Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katere revije?

Katere revije?

sej ti ni treba brat, aja firbec te mal je*e .

Uf, komaj čakam, ja. V knjižnico, japajade. Dokler sem še imela kaj časa zase, sem si sem pa tja privoščila mal tračarskega užitka ob kavi, piškotku in npr. Jani. Tega mi knjižnica ne more nudit, pa če je še tako gratis.
Zdaj že nekaj let ob 3 otrocih ni niti sekunde miru in tišine v hiši, tako da do faze kakršnegakoli branja še nisem sploh prišla. zato ne kupujem več revij, ker so neprebrane romale v koš.

Uf, komaj čakam, ja. V knjižnico, japajade. Dokler sem še imela kaj časa zase, sem si sem pa tja privoščila mal tračarskega užitka ob kavi, piškotku in npr. Jani. Tega mi knjižnica ne more nudit, pa če je še tako gratis.
Zdaj že nekaj let ob 3 otrocih ni niti sekunde miru in tišine v hiši, tako da do faze kakršnegakoli branja še nisem sploh prišla. zato ne kupujem več revij, ker so neprebrane romale v koš.[/quote]

Tudi sama imam tri. In si enostavno tako splaniram dan, da imam cas tudi za kavo. In knjiznjico. Kjer punce zamenjajo knjige, kaksno pa tudi jaz. In preberem tudi revije, ce mi je kaj vsec.

sej ti ni treba brat, aja firbec te mal je*e .[/quote]

Jah, firbec je hujši od lakote:-))

Naročeno imam Jano, Nedeljca, Gaio, Drevesa, Kroniko, medicino danes, National G, kupim pa navadno še Unikat, Rože in vrt, dobim še pHarmonijo, pa še kaj bi se našlo, preberem kar me zanima in se ne sekiram dosti, kaj si mislijo drugi. Nekaj od tega preberejo tudi mož in otroci..

Vauu! V katero kanto jih mečeš? Da bodo prebrale še vse tvoje sosede.

Pri moji mami v bloku imajo en velik koš v hodniku. Vse ženske (nehote) prebrskajo ta koš in preberejo ful revij, preden gredo v smeti.

Ali pa jih šenkajo ‘mulariji’, ki zbira papir!

Vsi članki, trači, recepti so na netu zastonj!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close