Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere trgovine moški

Katere trgovine moški

Zdravo!

Zanima me v katere trgovine s cunjami odrasli moški najrajši zahajajo?

palmers

kjer nam dovolijo pred kabino držati v rokah žensko torbico in vsaj 5 kosov cot za pomerjanje.
aja — ženska, ki pomerja cote pa je zaželjeno, da ni “naša”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kjer nam dovolijo pred kabino držati v rokah žensko torbico in vsaj 5 kosov cot za pomerjanje.
aja — ženska, ki pomerja cote pa je zaželjeno, da ni “naša”[/quote]
Pa kabina mora bit dovolj velika… za pomoč pri pomerjanju…

Suckers!

Takšna, ki ima fotelj za moškega in kup revij za branje dokler kloča pomerja cunje, ki ji itaq ne pristajajo.

Mislim zanima me kakšna dobra štacuna kjer se moški lahko oblačijo?

a slačenje tudi rabiš?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Levi’s, O’neill, Rašica, Mura, Burtons…

S cunjami? V nobene, rad ne! 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Moj v nobeno. Če ga hočem pripravit do tega, da si kaj pomeri, moram že začet izvajat nasilje nad partnerjem. On vedno reče, da ne rabi nič. Sem ga natančno premerila od glave do pet, imam naštudirane vse njegove mere in konfekcijske številke, tako da kar jaz to opravim.Še najbolj je zadovoljen, če mu kaj kupim prek spleta, da mu ni treba naokrog hodit. Potem se tudi potrudi, pa zaigra en tak nasmešek kao da ful uživa v tem, ko si to doma pomerja.
Če pa kdo pohvali njegove cunje, se mu pa to tako fino zdi.

S cunjami? V nobene, rad ne! ;)[/quote]

Te mama oblači? 🙂 Ah ne, saj si že velik!

Te mama oblači? 🙂 Ah ne, saj si že velik![/quote]Sedaj ko je vroče hodim skoraj nag (samo figov list) za čez zimo pa kakega medveda oderem al pa koga, ki je preveč firbčen…..he,he,he

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Te mama oblači? 🙂 Ah ne, saj si že velik![/quote]Sedaj ko je vroče hodim skoraj nag (samo figov list) za čez zimo pa kakega medveda oderem al pa koga, ki je preveč firbčen…..he,he,he[/quote]

Preklicujem svojo ugotovitev. Nisi še velik.

Te mama oblači? 🙂 Ah ne, saj si že velik![/quote]

Enkrat smo se z ženskami menle o tem kako hodijo moški oblečeni. In prišle do ugotovitve, da imajo le redki samski tipi smisel za oblačenje in estetiko nasploh in da je v takšnih primerih bolje, da za kakšen nasvet povprašajo mamo, sestro, prijateljico, …
No, pri tistih, ki so v zvezah, je pa tako, da je moški, kar se tiče njegovih oblačil, vendarle slika svoje žene ali dekleta.
Sam cunje pogledaš, pa veš kakšno babo ima doma. Včasih lahko zelo dobro predvidiš tudi kakšna je njena garderoba. 🙂

Enkrat smo se z ženskami menle o tem kako hodijo moški oblečeni. In prišle do ugotovitve, da imajo le redki samski tipi smisel za oblačenje in estetiko nasploh in da je v takšnih primerih bolje, da za kakšen nasvet povprašajo mamo, sestro, prijateljico, …
No, pri tistih, ki so v zvezah, je pa tako, da je moški, kar se tiče njegovih oblačil, vendarle slika svoje žene ali dekleta.
Sam cunje pogledaš, pa veš kakšno babo ima doma. Včasih lahko zelo dobro predvidiš tudi kakšna je njena garderoba. :)[/quote]

Morda je res tako. Jaz sa svojo obleko skrbim sam. In za razliko od “On_” ne hodim okrog s figovim listom. Marsikateri kos obleke tudi sam bejbi. Če hočeš, da je lepa, jo obleci. 😉

pa frizerja in brivca imata tudi istega

Te mama oblači? 🙂 Ah ne, saj si že velik![/quote]Enkrat smo se z ženskami menle o tem kako hodijo moški oblečeni. In prišle do ugotovitve, da imajo le redki samski tipi smisel za oblačenje in estetiko nasploh in da je v takšnih primerih bolje, da za kakšen nasvet povprašajo mamo, sestro, prijateljico, …
Sam cunje pogledaš, pa veš kakšno babo ima doma. Včasih lahko zelo dobro predvidiš tudi kakšna je njena garderoba. :)[/quote]Kar v mojem primeru pomeni, da ima ona kako drugo listje na sebi…..

Ma pri nas je tako, da res nisem aklih kar se tiče tistega za vsak dan in moja garderoba zaseda manjši del omare….. Ona pa nima nikoli nič za obleč…. sploh kadar so kake razprodaje najbolj jamra….. 😉 :)))
Uživa v trgovini z oblačili, meni je pa muka, kar ne pomeni, da si ne znam kupit obleke zase, če se res rabi 😉

pa frizerja in brivca imata tudi istega[/quote]

BINGO!

Sam cunje pogledaš, pa veš kakšno babo ima doma. Včasih lahko zelo dobro predvidiš tudi kakšna je njena garderoba. :)[/quote]

Dej pelji ga v Italijo da ga mal naučijo smisla za estetiko hehe 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Meni je všeč qlandija ni predraga pa relativno dosti izbire maš 🙂

Dej pelji ga v Italijo da ga mal naučijo smisla za estetiko hehe :)[/quote]

A mojega? Ma on za to mene, ni potrebe. Tja naj hodijo tisti samski. 🙂
Drugače pa tudi jaz nisem bila že dolgo v Italiji po tekstilnih nakupih. Se mi zdi, da tudi Italijani niso več glede tega, kar so bili.

Dej pelji ga v Italijo da ga mal naučijo smisla za estetiko hehe :)[/quote]

Drugače pa tudi jaz nisem bila že dolgo v Italiji po tekstilnih nakupih. Se mi zdi, da tudi Italijani niso več glede tega, kar so bili.[/quote]

Se kr pozna kriza umazanije je več drgač pa italijani so še kar isti še zmerj urejeni v nulo, da ne govorim o italjankah enih lepših žensk na planetu te so pa še vedno u nulo urejene : )

Drugače pa tudi jaz nisem bila že dolgo v Italiji po tekstilnih nakupih. Se mi zdi, da tudi Italijani niso več glede tega, kar so bili.[/quote]

Se kr pozna kriza umazanije je več drgač pa italijani so še kar isti še zmerj urejeni v nulo, da ne govorim o italjankah enih lepših žensk na planetu te so pa še vedno u nulo urejene : )[/quote]

No, ja, Kakor katera. 🙂

Se kr pozna kriza umazanije je več drgač pa italijani so še kar isti še zmerj urejeni v nulo, da ne govorim o italjankah enih lepših žensk na planetu te so pa še vedno u nulo urejene : )[/quote]

No, ja, Kakor katera. :)[/quote]

To je pa tudi res 🙂

No, ja, Kakor katera. :)[/quote]

To je pa tudi res :)[/quote]

Mi je en kolega iz Milana večkrat rekel, da njegova žena, zdaj sicer že bivša, kupuje čudne cunje, samo takšne iz materialov, ki se ne mečkajo, ker se ji ne da likat. Pa da otroke oblači kot cigane. Toliko o prestolnici mode. 🙂
Mogoče je pa krivo to, da prihaja bolj z Juga Italije. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close