Katere ženske so primerne za 50-?
moski je v bistvu nežna dušica. Moski si v globini duše, pa tudi če je izkušen in star, ne more predstavljati, da bi seksal za denar ali za kar koli drugega. So sicer redke izjeme, ki pa samo potrjujejo, kar sem prej povedal.
in še najmanj je za moškega pomembno da je ženska 90-60-90
res pa je da govorim o moških starih tam nekje nad 45, zanje je ženska svetinja, oni bi že iz zdravega moškega ponosa rešili in pomagali tudi popolnoma tuji ženski, tudi če ima otroka
in tak moški bi za žensko naredil vse, ne glede na denar, ali na kar koli drugega, če je le ženska vsaj malo prijetna, in vsaj toliko diplomatska, da ga ne nadere že brez veze na prvo žogo
Veš koliko moških, poročenih, 50, 60 letnikov poznam, ki se skušajo slinit okoli 20 letnic. Na kupe takih sosedov, ki so mi težili ko sem bila stara 15, 20 let.
Se pa strinjam, da tudi taki obstojajo kot jih ti omenjaš :), k sreči.
Sicer pa mogoče probaj eno zadevo, en test: prijavi se na kupid.com pod ženskim nickom in s starstojo recimo 30 let pa boš in boš videl: dobil boš naval moških nad 50 let :), eni ti bodo še ponujali denar za posteljne usluge tako obupani so ali pa mogoče tako prevzetni, da mislijo, da z denarjme kupiš žensko 🙂
Jaka, to je različnost okusov.
Tebi se 40-letnice zdijo stare babe, prav tako se jaz pri svojih skoraj 50 tudi ne bi ozrla za kakšnim nad 55, še manj pa za kakšnim pod 40 in to je najina izbira, najina pravica itd., ker meni osebno so še najbolj všeč nekako moj letnik.
Npr. jaz ne razumem 25 letnic, ki se jim 40+ letniki ne zdijo prestari. Se spomnim, da se je meni že od nekdaj vse, kar je imelo 5 let več kot jaz, zdelo zame absolutno neprimerno, tako, da že v štartu ne bi moglo priti do tiste naklonjenosti, da bi se sploh lahko razvilo kaj več. Ampak tudi to obstoja, da imajo 25 letnice partnerje 40+, to je pa njihova izbira.
Pa še sreča, da je tako, ali ne?
No, pa še odgovor avtorju. Vse je verjetno odvisno od žensk, na katere naletiš. Če bi takrat, ko sem jih imela 40 trofnil name, bi dobil košarico, pa to ne pomeni, da je kaj narobe s teboj, samo si pač naletel na takšno, ki nima rada kakšnih večjih starostnih razlik.
:-))))))
jaz sam sem maratonec :-))
saj nisi mogla vedet
tako da tudi dobro pozmam strukturo in mentaliteto udeležencev.
Imaš pa zelo prav. Tam bom pobral eno vitalno 55 letnico. Se bova verjetno imela fajn. Potovala od teka do teka po celem svetu lahko. Pa oba na plači in otroci že veliki. To bo treba nardit.
Vsaj zaenkrat je seks tak, kot vedno. Ne vem, zakaj bi pa bilo drugače…vsaj pri ženskah. Če vse funkcionira, pa tudi za moške mislim, da ni kakšnih hudih sprememb.
Pravzaprav je veliko boljši, ker si bolj samozavesten, nimaš več nekih groznih kompleksov, ki bi te ovirali, da se ne sprostiš.
Kot ena zgoraj, bi tudi jaz rekla, da “grizejo” od ene 45 dalje, ni pa nujno, saj nekateri prisegajo in jim uspe uloviti tudi 15 ali 20 in več let mlajše, a je to verjetno redkeje.
.
Forum je zaprt za komentiranje.