Katere ženske so primerne za 50-?
postav se na realna tla, že zato, ker imaš hčere in lahko berejo očetove komentarje na forumu. aja, na virtualno nič ne daš in le zakaj bi te zanimalo kaj bi se mi odločil na tvojem mestu? večina tukaj je enakomislečih, enkratnih, fejst. takih: v strahu, da zamujajo še zadnje prilike.
jih, dokler ne sestopite.
Še enkrat bom ponovil, kje se zbirajo vse te seksi 40+ letnice, za katerimi s ebaje vsi obračajo?
Zgleda, da je ta forum pravljična dežela, jaz sem 31 in so mi 40-letnice stare babe…
Poznam pa veliko 40+ letnikov, ki brez problema podirajo 25-letnice…tako da, ženske, nehajte nakladat, če vam je nek obupan fukfehtar rekel, da ok zgledate, še ne pomeni, da je res.
No, gospe… neodvisno ogledalo vedno prav pride…
Si ga upate nastavit meni?[/quote]
Pa saj ti nimaš nekih problemov z navezovanjem stikov z ženskami?[/quote]
Imaš prav, nimam. Ampak neodvisno ogledalo res lahko prav pride… saj lahko hitro pokaže kaj, kar bi bilo primerno izboljšati/spremeniti.
Pa še malo heca zraven…
Rok-1, sicer nisem redna obiskovalka MONa, ampak sem opazila, da izstopaš in to v pozitivnem smislu. Športen, razgledan, strpen, s smislom za humor. Ne hvališ se z denarjem (tu gor je veliko moških komentarjev, da ženske iščem le keš, amapk v današnjem času imamo ženske svojo službo, svoj denar in zato iščemo moškega, ne pa sponzorja)…, ne deluješ obupano. Tak odsev je v ogledalu 🙂
-50, tvoj prvi post, pove ogromno o tebi. Nač izbire besed, besednih zvez kaže tvoj odnos do žensk. Sicer sem kar precej mlajša od tebe, ampak tudi ko bom 40+ mi po moje taki tipi ne bodo sedli. Baje je prvi vtis pomemben, to je tvoj prvi post 🙂
No, gospe… neodvisno ogledalo vedno prav pride…
Si ga upate nastavit meni?[/quote]
Bedarija! Poznam starce, polne denarja, ki jih ženske ne povohajo, ker jih odbija že fizični izgled in butasto vedenje.
In poznam ženske s samo plačo, ki z lahkoto dobijo sopotnika za življenje v dvoje.
[/quote]
Biti moški in ženska ni isto. Ve gledate pri moških čist na druge stvari, kot moški pri vas.
In res ne vem, zakaj se ženske razburjate, če obelodanjam vsem znano dejstvo, da moški tudi pri 60 brez problema dobi precej mlajšo žensko, če je gmotno preskrbljen..Ženska pa je lahko pri 60 še tako bogata, še vedno je predvsem-stara..
Jaka, ne se tolažit s tem, da če boš bogat, se bodo pa ženske lepile nate. Mogoče se bodo ene res lepile nate, ampak kakšne ženske pa so to, ki vzamejo vsakega tipa ne glede na značaj, važno je denar? Verjetno si ne želiš takšne?
Normalne ženske imamo danes svojo službo, svoj denar in ne iščemo sponzorjev. Tako, da če je moški še kako bogat in s pokvarjenim značajem: ni šans.
Mene osebno odbijajo moški, ki že ob prvem srečanju razloži kako super plačano službo ima, kak fajn avto, koliko vikendov pa tako naprej.
Bedarija! Poznam starce, polne denarja, ki jih ženske ne povohajo, ker jih odbija že fizični izgled in butasto vedenje.
In poznam ženske s samo plačo, ki z lahkoto dobijo sopotnika za življenje v dvoje.
[/quote]
Biti moški in ženska ni isto. Ve gledate pri moških čist na druge stvari, kot moški pri vas.
In res ne vem, zakaj se ženske razburjate, če obelodanjam vsem znano dejstvo, da moški tudi pri 60 brez problema dobi precej mlajšo žensko, če je gmotno preskrbljen..Ženska pa je lahko pri 60 še tako bogata, še vedno je predvsem-stara..[/quote]
Nisem rekla, da nas finance ne zanimajo :). Jaz sem samo rekla, da bogat tip, če ima gnil značaj, ni šans, da se kaj menim z njim.
Najbolje je, da imata oba podobno plačo in podoben način življenja (saj vemo, da eni lahko preživijo s 500€ na mesec, ker so varčni, eni pa s 1500€ jokajo kako so ubogi in v kaki dolgovih so).
Jaz priznam, da me moški brez službe ne zanima (izjema je tak, ki je recimo ostal brez službe pa jo intenzivno išče, to ni lenoba, ampak smola).
Po pravici povedano, da imam kar malce zadržkov do moških z dragim avtom,dragimi oblačili, saj razumsko vem, da vsi ti niso slabi, ampak nek sterotip pa je v meni, da so materialisti.
Jaz mislim, da nas je še kar nekaj takih. V bistvu, če se okrog uzrem velja pravilo gliha vkup štriha: delavke za tekočim trakom s 500€ na mesec ponavadi ne dobijo nekega direktorja in obratno :).
Res pa je, da se tudi pojavljajo pari: on star in bogat in grd značaj, ona mlada in lepa ter s puhlo glavo (to zadnje je pomembno, ker pametna takega moškega ne bi marala, denar bi si raje sama zaslužila, pa dobila pravega moškega z lepim značajem).
Sicer pa moraš priznati, da so si taki moški sami krivi :), mlado ljubico plačajo, ona ima denar, on pa mlado ljubico. Zadovoljstvo imata oba 🙂
To pa ni dobro, da ne gledate na denar :), razsipneži tudi niso ok 🙂
V bistvu pišeš tako kot, če bi jaz rekla, da VSI moški gledate le na videz, vse ostalo vas pa ne zanima. Pa če pogledaš okrog, da ima marsikater moški tudi žensko, ki ni ravno 90-60-90 🙂 in nima dolgih blond las in ni uštimana u nulo 🙂
Po opažanjih pri mojih samskih kolegicah bi rekla, da sicer delno gledajo na denar: da ne bi imele partnerja s 500€ plače, ampak po drugi strani pa ne strmijo k moškim z recimo 2000€ plače. Sicer priznam, da večina ljudi (tudi moški, ne samo ženske) bolj gleda na materialne stvari kot jaz (meni dol visi za drage hotele, če je pa prav lepo tudi v poceni hostlu ali še cenej v šotoru :)), ampak ponavadi iščejo v istem rangu.
Forum je zaprt za komentiranje.