakor najboljši način, da jih odstraniš – čestitam.

Meni pa res nimaš kaj za čestitat, raje to metodo preizkusi na sebi pa se jih boš z lahkoto znebil/a. Mislim, da bi ti jih veliko tako svetovalo. Pač nas je še nekaj dobrih ljudi na svetu, ki radi damo kakšen uporaben nasvet in nismo na forumih zato, da samo proviciramo.

Pa lepe pozdravčke.

Malo si poglej svoje izjvae, potem pa še enkrat preberi svoj zgornji stavek.

Ja, eh, prav imaš. Sama se vpikuje v druge, ko ji stopiš na rep, pa zacvili. Njeni nasveti so uporabni? BWHAAAAAAA

Pravijo pametnejši odneha, neumnejši vztrajate.

PS: Zato bom jaz raje nehala, ti oz. vidva pa vztrajajta naprej.

Pa lepe pozdravče.

in cviljenje ne neha in neha…

New Report

Close