Kateri avto bi vi…
:-)))))) borg, kam naj ti pošljem flaše ? Vsaj kakšno sem ti že dolžna, kolikor se ukvarjaš z mojim bodočim avtom :-).
Skratka, google in najdi .si, vse uporabljam. Našla sem tudi Subaru Slovenija, a tam žal ni podatka o prodajalcih v SL. Zaenkrat je meni najbližji na Vrhniki. Bi pa seveda rada kakšnega bližje (Posočje), če bi bil. Bom pa nehala težit vam tukaj, nekeko se bom že znašla. Hvala tebi borg in vsem ostalim tudi.
Da zaključimo to temo naj vam povem, da smo se odločili za Hondo. Subarujeva notranjost, izgled, udobje…me je močno razočaralo. Sama vožnja je fantastična. Avto ima sposobnosti, ki jih verjetno ne bi nikoli do konca izkoristili in zato je tehtnica pokazala proti Hondi. Še enkrat se vsem zahvaljujem za nasvete :-).
Kupili smo tole-Accord Tourer 2,2 i-DTEC Elegance.[/quote]
No ja kakor koli že, primerljivega mondea bi dobila 30% ceneje…vseeno uživaj.[/quote]
Če ti je toliko do tega Mondea ga imej. Meni fordovi avtomobili nikoli niso bili všeč in me niti njihiva cena ne gane. Spoloh pa mislim, da tvoji odgovori ne spadajo v koncept z vprašanjem, ki sem ga zastavila, zato te prosim, če prenehaš z vsiljevanjem svojega mnenja.
[/quote]
Sprašuješ za mnenje potem pa si nesramna ?
Preberi si še enkrat svoje vprašanje.
Zaradi tvojega odnosa pa tudi umikam svoje dobre želje.[/quote
Ooooooo ustavi konje , prosim. Prvič, nesramen v tem postu si bil ti, ki si na vsak način hotel uveljaviti svoje mnenje. Drugič, mislim da nisi dobro prebral vprašanja. Spraševala sem za mnenje od točno določenih avtomobili in tvojega izbranca ni med njimi. Tretjič, Honda je stala natanko 29.440 €.
Jaz ne uveljaljam svojega mnenja, pač pa sem ga izrazil. Če zate nesramnost pomeni, da nekdo drugače razmišlja kot ti, potem si pač moraš razčistiti določene pojme.
Spraševala si za nakup avtomobila ter zraven tudi navedla katere avtomobile si gledala dosedaj. Če bi napisala, da te drugi ne zanimajo pač ne bi pisal tega (seveda temu ni tako, saj si z veseljem se pogovarjala o Subaru). Ker je očiten namen tvojega pisanja zbujanje pozornosti, pa ti vseeno predlagam, da malo razmisliš o svojem obnašanju.
Seveda je toliko cena, saj piše v ceniku (jaz se ne bi ravno hvalil, da nisi dobila nič popusta…)
Jaz ne uveljaljam svojega mnenja, pač pa sem ga izrazil. Če zate nesramnost pomeni, da nekdo drugače razmišlja kot ti, potem si pač moraš razčistiti določene pojme.
Spraševala si za nakup avtomobila ter zraven tudi navedla katere avtomobile si gledala dosedaj. Če bi napisala, da te drugi ne zanimajo pač ne bi pisal tega (seveda temu ni tako, saj si z veseljem se pogovarjala o Subaru). Ker je očiten namen tvojega pisanja zbujanje pozornosti, pa ti vseeno predlagam, da malo razmisliš o svojem obnašanju.
Seveda je toliko cena, saj piše v ceniku (jaz se ne bi ravno hvalil, da nisi dobila nič popusta…)[/quote]
Mislim, da je jasno, da sem napisala, da izbiram med določenimi avtomobili. Naknadno je v ožji izbor prišel še Subaru. Popolnoma nič me ne moti tvoje mnenje in ga spoštujem, seveda dokler me ne želiš nekaj prepričati. Takrat mnenje ni več mnenje, pač pa vsiljevanje. Sicer pa bi že po tem, da nisem odgovarjala na tvoje poste o Mondeu, lahko videl, da me ta avto ne zanima. Pa kljub temu nisi odnehal.O zbujanju pozornosti pa ne bi razpravljala. Naj drugi sodelujoči v tej temi ratsodijo…
Verjameš ali ne, popust sem dobila in sicer za ceno metalne barve. Zadovoljen ?