Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto priporočate?

Kateri avto priporočate?

Radi bi kupili avto za nekje 12-15.000 EUR, pa ne vemo kakega. Mož bi rabljenega Passata, Volvota ali Forda C Maxa, mene pa skrbijo tisti prek 100.000 kilometri, zato bi jaz raje novega pa magari za kaki razred nižjega – samo tudi ne vem kakega – takega da se ne kvari, da servisi niso predragi, pa po možnosti dizla, pa saj ne vem, če se splača…

Kaj svetujete?

Hvala, lp,
M.

M. pozdravljeni, za ta denar se lahko kupi zelo veliko. Dobis dobrega poassata, audija 6 karavan, mercedes 220 c, kilometri te na teh avtih ne skrbijo ker 100.000 ni nic, kupite raje takega, pri katerem je glavni servis narejen, in imas nadaljnih 100.000 mir, pa se poceni se boste vozili.
Jaz sem ravnokar kupila passata karavan, 1,9 TDI, resnicno mala poraba, 5,5 litra pa lepa voznja.Ce imate druzino vzemita karavana, sicer je pa zelo odvisno kaksen okus imate. Takoj bodo komentarji na moj predlog, ker sem pristas nemcev, boste pa videli, da vam ne bo zal. Res pa je , da na tako dober avto boste morali malce pocakati in iskati, novega gres pa kupiti v trgovino in odpeljes.
Srecno pa lp.

Za 15000 dobiš novo KIO CEED z dizel motorjem in vso opremo. Jaz osebno bi premislil.

LP

bojim se, da bi bilo ful začetnih serijskih napak in bi potem jo imela non stop na servisu… tudi če je v garanciji, je težko bit brez avta

Jaz osebno sem pristaš japoncev in bi se odločil za 3 leta staro Toyota Corollo oz. leto staro Yaris-ko oz. štiri leta srarega Avensisa.
Dokazano je namreč, da ima Toyota najmanj napak med vsemi znamkami
avtomobilov.

LP

Kaj pa kakšen Hyundai? Po mojih izkušnjah je potrebno samo redno vzdrževanje, je pa res, da ni za šminko, temveč je tih garač

Se povsem strinjam. Sam imam Elantro z 90000 km, pa do sedaj razen rednega vzdrževanja z njo nisem imel nobenih problemov.

LP

New Report

Close