Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek katere spletne strani?

katere spletne strani?

Hey!

Sem 22 let star študent in ker še nikoli nisem sexal bi to rad čimprej opravil in pa se mogoče še kaj zraven naučil od izkušene ženske.
Prijavil sem se na avanture.net ampak tam je nekam malo izbire pa me zanima tisti, ki ste to že prakticirali na katerih straneh je največ take ponudbe in pa kako je bilo prvič z neko žensko katero ste spoznali preko neta a je blo mal awkward situacija ali kako.
Drugače pa zainteresiran sem za ženske tam od 18ga do 35 leta tako če se slučajno kakšna najde, ki bo ta moj topic brala.

lp

Si bom od Margotke sposodil izjavo. Upam, da ne bo jezna. 🙂

seveda so srečno poročene, one so srečne mož pa poročen…drugač pa, tule res ne upaj na kak uspeh, so preveč ohrne, pa čeprav se še nobeni ni znucala…pa še tole..tu je ženska z misijo, prijavi se..

varianta 2 iz fima M.A.S.H. 4711 ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

[/quote]

Robi, bodi pošten in dobro premisli: a si ti že kdaj opazil, da bi bila Margotka zaradi česarkoli in kadarkoli jezna? :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

[/quote]

Robi, bodi pošten in dobro premisli: a si ti že kdaj opazil, da bi bila Margotka zaradi česarkoli in kadarkoli jezna? :)))[/quote]
Kolikor se spomnim, si bila vedno dobre volje. 🙂

Zgleda, da prej nisem dovolj razmišljal. 🙂

Morda ti tukaj rata tle je en kup dobrih starejših mačk mjawww 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Piše stari deda, ki mu je dolgčas.

@Goldfish

Motiš se…ta moj topic ni zafrkancija ali provokacija če to misliš.

Potem mi je žal zate.

ojej … tole si si pa sama v svojo vtaknila jezik … preko špegla … saj si tukaj, anede ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

ojej … tole si si pa sama v svojo vtaknila jezik … preko špegla … saj si tukaj, anede ☺[/quote]

Deda numero 2, idi spat.

Ni ti potrebno biti žal zame nihče od prijateljev oziroma bližnijih mi ni umrl.

Lp

Ni ti potrebno biti žal zame nihče od prijateljev oziroma bližnijih mi ni umrl.

Lp[/quote]

Umrl si ti, že davno. Ampak ok, ne bomo o tem:). Srečno kekec:).

Vzamem nazaj ene mačke so tud sitne haha 😀

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

[/quote]

Saj je lahko še s katerim drugim srečno vezana, čeprav samo z enim srečno poročena. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close