Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere terme priporočate

Katere terme priporočate

Priporočite mi kakšne dobre Terme, kjer ste bili.

Kako je v Termah Doberna, v Termah Zreče, Rimskih Termah…??

Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
rožica675, 12.10.2021 ob 11:03

Priporočite mi kakšne dobre Terme, kjer ste bili.

Kako je v Termah Doberna, v Termah Zreče, Rimskih Termah…??

Hvala

Odvisno kaj ti je bistveno glede term.

Za Dobrno ti lahko povem, da je tam samo en mali bazen, nič posebnega. Za plavat nič pametnega. Samo namakanje pa še to žalost.

Rimske so take fensi (Dobrna imaš občute, da so ostali v recimo 80ih, 90ih), lepo urejeno, drago tudi. Je fajn za namakat, ambient simpatičen, ni pa ok za plavat.

Zreče pa sem malo pozabila. Nisem čisto prepričana ali je tam plavalni bazen ali ne. Vsekakor bolje pa kot Dobrna. Je moderno.

Tako, da jaz od teh treh sem bila najbolj zadovoljna v Zrečah, čeprav sem že malce pozabila kako je tam.

Mi je pa bolj všeč Laško kot omenjeni trije. Pa Topolšica mi je tudi ok, sicer malce zastarelo (razen,če so v kratkem kaj obnavljali), imajo pa plavalni bazen pa veliko masažnih zadev.

Od naštetih bi jaz razvrstila takole: Laško, Topolšica, Zreče, Rimske, Dobrna. S tem, da mi je Dobrna res brezveze.

Pa menda so Laško tudi nekaj prenavljali.

Cateske so meni super.

Pa terme izberi na podlagi tega ali ti je recimo pomembno, da imajo plavalni bazen (Dobrna ga nima) ali imajo recimo tobogane (Dobrna, Rimske… nimajo) ali imajo veliko masažnih bazenov.. ali je veliko otročjega direndaja ali ti je pomembno kaj je v okolici…

Moravci, Radenci ali pa Lendava. Drugače pa Balaton je tudi super.

Odgovor na objavo uporabnika
nasveti iz prve roke, 12.10.2021 ob 13:19

Moravci, Radenci ali pa Lendava. Drugače pa Balaton je tudi super.

V Moravcih imajo naftno vodo, v Termah 3000, če se ne motim. Kaj pa v Lendavi, tudi?

Jebo vas ja, a ni že brez tega dovolj covida!?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close