Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kateri avto za 10.000 €?

kateri avto za 10.000 €?

Kateri avto priporočate za cca. 10.000 €?
Lahko je rabljen, pač kaj je smiselno kupit za ta denar. Bi pa bil to avto za 3 člansko družino…

Mi smo za ta denar kupili Škodo Octavio 1,9 TD. Poraba znaša 4,9 l pri vožnji 2x 40 km na dan – nemestna vožnja.

Mi imamo opremo elegance, to pomeni da imamo električni pomik vseh stekel, el. pomik ogledal, avtomatsko klimo,…

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1990630

Za 10.000 dobiš marsikaj,jaz bi za ta denar vzela Santa Fe-rabljeno,če bi pa kupovala novo bi pa kupila Fiat Marea karavan(ne vem koliko je nova,bi pa definitivno dala toliko denarja)ali pa Škodo Octavio karavan-predzadnji model!

Ta nov fičko stane toliko in je zakoooon!!!

Kupi Clio storia mi smo imeli cliota in smo trije in je super, pa še nov avto imaš ne pa stara jajca.

Lp, K.

Katka,

tudi jaz se zanima za Clia? A si zadovoljna s Storio? Res je ugodna cena 8450€. Kje si ga kupila? ALi imajo kakšne dodatne akcije, da vzamejo star avto v ceno?

imaš nov avto ampak kaj ko je to Renault-torej JAJCA. iMAM RAJŠI KATERIKOLI DRUG RABLJEN AVTO KOT PA NOVGA RENAULTA, ME JE ŽE PREVEČKRAT RAZOČARAL-JAJCA

Peugeot je zakon!!!

Rekla je da rabi avto za celo družino, ne pa eno majhno piksno, ki je dobra samo za v štacuno.

Ocka

Če bi jaz imela 10 jurjev, bi si kupila opel astro, nov model, ampak se bojim, da ne bi dobila novega avta. Itak pa za avto še dolgo ne bomo imeli toliko denarja.

Za tak nasvet čisto premalo vemo.
Ali hodite na dopust tako, da tovorite s seboj pol stanovanja (karavan), ali morate z njim parkirati v mestu (majhen avto), ali ste škrti pri ceni goriva (dizel), ali imate renaultov servis pred nosom (renault), ali hočete biti fancy (enoprostorec), ali živite v hribovski divjini, kjer vam pozimi ne splužijo snega (štirikolesni pogoj).
Zmenite se najprej to med sabo.

honda civic 2004/2005 letnik dizl

to je nekje polovica Tuscona, to daš za polog, ostalo na lising pa imaš nov avto.

Mi smo kupili za zak denar Ford Mondeo karavan 2.0 TDCI (rabljen) in smo zelo zadovoljni. Super vožnja in lega na cesti, pa seveda ok poraba.

Uspešen nakup!

Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Definitivno Santa Fe. Za ta denar dobiš približno 4 leta starega 🙂
Ja, Renault so pa res jajca. In Clio še za v štacuno ne bi bil, ker bi najbrž crknil al pa skupaj padel že v prvem ovinku.

jAZ Sem točno za tak znesek kupila megana 1,9 Dynamic lux, zelo zadovoljni z njim. Tudi mož ki ima pasata sedaj veliko raje se vseda v megana. Ima pametno kartico (ni na ključ) ki jo imam v torbici in ne rabim vsakokrat zjutraj brskat kje je ključ, preprosto vem da je nekje v tobici, ker jo vzamem v avto, le ta ob pritisku na gumb vžge, upravljanje radia ima na volanu, avtomatska klima… zelo udoben in pregleden za vožnjo. Prej sem imel pa 2x clio, enega za drugim.

Je pa res, da so mi ful všeč džipi, recimo Santa Fe, Tuson…
pojdi na testno vožnjo..lp

Če že hvalite svojo znamko avtomobila ne pljuvajte po drugi znamki in modelu, ki ga ne poznate dobro. Bedarija. Če pa se že slučajno ne more kdo zadržat pa naj napiše še svojo znamko in model pa letnik, da mu še mi malo pokomentiramo to njegovo super makino.

no, prav pa se bom poširokoustila z mojo znamko.

Opelček, corsica, stara 15 let, nikoli me ni pustila na cedilu, v vsem času le osnoven servis.

meni to veliko šteje: da dela, da ni problema z avtom!

jaz imam kliota ekstreme starga 2 leti in ni večjega skreta od avta, po 40 kkm kljub rednim servisom vse jamra bolj kot pa u 20 let starem jugotu. Moj nasvet : čim dalj od kliota

Če ga že imaš pojdi zadaj avtomobila in si preberi, pa vsaj pravilno napiši kaj ti piše na avtu. Mislim, da bi moralo pisati clio. Če bi imel/a peugeota me zanima kaj bi pol napisal/a ???

Če ga že imaš pojdi zadaj avtomobila in si preberi, pa vsaj pravilno napiši kaj ti piše na avtu. Mislim, da bi moralo pisati clio. Če bi imel/a peugeota me zanima kaj bi pol napisal/a ???

večina razgledanih ljudi ve ker avto imam , tebi pa posebej napišem:clio, kar pa ne spremeni dejstva da je avto zanič, ampak to kot kaže tebi ni pomembno!

Bi se dalo o tem diskutirat, ker pa jaz nisem razgledana kot ti in ostali pa se ti iskreno zahvaljujem za razlago. Ja zdaj pa vem kateri avto imaš. Ja pa ja, nismo vsi tako razgledani kot ti. Zato ti želim še veliko kilometrov z KLIOTOM.

Če si že tako picajzlasta, se napiše S KLIOM, ne Z KLIOTOM :)))

Kaj pa pomeni beseda picajzlasta, malce mi razloži ker vidim, da obvladaš stvar. Glede na to da si tak pameten/a začni še igrati loto boš potem še bogat/a ne samo pametn/a.

New Report

Close