Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere trgovine moški

Katere trgovine moški

Koliko poznam žensko naravo, jih veliko premore to iracionalno obnašanje. Na listek ali v beležko si jasno napiši, kaj točno rabiš in se poskusi tega držati; ko si v skušnjavi da bi spet “padlo” kaj drugega, se vsaj 3 x trezno vprašaj, če res tisto rabiš ali ne.[/quote]

Ma ne, saj nit tako hudo. Pa zelo poredko se zgodi. Še največkrat v Deichmanu, če je res kaj ugodnega. Tja grem pa itak max 3x na leto. Imam pa vedno naštudirane vse primerjave cen s spleta. Sem videla par mesecev nazaj v Humanicu ene sandale, ki so jih prodajali za 75 evrov, cena na spletu je bila za nove s poštnino vred okrog 35.
Drugače pa jaz po nakupih predvsem za hrao itak hodim z listkom. Sem kar disciplinirana pri tem.

KOGA pa? 🙂

KOGA pa? :)[/quote]
BABE – tema je o štacunah in descih ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nisem pristaš nakupovanja, saj se mi zdi zelo dolgočasno opravilo, zato nakup obleke namesto mene opravi žena. Največkrat mi kupuje oblačila v Mani, kjer je dosti izbire pa tudi cenovno zelo dostopno..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close