kateri avto za 10.000 €?
Mi smo za ta denar kupili Škodo Octavio 1,9 TD. Poraba znaša 4,9 l pri vožnji 2x 40 km na dan – nemestna vožnja.
Mi imamo opremo elegance, to pomeni da imamo električni pomik vseh stekel, el. pomik ogledal, avtomatsko klimo,…
Za tak nasvet čisto premalo vemo.
Ali hodite na dopust tako, da tovorite s seboj pol stanovanja (karavan), ali morate z njim parkirati v mestu (majhen avto), ali ste škrti pri ceni goriva (dizel), ali imate renaultov servis pred nosom (renault), ali hočete biti fancy (enoprostorec), ali živite v hribovski divjini, kjer vam pozimi ne splužijo snega (štirikolesni pogoj).
Zmenite se najprej to med sabo.
Mi smo kupili za zak denar Ford Mondeo karavan 2.0 TDCI (rabljen) in smo zelo zadovoljni. Super vožnja in lega na cesti, pa seveda ok poraba.
Uspešen nakup!
Kristi*
jAZ Sem točno za tak znesek kupila megana 1,9 Dynamic lux, zelo zadovoljni z njim. Tudi mož ki ima pasata sedaj veliko raje se vseda v megana. Ima pametno kartico (ni na ključ) ki jo imam v torbici in ne rabim vsakokrat zjutraj brskat kje je ključ, preprosto vem da je nekje v tobici, ker jo vzamem v avto, le ta ob pritisku na gumb vžge, upravljanje radia ima na volanu, avtomatska klima… zelo udoben in pregleden za vožnjo. Prej sem imel pa 2x clio, enega za drugim.
Je pa res, da so mi ful všeč džipi, recimo Santa Fe, Tuson…
pojdi na testno vožnjo..lp