Katere trgovine moški
Ojej, si Gorenjka, bi mi vse zaračunala. 🙁
Imel sem občutek, da bi me rada oskrbela kot Odiseja. :)[/quote]
Moje poreklo je nepomembno; takšni časi so, da ni čisto nič več zastonj. Odisej je bil tega vreden, če si tudi ti pa še ne vem ;)[/quote]
Neka divja mešanica si, se mi je zdelo. 😀 Ne vem, kaj se to za divja kri pretaka po tvojih žilah.
Lahko prideš do mene, bova puščala kri, saj jaz znam s čarovnicami, da se boš umirila malo. 😀
Ojej, si Gorenjka, bi mi vse zaračunala. 🙁
Imel sem občutek, da bi me rada oskrbela kot Odiseja. :)[/quote]
Moje poreklo je nepomembno; takšni časi so, da ni čisto nič več zastonj. Odisej je bil tega vreden, če si tudi ti pa še ne vem ;)[/quote]
Odisej je sedem dolgih težkih let podnevi točil bridke solze. Ponoči se je pa malo potolažil. Pač moški. 🙂
Odisej je sedem dolgih težkih let podnevi točil bridke solze. Ponoči se je pa malo potolažil. Pač moški. :)[/quote]
Hehe, Matjažko se je identificiral z Odisejem z jokcanjem, jaz pa sem že naivno verjela, da s čim drugim :)))
Kaj to pomeni “izazivanje” ? Ne poznam te besede.[/quote]
http://hr.wikipedia.org/wiki/Izazivanje
Provociranje po naše.
Kaj to pomeni “izazivanje” ? Ne poznam te besede.[/quote]
Provociranje po naše.[/quote]
Je res tako težko uporabljati slovenščino? Provocirala sem bogove? No ja, če ti v tem vidiš provokacijo, tudi prav.
Provociranje po naše.[/quote]
Je res tako težko uporabljati slovenščino? Provocirala sem bogove? No ja, če ti v tem vidiš provokacijo, tudi prav.[/quote]
Jako teška je za uporabo. Itak, da si jih provocirala v tej tvoji zgodbici.
Je res tako težko uporabljati slovenščino? Provocirala sem bogove? No ja, če ti v tem vidiš provokacijo, tudi prav.[/quote]
Jako teška je za uporabo. Itak, da si jih provocirala v tej tvoji zgodbici.[/quote]
Slovenščina je pa ja fajn jezik :)) Ni rečeno, da je zgodba že zaključena….zdaj Matjažko potihem tuhta in izumlja, s čim bi me lahko dokončno zaključil ;))
dober trgovec:
žena dobi menstro in (pač babja avša porabi rezervno zalogo) pošlje moža v trgovino po vložke, ker je delala nekaj z vshajajočim testom.
Desc gre v šatacuno … in tam naleti na razumnega trgovca, ki mu razloži, da v teh nekaj dneh itak ne bo fu.k.al in se mu bolj splača kupiti ribiško opremo ☺
Mata je star. Zdaj večina žensk uporablja tampone.[/quote]
always, care free … te reklame še vedno vrtijo ☺
da pa VIR 70, 90, 110 niso več v prodaji pa celi jaz vem ☺
Mata je star. Zdaj večina žensk uporablja tampone.[/quote]
da pa VIR 70, 90, 110 niso več v prodaji pa celi jaz vem ☺[/quote]
Po mojem pa je ta domžalski top selling produkt še vedno v prodaji. Včasih ga ženske prav iščejo po trgovinah, ampak se mi zdi, da ne za menstruacijo. 🙂
da pa VIR 70, 90, 110 niso več v prodaji pa celi jaz vem ☺[/quote]
Po mojem pa je ta domžalski top selling produkt še vedno v prodaji. Včasih ga ženske prav iščejo po trgovinah, ampak se mi zdi, da ne za menstruacijo. :)[/quote]
so me pred par meseci operirali med jajci in anusom (nek čuden izrastek … pa ne rakast) .. jasno, da rane niso zašili … priznam, da so se care free dobro obnesli za vpijanje izločanja ☺
dogodek kot tak je bil pa svetski (poleg joškaste blond pripravnice za mesarko – ki je nepremično buljila mojega curaka in jajca ) je v mojo rit gledalo sedem visokošolanih osebkov ☺ … kolega veterinar mi je rekel, da bi on to opravil mnogo bolj diskretno ☺
Po mojem pa je ta domžalski top selling produkt še vedno v prodaji. Včasih ga ženske prav iščejo po trgovinah, ampak se mi zdi, da ne za menstruacijo. :)[/quote]
so me pred par meseci operirali med jajci in anusom (nek čuden izrastek … pa ne rakast) .. jasno, da rane niso zašili … priznam, da so se care free dobro obnesli za vpijanje izločanja ☺
dogodek kot tak je bil pa svetski (poleg joškaste blond pripravnice za mesarko – ki je nepremično buljila mojega curaka in jajca ) je v mojo rit gledalo sedem visokošolanih osebkov ☺ … kolega veterinar mi je rekel, da bi on to opravil mnogo bolj diskretno ☺[/quote]
Sem mislila, da moški nimate toliko težav glede teh indiskretnih zadev.
Vem pa, da se je nekdo tudi tako podobno počutil, ko so ga po intimnih delih brili pred operacijo. Cel kup sester prisotnih. Ko jih ptrebuješ za kaj bistvenega, pa komaj prikličeš katero.
dogodek kot tak je bil pa svetski (poleg joškaste blond pripravnice za mesarko – ki je nepremično buljila mojega curaka in jajca ) je v mojo rit gledalo sedem visokošolanih osebkov ☺ … kolega veterinar mi je rekel, da bi on to opravil mnogo bolj diskretno ☺[/quote]
Sem mislila, da moški nimate toliko težav glede teh indiskretnih zadev.
Vem pa, da se je nekdo tudi tako podobno počutil, ko so ga po intimnih delih brili pred operacijo. Cel kup sester prisotnih. Ko jih ptrebuješ za kaj bistvenega, pa komaj prikličeš katero.[/quote]
mah … pizdarija je bila v tem, da nihče ni imel svinčnika in listka, da bi mi bejba napisala cifro svojega mobija.
glede na žar v očeh, ko je gledala v mojo moškost … huh … kaj bi skrbela za postoperativne postopke ☺
Zelo res. :)[/quote]
Hehe….še obstajajo takšne naivščine? 😀
Ne maram trgovin, pa ne le trgovin, motijo ljudje v njej in nadležni, vsiljivi prodajalci brez smisla za komunikacijo in prave potrebe kupcev.
Če se le da, najraje nakupujem prek spleta, po živila pa naženem koga drugega :)))[/quote]
Naivni so tisti, ki obleke kupujejo preko spleta. Obleko je treba prej sprobat in potipat material, preveriti vse šive in morebitne napake na njej. Ti pa res kupuješ mačka v žaklju. Nisem napisala, da sem kupila nepotrebno stvar, ampak stvar, ki je nisem imela v planu kupit. Včasih se celo zgodi, da dobiš boljšo in cenejšo zadevo, če sploh nisi nameraval nečesa kupiti in takrat se pač zadeva splača. Glede prodajalcev je pa tako – takoj po vstopu v trgovino, če te prestreže, rečeš, da boš malo pogledala. Če te pa kaj zanima, pa jo povprašaš. Ne išči pri prodajalki mnenja, ali ti nekaj paše, ker so redke iskrene. Če slučajno vidim kako jezno ali razočarano prodajalko, se diplomatsko umaknem z izjavo, da so obleke takšne, da jih ne morem z ničemer kombinirati, ali pa, da imam doma že podobno obleko. Takrat te pustijo pri miru.
Ti bi še moškega “kupila” preko spleta. :)) Ali pa bi nekoga drugega poslala, da ti ga poišče. 🙂
Hehe….še obstajajo takšne naivščine? 😀
Ne maram trgovin, pa ne le trgovin, motijo ljudje v njej in nadležni, vsiljivi prodajalci brez smisla za komunikacijo in prave potrebe kupcev.
Če se le da, najraje nakupujem prek spleta, po živila pa naženem koga drugega :)))[/quote]
Naivni so tisti, ki obleke kupujejo preko spleta. Obleko je treba prej sprobat in potipat material, preveriti vse šive in morebitne napake na njej. Ti pa res kupuješ mačka v žaklju. Nisem napisala, da sem kupila nepotrebno stvar, ampak stvar, ki je nisem imela v planu kupit. Včasih se celo zgodi, da dobiš boljšo in cenejšo zadevo, če sploh nisi nameraval nečesa kupiti in takrat se pač zadeva splača. Glede prodajalcev je pa tako – takoj po vstopu v trgovino, če te prestreže, rečeš, da boš malo pogledala. Če te pa kaj zanima, pa jo povprašaš. Ne išči pri prodajalki mnenja, ali ti nekaj paše, ker so redke iskrene. Če slučajno vidim kako jezno ali razočarano prodajalko, se diplomatsko umaknem z izjavo, da so obleke takšne, da jih ne morem z ničemer kombinirati, ali pa, da imam doma že podobno obleko. Takrat te pustijo pri miru.
Ti bi še moškega “kupila” preko spleta. :)) Ali pa bi nekoga drugega poslala, da ti ga poišče. :)[/quote]
Nimam slabih izkušenj, kar sem do zdaj nakupila prek spleta (največkrat gre za kakšne športne artile, ki jih pri nas nikjer ne zasledim), pa večkrat grem tudi čez mejo, preverit ponudbo (številne trgovine imajo pri nas zastarelo robo). Še najraje pa vidim da grem po nakupih oblačil s katero prijateljico, ki me dobro pozna in ve, kaj mi zares pristaja. Na splošno do zdaj še nisem dobila vtisa, da je bil katerikoli nakup prek spleta nakup mačka v žaklju, in tudi če bi bil, obstajo načini/poti kako lahko robo (za)vrneš.
Jaz veliko kupujem preko spleta.
Tudi prodajmo kaj preko spleta, tako da tudi zaradi tega kdaj visim tukaj. 🙂
V Sloveniji je po trgovinah večinoma nikakva izbira, če pa je že kaj pametnega, je pa precenjeno.
Vseeno pa kdaj zaidem tudi pri nas v trgovino. Brezciljno. Medtem ko moj se vedno tega strogo drži, da če gre po črne čevlje, bo kupil to ali nič. Jaz grem pa po modre teniske in kupim rdeče sandale in on tega nekako ne more razumet. Ne vem zakaj. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.