Katere revije?
………pa na MUNu!
Se strinjam s Swan! To je stran vržen denar. Čeprav ni lepšega, kot zvečer, v postelji, prelistat revijo.
Oz. še boljši j seks ali dobra knjiga!
Avtorica! Včlani se v lokalno knjižnico, kjer si revije lahko izposodiš. Res da stare en teden ali 14 dni ali celo starejše….saj v končni fazi je vseeno, ali ‘novice’ iz teh revij izveš danes ali čez mesec dni.
Žal mi je pa novinarjev in drugih, ki ustvarjajo te revije, ker res ne vem, kdo še to kupuje in jih posledično preživlja. Vse gre u tri krasne…..
Tudi jaz imam rada revije, pa sem sčasoma ugotovila, da res na letni ravni to znese ogroooomno enga denarja, ki je skorajda brez veze zapravljen….
Zato le občasno kupim hrvaško Glorijo in italijansko Grazio, kjer res lahko kaj preberem, ti dve reviji sta še edini, ki so za moje pojme dovolj kakovostne. Tiste, s parimi listi rumenih tračev, slabimi fotkami, dvemi recepti, pa res niso več vredne tistega €.
je dost če maš stare številke, da tiste ene 10x prebereš, ker se vsako leto pojavljajo v tej reviji vsaj v slovenskem izvodu iste teme.
Vi si kakor moja babica nekoč ………arhitektka. Samo tuje revije je brala – seveda strokovne. Do konca je spremljala vse novosti, novitete. Elegantna, prava meščanka! Vsako jutro je hodila v kavarno na klepet z intelektualci… Potem na tržnico.
Vedno urejena, umirjena, s klobučkom….. ZLATA BABICA!
LP Barca. Vi ste ena taka eleganca tukaj.
Vi si kakor moja babica nekoč ………arhitektka. Samo tuje revije je brala – seveda strokovne. Do konca je spremljala vse novosti, novitete. Elegantna, prava meščanka! Vsako jutro je hodila v kavarno na klepet z intelektualci… Potem na tržnico.
Vedno urejena, umirjena, s klobučkom….. ZLATA BABICA!
LP Barca. Vi ste ena taka eleganca tukaj.[/quote]
a ostali smo pa, jebivetri ?
Forum je zaprt za komentiranje.