Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katere terme priporočate?!

Katere terme priporočate?!

Katere terme priporočate za družino z majhnimi otroci…odločamo sem med
_hotel lipa Lemdava
-hotel izvir Radenci
-hotel ajda ali termal moravske toplice

Hvala!

Moravske toplice.

Uf… a vam delujejo te njihove spletne strani?

Sem se hotel malo pozanimat, vnesem dva odrasla in tri otroke, pa mi rece, da sta dve sobi premalo. OK. Izberem 3 sobe, pa mi rece, da stevilo sob ne sme biti vecje od stevila odraslih oseb. Super… To ti je turizem.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Moravske toplice so vredu. Mi smo bili vedno zadovoljni.

- - - - - - - - - - - - [url]https://prvipaketek.si/verzi-in-cestitke-ob-rojstvu/[/url] -->> Čudoviti verzi ob rojstvu otroka ;)

:))))

Katere terme priporočamo?
Jaz priporočam termotehniko.

Moravske so mi prehrupne, prevelike….Radenci preveč zdravniški. Še najboljše od teh treh se mi zdijo Lendava terme.

Izvir

[attachment=1]sava-1.PNG[/attachment]

[attachment=0]sava-2.PNG[/attachment]

Pa te se norca delajo, majke mi.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Izvir.

Od teh so mi najboljši Banovci;). Ha,ha.

V katerem hotelu ste bili?

Moravske so mi prehrupne, prevelike….Radenci preveč zdravniški. Še najboljše od teh treh se mi zdijo Lendava terme.[/quote]

Podoben občutek sem dobila tudi jaz v Radencih. Nisem tam bivala, bila le na ogledih, na izletu. Mogoče (najbrž) se motim.

Kaj pa Terme Olimia / Podcetrtek?

v slovenščini normalno deluje …

Moravske so mi prehrupne, prevelike….Radenci preveč zdravniški. Še najboljše od teh treh se mi zdijo Lendava terme.[/quote]

Podoben občutek sem dobila tudi jaz v Radencih. Nisem tam bivala, bila le na ogledih, na izletu. Mogoče (najbrž) se motim.[/quote]

Tam vidiš veliko ljudi v belih frotirastih haljah. Nekateri gredo na bazen, nekateri se vračajo, nekateri k zdravniku, od zdravnika, precej je starejših ljudi…. Ja, vse skupaj daje tak vtis.

v slovenščini normalno deluje …[/quote]

Ja, vse deluje…)

Termotehnika pa so vsi po vrsti največji nateguni. Kdor ima z njimi posla, ima veliko problemov.

v slovenščini normalno deluje …[/quote]

Ja, vse deluje…)[/quote]

Super. Sprobam kasneje. Hvala.

Moravske pozimi? Mi bi šli enkrat februarja. Enkrat smo bili poleti. Kako je pozimi?

Moravske so zakon!

Termotehnika pa so vsi po vrsti največji nateguni. Kdor ima z njimi posla, ima veliko problemov.[/quote]
Čisto prav imaš in jaz to dobro vem, da so v termotehniki navadni nateguni, saj so noter sami neki Ljubljančani.
Saj za to sem pa omenil to nategunsko termotehniko, ker, če imaš posla s to nategunsko firmo, te dosti bolj pogreje kot vse toplice skupaj.

Meni je pri srcu Podčetrtek. Zajtrk v hotelu Sotelia je krasen. Možno je plavati iz bazena na prosto. Otroci si lahko na sprehodu ogledajo srne na Jelenovem grebenu, čokoladnico in še bi se kaj našlo.
V bližini se dobro je v gostilni Amon.

Hej!
Od kod si se te ti vzela?

Teme Dobova.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close