Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto bi vi…

Kateri avto bi vi…

Hvala za nasvet. Poklicala sem na pomoč ata Googla, pa mi ni kaj dosti pomagal. Žal.

Živi in pusti živeti

čudno, meni vrže cel kup stvari, tudi subaru slo.
sicer pa sam uporabljam najdi.si-poizkusi še tam. Men vrže ven ene par sto zadetkov..
Če pa še to ne gre-pa pripavi ene par flaš, pa bomo skup iskal..

:-)))))) borg, kam naj ti pošljem flaše ? Vsaj kakšno sem ti že dolžna, kolikor se ukvarjaš z mojim bodočim avtom :-).
Skratka, google in najdi .si, vse uporabljam. Našla sem tudi Subaru Slovenija, a tam žal ni podatka o prodajalcih v SL. Zaenkrat je meni najbližji na Vrhniki. Bi pa seveda rada kakšnega bližje (Posočje), če bi bil. Bom pa nehala težit vam tukaj, nekeko se bom že znašla. Hvala tebi borg in vsem ostalim tudi.

Živi in pusti živeti

nč ne pošilji, bomo kar v vaš konc prišli-bodo kmalu kmečki turizmi zalaufal in doker ni snega, lahko celo tist, ki nimamo Subarujev, pridemo do tja, haha

Potem bom pa dala na hladno kako flašo :-).

Živi in pusti živeti

Da zaključimo to temo naj vam povem, da smo se odločili za Hondo. Subarujeva notranjost, izgled, udobje…me je močno razočaralo. Sama vožnja je fantastična. Avto ima sposobnosti, ki jih verjetno ne bi nikoli do konca izkoristili in zato je tehtnica pokazala proti Hondi. Še enkrat se vsem zahvaljujem za nasvete :-).

Živi in pusti živeti

Tudi honda je odličen nakup -stvar okusa 🙂
kateri motorizacijo ste pa vzeli?

Izjemen nakup. Tudi sam si nekoč želim imeti accorda doma.

Upam da va ne bo razočaral.

Lp

se mi je zdelo .. po tem kar si povedala, se je tudi meni zdela najprimernejša

Kupili smo tole-Accord Tourer 2,2 i-DTEC Elegance.

Živi in pusti živeti

Kupili smo tole-Accord Tourer 2,2 i-DTEC Elegance.[/quote]

No ja kakor koli že, primerljivega mondea bi dobila 30% ceneje…vseeno uživaj.

No ja kakor koli že, primerljivega mondea bi dobila 30% ceneje…vseeno uživaj.[/quote]

Če ti je toliko do tega Mondea ga imej. Meni fordovi avtomobili nikoli niso bili všeč in me niti njihiva cena ne gane. Spoloh pa mislim, da tvoji odgovori ne spadajo v koncept z vprašanjem, ki sem ga zastavila, zato te prosim, če prenehaš z vsiljevanjem svojega mnenja.

Živi in pusti živeti

No ja kakor koli že, primerljivega mondea bi dobila 30% ceneje…vseeno uživaj.[/quote]

forda s podobnim motorjem in opremo za 20.000€ ? daj ne nakladaj..

Sprašuješ za mnenje potem pa si nesramna ?

Preberi si še enkrat svoje vprašanje.

Zaradi tvojega odnosa pa tudi umikam svoje dobre želje.

Kaj pa govoriš neumnosti – tale honda prav gotovo ne stane 28.000 €…(razen če mogoče govorimo o rabljenem avtomobilu?)

ne, stane dobrih 30.000.Kar seveda še zdaleč ni 30% dražje od Mondea.

Mimogrede-nikakor ne trdim, da je Mondeo slab avto, nasprotno – vendar pa bi pri dilemi on ali Accord, izbral Accorda

[/quote]

Sprašuješ za mnenje potem pa si nesramna ?

Preberi si še enkrat svoje vprašanje.

Zaradi tvojega odnosa pa tudi umikam svoje dobre želje.[/quote

Ooooooo ustavi konje , prosim. Prvič, nesramen v tem postu si bil ti, ki si na vsak način hotel uveljaviti svoje mnenje. Drugič, mislim da nisi dobro prebral vprašanja. Spraševala sem za mnenje od točno določenih avtomobili in tvojega izbranca ni med njimi. Tretjič, Honda je stala natanko 29.440 €.

Živi in pusti živeti

Jaz ne uveljaljam svojega mnenja, pač pa sem ga izrazil. Če zate nesramnost pomeni, da nekdo drugače razmišlja kot ti, potem si pač moraš razčistiti določene pojme.

Spraševala si za nakup avtomobila ter zraven tudi navedla katere avtomobile si gledala dosedaj. Če bi napisala, da te drugi ne zanimajo pač ne bi pisal tega (seveda temu ni tako, saj si z veseljem se pogovarjala o Subaru). Ker je očiten namen tvojega pisanja zbujanje pozornosti, pa ti vseeno predlagam, da malo razmisliš o svojem obnašanju.

Seveda je toliko cena, saj piše v ceniku (jaz se ne bi ravno hvalil, da nisi dobila nič popusta…)

ne bi bil rad advokatus diaboli toda: Honda ne daje popustov. Dajejo jih napol propadle znamke a-la Citroen , pa na žalost tudi Ford.
In to je tudi najboljši dokaz tržnega položaja, žal..

Si postal tudi strokovnjak na komercialnem področju ?

Kako pa potem razlagaš visoke popuste pri VW in Mazdi ?

nisem postal, to sem že, haha
Enako kot za ostale Popust da tisti, ki redno ne more prodajat.VW so pač ustavli reeksport, pa jih plani bašejo..
Mazda pa-Mankoča banke šraufajo,da naj vren denar, pa mora začet tudi tako iskat denar..

Ford z dobavo 8 mesecev ne more prodajat?

Jaz ne uveljaljam svojega mnenja, pač pa sem ga izrazil. Če zate nesramnost pomeni, da nekdo drugače razmišlja kot ti, potem si pač moraš razčistiti določene pojme.

Spraševala si za nakup avtomobila ter zraven tudi navedla katere avtomobile si gledala dosedaj. Če bi napisala, da te drugi ne zanimajo pač ne bi pisal tega (seveda temu ni tako, saj si z veseljem se pogovarjala o Subaru). Ker je očiten namen tvojega pisanja zbujanje pozornosti, pa ti vseeno predlagam, da malo razmisliš o svojem obnašanju.

Seveda je toliko cena, saj piše v ceniku (jaz se ne bi ravno hvalil, da nisi dobila nič popusta…)[/quote]

Mislim, da je jasno, da sem napisala, da izbiram med določenimi avtomobili. Naknadno je v ožji izbor prišel še Subaru. Popolnoma nič me ne moti tvoje mnenje in ga spoštujem, seveda dokler me ne želiš nekaj prepričati. Takrat mnenje ni več mnenje, pač pa vsiljevanje. Sicer pa bi že po tem, da nisem odgovarjala na tvoje poste o Mondeu, lahko videl, da me ta avto ne zanima. Pa kljub temu nisi odnehal.O zbujanju pozornosti pa ne bi razpravljala. Naj drugi sodelujoči v tej temi ratsodijo…
Verjameš ali ne, popust sem dobila in sicer za ceno metalne barve. Zadovoljen ?

Živi in pusti živeti

a si kupla novo hondo? a nimajo tud honde kao brezplačne servise do 100kkm?

draga gretka, seveda lahko delaš, pišeš in kupuješ kar hočeš, žal pa spreminjanje barve kot kameleon ti ne bo prineslo ravno velike popularnosti, pa saj verjetno veš o čem govorim, sodeč po tvojih prijateljih.

New Report

Close