Katere terme so bližje Ljubljani?
Ja, ampak terme Snovik niso primerljive s termami, ki jih je naštela avtorica posta kot potencialne, tako po storitvah ,kot obsežnosti….. Terme Snovik so po naših izkušnjah primerne bolj za enodnevni “turizem” – so bolj majhne in hitro postanejo “prenatrpane” sploh v popoldanskem času v kateremkoli letnem času oziroma izogibaj se jih v času šolskih počitnic!, V večernem času med tednom postavijo plavalne proge, ko trenirajo klubi in posamezniki, imajo tudi vodeno vadbo v bazenih, tako da je samo polovico notranjega bazena ( je samo eden!), namenjena obiskovalcem…..Pa tudi organizirano praznovanje otroških rojstnih dni – žal ne sodi vse skupaj v en sam samcat bazen v tem letnem času….Poleti, ko je zunaj odprt še olimpijski bazen s tobogani, je situacija še bolj gnetna. Tudi voda v termah Snovik je zelo hladna ( tako znotraj, kot zunaj poleti), za mlajše otroke premrzla, jih po cca. 10 minutah začne trest od mraza… Plus jih dam pa le za masažne šobe okrog bazena inležalne masažne postelje, ki so res močne in te dodobra “preklofa” oziroma naredi drenažo;)
Rada bi šla,
Danes, ko so avtocestne povezave neproblematične, je Podčetrtek ali pa Rogaška po času enako. Sama se odloči, katere terme ti glede na storitve, ceno in okolico nudijo največ…..
je pa sicer tako: terme Olimija: meni stari del pozimi ne ustreza, v Thermalio pa greš pač s partnerjem, z otroci ne moreš ( ne smeš – in prav je tako, nekaj mora biti tudi za sprostit, brez otroškega čofotanja, v intimi, miru….).
Terme Rogaška: za naš okus preglomazen kompleks – premalo povezave med objekti.
Mi ko gremo, najraje gremo na gornještajersko-prekmurski konec 😉 Tudi zaradi še boljše prijaznosti, boljše hrane in lepše narave in ker ne maramo preglomaznih termalnih kompleksov.
Hmmm, jaz osebno imam kar 10 kg dodatne zaloge, pa me po cca 15 minutah, če ne plavam rekreativno gor ali dol v notranjem bazenu Snovika, začne zebsti, otroke pa začne “tresti” in dobijo plave ustnice po 10 minutah plavanja v notranjem bazenu…..Bili nazadnje novembra 2011.
V primerjavi s termami: Banovci, Bio termami Mala Nedelja, Termami Vivat, Laškim, Podčetrtkom, pa še bi lahko naštevali, so terme Snovik žal mrzle! Idi, pa vidi 😉
Hmmm, jaz osebno imam kar 10 kg dodatne zaloge, pa me po cca 15 minutah, če ne plavam rekreativno gor ali dol v notranjem bazenu Snovika, začne zebsti, otroke pa začne “tresti” in dobijo plave ustnice po 10 minutah plavanja v notranjem bazenu…..Bili nazadnje novembra 2011.
V primerjavi s termami: Banovci, Bio termami Mala Nedelja, Termami Vivat, Laškim, Podčetrtkom, pa še bi lahko naštevali, so terme Snovik žal mrzle! Idi, pa vidi ;)[/quote]
Pardon…bili nazadnje novembra 2010 😉
Rada bi šla je dobila odgovor vsaj z moje strani – preberi še enkrat, preden pišeš, prosim…..[/quote]
jaaa, dobro, si dala odgovor, pridna pridna, saj tudi nisi bila edina, mimgrede, ampak moje vprašanje je bilo namenjeno celi štreni debate o snoviku, ki tu gor očitno nikogar ne zanima.[/quote]
Napadi prosim “eno monjo”, ki je ponudila terme snovik izven koncepta, na pladnju – nekatere smo samo pokomentirale realnost …….Zadovolj(e)na?
Forum je zaprt za komentiranje.