katere spletne strani za kozmetiko ?
lepoticka812, 31.08.2025 ob 19:40
Na katerih SLO spletnih straneh se dejansko splača kupovati kozmetiko? Se mi zdi, da nobena nima nič zanimivega …
Jaz sem tudi dolgo iskala neke spletne trgovine pri nas, kjer bi bilo res vredno kupovati, pa sem ugotovila, da je boljše naročati iz tujine ali kar direktno pri proizvajalcu. Še najboljšo zalogo ima Notino ali kakšen Douglass, ampak nimajo nič od tega, kar jaz uporabljam. Recimo Lux Factor 4D kremo, ki mi je top, kupim samo na njihovi strani. Vse ostalo pa potem kombiniram… npr veliko naročam tudi iz tujine na spletni strani Beauty Bay.
Gretica, 31.08.2025 ob 22:49
Jaz sem tudi dolgo iskala neke spletne trgovine pri nas, kjer bi bilo res vredno kupovati, pa sem ugotovila, da je boljše naročati iz tujine ali kar direktno pri proizvajalcu. Še najboljšo zalogo ima Notino ali kakšen Douglass, ampak nimajo nič od tega, kar jaz uporabljam. Recimo Lux Factor 4D kremo, ki mi je top, kupim samo na njihovi strani. Vse ostalo pa potem kombiniram… npr veliko naročam tudi iz tujine na spletni strani Beauty Bay.
A je to tista krema proti gubam? Ful ljudi mi jo je že pohvalil ampak se je nikoli ne spravim naročiti. Je dobra?
bambi465, 08.09.2025 ob 00:13
A je to tista krema proti gubam? Ful ljudi mi jo je že pohvalil ampak se je nikoli ne spravim naročiti. Je dobra?
Ja, to je tista. Sem jih poskusila že res ogromno in je moje osebno mnenje, da ji nobena ni kos. Nikoli še nisem imela tako lepe, mehke in ‘mladostne’ kože.
Če je nek kozmetični produkt na voljo samo v spletni prodaji in samo na njihovi spletni strani, se nujno vprašaš, zakaj? Kako to, če je tok fajn, da je nimajo povsod, njim je v interesu, da se prodaja, štacunam pa tudi?
Pakunga je kot bi jo za sto evrov amater v prostem času naredil, kvalitetna kozmetika ima tudi kvaliteten dizajn, ker so detajli pomembni in kadar skrivajo kot kača noge državo porekla, to ponavadi pomeni, da je Kitajska in tudi embalaža spominja na kreme za €5 z Aliexpressa.
Gretica, 13.09.2025 ob 11:49
Ja, to je tista. Sem jih poskusila že res ogromno in je moje osebno mnenje, da ji nobena ni kos. Nikoli še nisem imela tako lepe, mehke in ‘mladostne’ kože.
Joj, babe ste zmešane, druzga ne morem rečt, za kremo dat 50 eur in več, kakšne neumnosti. Se vidi, da pojma nimate o tem. Povprašite dermatologa vam bo on povedal, da je isto ali uporabljaš niveo ali pa neko kao drago kremo. Glavno, da je koža navlažena. Imam kožo kot pred 20 leti, pa v bistvu sploh ne uporabljam nobene kreme, mogoče včasih poleti niveo, to je pa to.
8409, 13.09.2025 ob 12:45
Če je nek kozmetični produkt na voljo samo v spletni prodaji in samo na njihovi spletni strani, se nujno vprašaš, zakaj? Kako to, če je tok fajn, da je nimajo povsod, njim je v interesu, da se prodaja, štacunam pa tudi?
Pakunga je kot bi jo za sto evrov amater v prostem času naredil, kvalitetna kozmetika ima tudi kvaliteten dizajn, ker so detajli pomembni in kadar skrivajo kot kača noge državo porekla, to ponavadi pomeni, da je Kitajska in tudi embalaža spominja na kreme za €5 z Aliexpressa.
8409, precej dovolj dobre (pa tudi res dobre) kozmetike je tudi samo v online trgovinah (dejansko več kot v fizičnih trgovinah, če govorimo procentualno), kakor tudi ostalih stvari, ker je trend pač tak, da mnogi fizičnih trgovin sploh več nimajo, ampak pošiljajo samo še po pošti. enako z razno obutvijo, prehranskimi dopolnili, hrano, cunjami, karkoli že. kozmetika ni izjema. ne gre tudi vsak na to, da pride v trgovine, ampak je sam svoja trgovina, velikokrat online trgovina. ampak seveda moraš imet vsaj nekoliko znanja, da presojaš, kaj je ok in kaj ne. bolj kot sam proizvajalec je pomembna INCI deklaracija, ker ne, nikakor ne drži, da so linije, ki so estetske in držijo neko ceno, tudi kvalitetne. tu stvar pade na celi črti. prijateljica, ki mi kozmetiko dela in jo prodaja (dejansko ne slži, ampak sešteje ceno vseh sestavin in embalaže, in si doda kak €), dela veliko bolj kvalitetno kozmetiko kot je večina linij zunaj na trgu. in ja, kremo mi proda za 20€, na trgu bi bila taka vsaj 100€. da o učinkovitosti sploh ne govorim, ker je nabita z aktivnimi kozmecevtiki, ki jih vsebujejo le prestižne kozmetične linije, ki pa seveda že zaradi marketinga dosegajo vrtoglave zneske. to, kar je na trgu nek srednji razred krem (cca 20€), je pa zelo opustošeno glede sestavin. pač zgolj osnova – pa ne pravim, da bi morali vsi uporabljati več in bolje, osnova je tudi ok, če je taka pripriteta. pravim pa, da so te reme vredne max 5€.
Veliko znamk dela tako, da imajo samo v lastni prodaji izdelke – še posebej kozmetiko (med drugimi tudi Louis Vuitton 😉 ). Sklepam, da nisi v teh ‘skin-care’ vodah, ker je embalaža čisto standardna? Poreklo tudi ne skrivajo – po 15 sekundah na njihovi spletni strani sem našla, da so Poljaki, ki delajo kozmetiko v Francoskem laboratoriju. Kremo uporabljam že od 2020 in verjemi, da bi jo že zdavnaj zamenjala, če ne bi bila tako vrhunska.
Forum je zaprt za komentiranje.