Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere ženske so primerne za 50-?

Katere ženske so primerne za 50-?

Meni bi bile všeč -40+. Pa nić kej posebnga ne rata. Gledajo me pa 55 letne bejbe. Pa se ne morem odločt. Kaj mislite a 55 dobr vlečejo?

Bodi vesel, da te pri teh letih sploh katera pogleda.

Ženske so z leti vse bolj gajstne, za moške pa to – pravijo – ne velja. Gre z libidom samo še doooown 🙂

P.S. Nesramno? Samo ogledalo ti nastavljam 😉

Je nesramno, ampak vseeen. sej dones ljudje živijo 80 let. A tisti v rodni dobi mislijo da ne obstajajo ljudje nad 50 z vsemi svojimi željami in potrebani. Pa še zmeri več jih je, kmal jih bo več kot pa tistih v rodni dobi

odvisno vse od tega kako debelo imas denarnico,bolj je debela bolj te gledajo -vse ..mlade,stare..
kako dobro povlecejo je pa spet odvisno kako globoko sezes v zep..globje sezes bolj vlecejo..

ma dobr sej za potegnt v ožjem, smislu grem lahko na kurbe ane ane. AMpak nisem imel tle tega v mislih

Denarnica definitivno pomaga, ampak tudi videza ne gre zanemarjati. Če hodiš naokrog v karirasti flanelasti srajci, ne pričakuj, da boš padel v oči gajstnim 40-letnicam, ki se jim je libido šele prav razživel.

Jaz sem malo čez 40, ampak ti po pravici povem, da nekak ne ciljam na 50-letnike. Razen svojega brata in par njegovih kolegov, sami zapriseženi športniki pozimi in poleti, ne poznam nikogar, ki ne bi rabil že bergle in umetnega kolka. Žal.

ja potem se moras pa odlocit kaj zelis..pravo vezo,prijateljico,fuk kolegico?

ne ne nimam nobenega umetnega kolka, tudi izgledam še kar in nisem debel. Na kakšne pa ti padaš “resnica izkaznica” ?

Padam na mlade v glavi. To niso nujno tudi mladi po emšo.
Da mi tip ne mori z življenjskimi zavarovanji, dodatnim pokojninskim zavarovanjem, toplicami in volnenimi brezrokavniki. Pa smisel za humor mora imet, in to ne tistega za na gasilske veselice.

Rečte, kar hočte, ampak ženska po 50-em ne rabi izbirat oplojevalca … torej bo izbirala po drugih kriterijih … meni bi (če bi morala iskati) odgovarjal kuhar-pek-hribolazec-plavalec …

Stvar je enostavna, če je moški pri 60 poln denarja, je “šarmanten” in ga vsaka pogleda.

Ženskam pa pri starosti ne pomaga niti denar, ko ura odbije 45, je ženska počasi odsvirala svoje..

Punce gor, z vsem se strinjam, kar ste napisale. Imam jih 45 in na obletnicah valete in mature za 80% tipov ne morem verjeti, da smo bili sošolci. Pleša, ajde, tle se ne da pomagat. Ampak vampi, odnos do alkohola, način razmišljanja, vedenje, telesna urejenost in kondicija … Ker imam partnerja, se s temi težavami ne ubadam, vendar se včasih vprašam, kako bi si našla nekoga, če bi bila sama. Moral bi biti inteligenten in duhovit, urejen, vitek, nekaj že ustvariti, biti nezatežen, predvsem pa se ukvarjati s športom. Pač človek želi nekoga, podobnega sebi. Poznam širok krog ljudi, pa prav dosti takšnih 50. letnikov žal ni med njimi. Kako bi lizal (ko že daješ vlečenje na dan) v letih po fertilnosti zame ni več prva prioriteta.

Se pa najdejo tudi taki, ki niti svoje mladosti ne znajo unovčiti kot adut.

“srednja leta”, vse to posedujem pa me 40 letnice niti ne povohajo. Misliš, da bi moral malo zašpilat luzerja in alkoholika, ker za take se ženske laže odločijo da ga lažje ovijejo okoli prsta?

Bedarija! Poznam starce, polne denarja, ki jih ženske ne povohajo, ker jih odbija že fizični izgled in butasto vedenje.
In poznam ženske s samo plačo, ki z lahkoto dobijo sopotnika za življenje v dvoje.
Gledanje na človeka kot na vrečo keša, ki ti bo omogočil lažje življenje… ne hvala, sem vesela, da s takimi primerki nimam opravka. Moraš pa res bit nesposoben in obupan, da misliš, da
bosta pogolten revež in radodaren bogataš dobro in dolgo skupaj vozila neko kvalitetno sobivanje. Karkoli drugega kot to je pa itak brez veze. Bolje biti dobro sam, kot slabio v dvoje.

Hmmm…. nekaj mora biti odbijajočega pri tebi.
Jaz imam 37 let, zelo dobro še izgledam, in me privlačijo izključno samo moški od 40-50 let. Ki pa seveda morajo biti privlačne postave (zame to pomeni vitki oz. normalne teže, vsaj 180 cm), urejeni, inteligentni, samostojni, dobri ljubimci in dobra družba. Pa takih ni tako zelo malo.

“ena pri 37”, kot bi opisala mene, pa ne prijemljejo. Se nagibam k mnenju da zato ne ker ne more imeti kontrole nad menoj. zato kakšni luzerji prej nadejo bejbo

Si upaš na kavo z mano, da vidiva, v čem je pravzaprav problem?

Ker dejansko ne verjamem – in sploh nisi edini moški, ki zase trdi, da je prvovrsten ulov, pa ga nobena noče – da ni popolnoma nič narobe s tabo. Ni logično. Polno žensk je, ki bi rade normalnega tipa, pa da te res nobena od njih ne bi našla … Ne vem no. Kdaj si nazadnje bil z žensko oz. kako se je končala tvoja zadnja zveza?

s teboj ne grem na kavo, pa ne ker ne bi upal, ampak ker net ni za to da bi se resni ljudje gor menili za stike. je le kot prijetno kramljanje da čas ko si nekje pač hitreje mine

z žensko nisem bil že tri leta, taista zadnja zveza se je končala z loćitvijo po 18 letih zakona, in nekaj otrok s katerimi še vedno živim

In mislim, da ne drži, da je vse polno žensk, ki bi rade normalnega tipa

Ma ne bi rekla, da je to razlog. Kdo pa še ima danes koga pod kontrolo?
Najlažje boš izvedel, če katero direktno vprašaš, prijazno seveda, morda se pa najde kaka odkrita. Pa ženske prijateljice v takih primerih lahko zelo prav pridejo, da ti v fris povedo, kaj je narobe.

Tisti, ki te ne poznamo, lahko samo ugibamo.

LOL

Smrekar tud išče pri 45 – tih, resnica izkaznica nam lahko zaupaš, kje vse je polno žensk? Mogoče je kriv mraz, da jih ne vidimo….

Moški pri 60, ki je poln denarja in misli, da bo s tem dosegel “svoj cilj”, je NAGNUSEN, ne pa šarmanten.

Ja saj to je problem, ker nikomur na nosu ne piše, da je samski, a ne. Večina mojih prijateljic mojih let (40 in malo drobiža nad) je samska in stokajo, da ni kandidatov. No, so, ampak stari 30 let. Kaj naj s takimi.
Pa pri nas tudi ni nekih normalnih lokalov, kamor bi hodili tudi starejši. Nekaj časa sem živela nekje v tujini in tam je to čisto drugače, tudi ljudje so bolj odprti za spoznavanje, pa sploh ni nujno, da gre za romantična občutja. Ampak kar tako, mimogrede, jih pač kaj zanima in načnejo pogovor. Pri nas je to nemogoče in še nisem doživela.

Pa kak nick si si nadel, sem dobila takoj asociacijo na gozdnega Joža s klobukom iz filca na glavi pa irharcami in karirasto srajco. Mal heca. Kje krožiš, da se ne zaletimo?

Se strinjam s srednjaleta. 50 letniki so le redki apetitlih, ko hodim ven se name noro lepijo 30+ letniki in to fuul slastni primerki: športni, z lasmi, goodloooking, premožni, uspešni pa še samski za povrh (trdijo, da so njihove vrstnice vse po vrsti zatežene ali kešpi.ke, ki jih hočejo ulovit za zakol pardon zakon in jih zato ne privlačijo)

Drugače pa .. po pravici povedano ..jaz bi rajši enega mojih let t.j. 45 – ker mislim, da se imamo ipak več za pogovarjat kot pa z vso to mladino, ki brenči okol kjerkoli se pojavim (morje, hribi, športi, potovanja…)

Za avtorja teme pa: pojma nimam zakaj imaš občutek, da ženskam nisi zanimiv. Morda se preveč ceniš in si preslabo postalvjaš ogledalo ali pa enostavno ne srečuješ pravih. Glede na življenjsko dobo in to pa pravzaprav ne vidim ovir zakaj se ti ena vitalna 55 letnica ne zdi primerna partnerka? (Jaz si starejšega partnerja ne bom omislila ravno zato, ker nočem bit na koncu na starost (ko je najlepš se za rokco opotekajoče po parku sprehajat) še 20 let sama in vdova.)

Če te je strah samega se dobit s pravico izkazico se vama lahko še jaz pridružim in ti bova postavili ogledalo :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close