Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kateri avto bi si pa vi kupili?

Kateri avto bi si pa vi kupili?

Imate nagledan kak avto, ki vam je všeč in bi ga z veseljem vozili, če bi vam z neba padlo 20, 30 tisoč evrov, pa bi jih lahko porabili le za to?
Spustimo ferrarije, astone martine … mislim bolj na take “vsakdanje” avte.

Čakaj, 20, 30 tisoč smem porabiti samo za avto? A smem kupiti več avtomobilov pa jih razdeliti med sorodnike, prijatelje? 🙂

Kruta je ta, ker sama kupujem avtomobile v rangu do 1.000 €, vse ostalo se mi zdi stran vržen denar.

Jaz bi vzela samo deset jurjev, ostalo bi šlo za druge stvari, če smem.

Imela bi pa rabljeno mazdo 5 ali kako večjo hondo, za ta denar bi jo že dobila. No, če moram pa zapraviti vseh 20, 30 jurjev, bi pač kupila novo mazdo 5 ali večjo hondo 🙂

velik enoprostorec z vso možno varnostno opremo in igračkami (lcd za zadne sedeže…) po možnosti hibrid

Tole je pa že prov bolano…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3776694&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3096549&show=1

Samo dve opciji obstajata…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

kupu bi novo balirko krone vario pack z variabilno komoro in multi cut sistemom, ter tandem premo

Toyota Verso ali RAV.

Saab 95 Aero, Cabrio!

Citroen C4 Grand Picasso

Ostalo pa bi zapravili za tortice 😀

A druga firma pa ne obstaja zate? Jojojoj, božemili…

Hahaha dober si ti, a ostali denar pa boš imel za gorivo in mehanike ??

tega ki ga vozim ze zdaj..cudovit bmw ,kateri pa ne povem..

hehe Monika, tudi jaz ostajam na istem. :))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hahaha dober si ti, a ostali denar pa boš imel za gorivo in mehanike ??[/quote]

Pri povprečnih km letno okrog 15.000 bi preplačal okrog 700 € več za bencin napram traktorju, pa gume bi najbrž hitro skuril, to je pa to….servisi pa kokr se človk znajde….dejstvo pa je ,da so taki avti tako nagravžno kvalitetno narejeni, da ne gre bilokatera stvar kar u maloro..poleg tega se tak avto ne kupuje z namenom delat 30.000 km letno in več….

Samo vožnjo se pa za tak denar ne da primerjat z nobenim drugim avtom…pač, eni damo dost na užitke pri vožnji , drugi rabite pa en kup drugih brezveznih atributov(plac, pogon na elektriko, visoko sedenje, LCD ,platneno streho, itd..)…HB da smo si različni…

Našega 3 leta starega enoprostrca bi menjala za novega.

Hahaha dober si ti, a ostali denar pa boš imel za gorivo in mehanike ??[/quote]

Pri povprečnih km letno okrog 15.000 bi preplačal okrog 700 € več za bencin napram traktorju, pa gume bi najbrž hitro skuril, to je pa to….servisi pa kokr se človk znajde….dejstvo pa je ,da so taki avti tako nagravžno kvalitetno narejeni, da ne gre bilokatera stvar kar u maloro..poleg tega se tak avto ne kupuje z namenom delat 30.000 km letno in več….

Samo vožnjo se pa za tak denar ne da primerjat z nobenim drugim avtom…pač, eni damo dost na užitke pri vožnji , drugi rabite pa en kup drugih brezveznih atributov(plac, pogon na elektriko, visoko sedenje, LCD ,platneno streho, itd..)…HB da smo si različni…[/quote]

Ma ok je. Samo pri bogu, če bi jaz imela avto doma samo za gledat oziroma, da se peljem 1x malo ven , da me ljudje “opazijo” navsezadnje pa po možnosti še pred izložbo ali okno iza katere ga lahko opazujem, da mi ne bi kakšen mulc potegnil črtno po plehu. :))

Če me že sprašuješ;)
Jaz bi tole http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3680873&show=1

A druga firma pa ne obstaja zate? Jojojoj, božemili…[/quote]

Ja obstaja, tisto vozim zdaj.
Sicer pa meni je to všeč, so mi pa npr. Audiji čist mim. Pa se zato ne vtikam v to, kaj je tebi všeč.

rabljenega Multivana, ker za novega je tole premalo denarja

Tega, ki ga vozim sedaj…samo novi model mi ni tako všeč kot stari 🙁

al pa http://www.youtube.com/watch?v=76nPr5Ag0MA

Meni pomeni avto prevozno sredstvo, ki me pripelje od točke A do točka B. Čimbolj varno in kolikor toliko udobno.
S trenutnim avtom sem čist zadovoljna (tud če bi mi 30K evrov zdajle padlo z neba), čeprav ni najnovejši. Ko bomo menjali, bo to en srednji karavan (kakšni 2 leti star), kamor bomo brez težav spravili kamp opremo za na počitnice.
Nov avto bi si kupila samo v primeru, če bi imela lastno garažo in tolk denarja, da se mi 10K evrov manj na računu sploh ne bi poznalo.

Zanimiva zadeva:
– na MON-u vsi skromni
– v reali vsi do vratu v dolgovih za avto.

Kaj naj si mislim?

Mi2 imava pravilo, da se kredit jemlje samo za reševanje stanovanjskega problema.

Ostalo plačujeva s prihranki.
Oba avtomobila sta plačana tako.
Tudi naslednjega ne nameravam kupovati drugače-

posplošuješ. 🙂
nikoli nisem imela in upam, da nikoli ne bom imela kredita za avto.
imam boljši avto, kot ga rabim in imam slabši avto, kot si ga lahko privoščim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

New Report

Close