Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere trgovine moški

Katere trgovine moški

Zgrožena ugotavljam, da ti vseeno nisi tako fajn oseba, kakor se nam na trenutke predstavljaš, kakšne veze ima to s tabo, kaj in koga ima kdo doma in kakšno garderobo ima npr “ona”. Resnično res ne razumem takšnih klevet, predsodkov ali sodb ali karkoli že to je ://

To je bolj izjema po mojme mnenju italijani so esteti par exelance.

Jz jih zmer občudujem italjanke pa še bolj čeprov so mal vzvišene 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zgrožena ugotavljam, da ti vseeno nisi tako fajn oseba, kakor se nam na trenutke predstavljaš, kakšne veze ima to s tabo, kaj in koga ima kdo doma in kakšno garderobo ima npr “ona”. Resnično res ne razumem takšnih klevet, predsodkov ali sodb ali karkoli že to je ://[/quote]

Joj Calypso, ti mi že dolgo daješ vedet, da nisem fajn. Pa nisem jaz zato tukaj, da izpadem fajn. 🙂
Briga mene koliko sem jaz vam fajn. Kaj pa iamm od tega, da sem vam fajn? A naj si to “fajnost” na kruh namažem? Povem, kar mislim. Če je komu fajn ok, če mu ni, pa mu pač ni. Ima vso pravico do svojega mnenja.

Imam poročene sodelavce in hodijo zmečkani in raztrgani naokrog. In zaslužijo vsaj še enkrat več kot jaz. Gre za to, da opravljajo takšne vrste delo, da se od njih pričakuje tudi določeno urejenost. Je tudi šef parkrat rekel, namignil, ma to se njih ne prime. Pa kaj bi kakšno žensko pobralo, če bi malo likalnik prijela v roke? Ali pa njih? Ampak recimo, da morajo oni še marsikaj drugega postorit, tudi kosilo frocom skuhat kdaj.
In ja, me briga kakšni hodijo naokrog, dokler me še kaj veže na njih.

Ja, žleht sem, pa polna predsodkov, pa klevete (??) pišem. Pa vseeno še vedno mislim, da te njihove babe niso kaj prida.
Tisto, da je moški ogledalo svoje žene, pa niti ni zraslo na mojem zeljniku. So pametnejše glave od mene to že dolgo nazaj govorile.

Punci ne se kregat me je dovolj za obe hehe 😀

Dejmo raje kakšno o modi rečt : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Zgrožena ugotavljam, da ti vseeno nisi tako fajn oseba, kakor se nam na trenutke predstavljaš, kakšne veze ima to s tabo, kaj in koga ima kdo doma in kakšno garderobo ima npr “ona”. Resnično res ne razumem takšnih klevet, predsodkov ali sodb ali karkoli že to je ://[/quote]

Joj Calypso, ti mi že dolgo daješ vedet, da nisem fajn. Pa nisem jaz zato tukaj, da izpadem fajn. 🙂
Briga mene koliko sem jaz vam fajn. Kaj pa iamm od tega, da sem vam fajn? A naj si to “fajnost” na kruh namažem? Povem, kar mislim. Če je komu fajn ok, če mu ni, pa mu pač ni. Ima vso pravico do svojega mnenja.

Imam poročene sodelavce in hodijo zmečkani in raztrgani naokrog. In zaslužijo vsaj še enkrat več kot jaz. Gre za to, da opravljajo takšne vrste delo, da se od njih pričakuje tudi določeno urejenost. Je tudi šef parkrat rekel, namignil, ma to se njih ne prime. Pa kaj bi kakšno žensko pobralo, če bi malo likalnik prijela v roke? Ali pa njih? Ampak recimo, da morajo oni še marsikaj drugega postorit, tudi kosilo frocom skuhat kdaj.
In ja, me briga kakšni hodijo naokrog, dokler me še kaj veže na njih.

Ja, žleht sem, pa polna predsodkov, pa klevete (??) pišem. Pa vseeno še vedno mislim, da te njihove babe niso kaj prida.
Tisto, da je moški ogledalo svoje žene, pa niti ni zraslo na mojem zeljniku. So pametnejše glave od mene to že dolgo nazaj govorile.[/quote]

Res imam problem z razumevanjem tega, zakaj se nekateri toliko radi ukvarjate z drugimi posamezniki, in ko vam to ne zadošča, že iščete in štrikate nove dokaze/sodbe njihovih bližnjih oseb; tega moj mozek ne kapira, če sem zaradi tega neumna tudi prav. Zame moški ni ogledalo njegove žene – še vsakega od njiju sem doživljala kot svojo celoto; ta kvazi rek je verjetno spet nek babji izum, ki je nastal kot posledica kombinacije pretiranega izpostavlja soncu in hude zdolgočasenosti nad sabo.

Glede ostalega pa: ni prepovedano, da delodajalci uvedejo kodeks oblačenja za zaposlene in če ga ni, je vsaka tvoja kritika (na tem čveku!!) odveč.

Ni ga.
Zdaj pa me izvoli prijavit moderatorju, in zahtevaj, da pobriše moje poste.
Če tega ne nameravaš storiti, je vsako tvoje nadaljnje čivkanje na to temo na tem čveku odveč.

Bikinka nima smisla:)

Ti samo piši in še kakšno iz plaže prilepi:)))

btw: a kera babnica svojemu descu kupuje gate, štunfe, majce … kravate/metuljčka ☺

sam tolk, da vem katera je … gnoj od babe, da ima takega desca, ki ga ima kot otroka

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni se pa zdi kravata lepo darilo.
Poleg tega pa, če izbiram recimo kravato po svoji obleki, rajši to naredim sama kot da prepustim to mojemu.
Pa kaj, tudi če sem gnoj.. Saj me ne vohaš ti. 🙂

Poleg tega pa, če izbiram recimo kravato po svoji obleki, rajši to naredim sama kot da prepustim to mojemu.
Pa kaj, tudi če sem gnoj.. Saj me ne vohaš ti. :)[/quote]Bikini ti si en dišeč cvet…. 😉
Me ne moti, če mi ona kuje cote kakor njo ne moti, da jaz sam kupujem dele za (njen) avto, razne stvari za hišo, orodje….itd

Katere trgovine….. mislim, da sploh ni več trgovin, da bi rekel sedaj pa grem tja in bom dobil neko kvaliteto za primerno ceno kot je bil nekoč nap. Labod. Vse je nekaj uvoženo od bogsigavedi kje in potem imaš na vaškem sejmu iste cote kot v kaki priznani trgovini, če le znaš izbrat, razlika je le v ceni :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pa kaj, tudi če sem gnoj.. Saj me ne vohaš ti. :)[/quote]

maloposestnica, ki ubija bistvo svojega desca. Čez 5 – 7 let boš imela navadnega pi.čk.eža, ki bo jedel kar boš ti skuhala in vajini otroci ne bodo hoteli jesti.
Seveda boš mislila, da je super desc, ker ceni kar ti skuhaš … v resnici bo pa navadna kanta za smeti.

Da bi doumela / razumela njegov “čut” in vložek v npr. roza kravato k tvoji rjavi obleki je pa pač preveč za tvoj ego.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ni ga.
Če tega ne nameravaš storiti, je vsako tvoje nadaljnje čivkanje na to temo na tem čveku odveč.[/quote]

Mešaš jabolka in hruške in čivkaš o stvareh, katere se lahko rešujejo na bolj racionalen način – tvoj post ni nekaj, kar bi mi bilo vredno posredovati moderatorju, lahko pa to zase narediš sama 🙂

Tam, kjer točijo pivo. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ni ga.
Če tega ne nameravaš storiti, je vsako tvoje nadaljnje čivkanje na to temo na tem čveku odveč.[/quote]

Mešaš jabolka in hruške in čivkaš o stvareh, katere se lahko rešujejo na bolj racionalen način – tvoj post ni nekaj, kar bi mi bilo vredno posredovati moderatorju, lahko pa to zase narediš sama :)[/quote]
rešitev kodeksa oblačenja je dvojna:
– delodajalec plača obleko, delojemalec pa boniteto
– delodajalec plača nedeljske nadure – delojemalec pa si za ta denar kupi obleko.

Zahtevati nekaj, kar ni plačano je nesmisel
za vse ostalo (razen policaje, vojake, gasilce … in protokolarne “ku.rb.e”) ni zakonske osnove-

Tam, kjer točijo pivo. :)[/quote]

Kakšno pivo, zate je še čokoladno mleko preveč agresivno 😛

bejba: ti pazi, da se ne naužiješ moškega semena na polno … tebe bomo že še preživeli — tvoje potomstvo pa bi bilo čisti višek človeštva

Ni ga.

Mešaš jabolka in hruške in čivkaš o stvareh, katere se lahko rešujejo na bolj racionalen način – tvoj post ni nekaj, kar bi mi bilo vredno posredovati moderatorju, lahko pa to zase narediš sama :)[/quote]

Ljubica draga, jaz skozi pravim, da sem daleč od popolnega. Delam napake. Uh, ogromno napak. Znam bit tudi žleht. Tudi to sem že v preteklosti napisala.
Če si nekdo ustvari o meni neko svojo namišljeno predstavo, ki je lepša od realnosti, pa to niti ni moj problem. Sem, kar sem.

– delodajalec plača nedeljske nadure – delojemalec pa si za ta denar kupi obleko.

za vse ostalo (razen policaje, vojake, gasilce … in protokolarne “ku.rb.e”) ni zakonske osnove-[/quote]

Saj zato sem pa rekla, da je šef bolj kot ne samo namignil. Ker če bi zahteval, bi ga takoj začeli buzerirat, naj jim da keš za to. Pa kaj ti pomaga tudi če mu kupiš drago obleko, če je ne zna ne vzdrževat ne nosit.
Ja, spet sem žleht. In subjektivna pri tem. Posledica vzgoje, da je treba imet malo bolje zakmašne cunje in nov komplet spodnjega perila za k dohtarju. 🙂

Tam, kjer točijo pivo. :)[/quote]

Kakšno pivo, zate je še čokoladno mleko preveč agresivno :P[/quote]

Kelnerca! 2 pira, pa ne ne obiraj se predolgo, ženska božja! :))

za vse ostalo (razen policaje, vojake, gasilce … in protokolarne “ku.rb.e”) ni zakonske osnove-[/quote]

Saj zato sem pa rekla, da je šef bolj kot ne samo namignil. Ker če bi zahteval, bi ga takoj začeli buzerirat, naj jim da keš za to. Pa kaj ti pomaga tudi če mu kupiš drago obleko, če je ne zna ne vzdrževat ne nosit.
Ja, spet sem žleht. In subjektivna pri tem. Posledica vzgoje, da je treba imet malo bolje zakmašne cunje in nov komplet spodnjega perila za k dohtarju. :)[/quote]
babnica je krula … zaračunala naj bi mu. Pa še izsli lahko kaj zaradi “spolnega” nadlegovanja … aja, to bi pa absorbirala in posvinjala s spermo (Monika Levinski )
Babe pa trape kot ste … da le kdo, za katerega menite, da ima otepače … počepnete(pokleknete še predno je treba — pa še pred napačnim
koji kura.c pa potem plačujete sindikatu??? Vprašajte za pravice!!
Če ne plačujete … pol pa kolena narazen in nastavite, da zveste za kaj gre . …. KRULE!!

Kakšno pivo, zate je še čokoladno mleko preveč agresivno :P[/quote]

Kelnerca! 2 pira, pa ne ne obiraj se predolgo, ženska božja! :))[/quote]

Pa denar imaš, na kredo ne točimo 😛

Pa denar imaš, na kredo ne točimo :P[/quote]
na koliko perov daš fu.k.at ☺

Pa kaj, tudi če sem gnoj.. Saj me ne vohaš ti. :)[/quote]

maloposestnica, ki ubija bistvo svojega desca. Čez 5 – 7 let boš imela navadnega pi.čk.eža, ki bo jedel kar boš ti skuhala in vajini otroci ne bodo hoteli jesti.
Seveda boš mislila, da je super desc, ker ceni kar ti skuhaš … v resnici bo pa navadna kanta za smeti.

Da bi doumela / razumela njegov “čut” in vložek v npr. roza kravato k tvoji rjavi obleki je pa pač preveč za tvoj ego.[/quote]

Jaz dobro kuham. So potrdili tudi mlajši od 8 let. Dokler je zdravo, ni bojazni, da bi bil kanta za smeti. To so bolj tisti, ki sami šopajo vase, kar jim pride pod roke.

Glede obleke pa mu nič kaj dosti ne težim. Ima on drugega dela preveč in turistični ogledi trgovin oz tekstiliade kot on temu pravi mu poberejo preveč časa in energije, pa še slabe volje postane, če se mora s tem ukvarjat. Boljše da energijo špara za kaj drugega. 🙂
Pri nas imamo pač tak režim. Pri vas pa imate lahko zaradi mene vsak dan ruski bife in organizirane oglede tekstilnih trgovin. Če vam to paše, zakaj pa ne.

Ojej, si Gorenjka, bi mi vse zaračunala. 🙁
Imel sem občutek, da bi me rada oskrbela kot Odiseja. 🙂

Ojej, si Gorenjka, bi mi vse zaračunala. 🙁
Imel sem občutek, da bi me rada oskrbela kot Odiseja. :)[/quote]

Moje poreklo je nepomembno; takšni časi so, da ni čisto nič več zastonj. Odisej je bil tega vreden, če si tudi ti pa še ne vem 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close