Katere terme priporočate?!
Uf… a vam delujejo te njihove spletne strani?
Sem se hotel malo pozanimat, vnesem dva odrasla in tri otroke, pa mi rece, da sta dve sobi premalo. OK. Izberem 3 sobe, pa mi rece, da stevilo sob ne sme biti vecje od stevila odraslih oseb. Super… To ti je turizem.
Moravske so mi prehrupne, prevelike….Radenci preveč zdravniški. Še najboljše od teh treh se mi zdijo Lendava terme.[/quote]
Podoben občutek sem dobila tudi jaz v Radencih. Nisem tam bivala, bila le na ogledih, na izletu. Mogoče (najbrž) se motim.[/quote]
Tam vidiš veliko ljudi v belih frotirastih haljah. Nekateri gredo na bazen, nekateri se vračajo, nekateri k zdravniku, od zdravnika, precej je starejših ljudi…. Ja, vse skupaj daje tak vtis.
Termotehnika pa so vsi po vrsti največji nateguni. Kdor ima z njimi posla, ima veliko problemov.[/quote]
Čisto prav imaš in jaz to dobro vem, da so v termotehniki navadni nateguni, saj so noter sami neki Ljubljančani.
Saj za to sem pa omenil to nategunsko termotehniko, ker, če imaš posla s to nategunsko firmo, te dosti bolj pogreje kot vse toplice skupaj.
Forum je zaprt za komentiranje.