Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere revije kupujete?

Katere revije kupujete?

Ženske, katere revije kupujete in berete? Pa če pripišete starost, lepo prosim

Sama nisem kupila revije že celo večnost, pa me zanima, kaj je zdaj sploh aktualno

Stara sem 42, kupujem: Gea, Bicikel, National Geograhpic, Historx. Včasih sem naročala tudi Svet in ljudje. Geo in Bicikel imam naročeno.

Odgovor na objavo uporabnika
Jugtfdz, 07.09.2021 ob 19:08

Ženske, katere revije kupujete in berete? Pa če pripišete starost, lepo prosim

Sama nisem kupila revije že celo večnost, pa me zanima, kaj je zdaj sploh aktualno

Včasih sem Nedeljca, Lady, Novo, sedaj že dolgo nič več. Je vse na internetu.

“Kupujem” revije :zbudi se, pravna fikcija, ljudje so opice iz rodu homo,korona ima oblast (ta je sploh aktualna sedaj in mislim, da jo je na kioskih že zmanjkalo), politik politiku frend, parlament na drogi, 24 curcev so prostitutke,iz Afganistana v Slovenijo,žolček in pest sodnikov, kdo je smet če ne polcaj,fičfirič ne dela nič,biblija je strip,od danes na včeraj, jahali so peš po gozd brez dreves,hitler amater med profiji,testi za opice in PCT,forumi propadajo propaganda se širi , ljudje brez fac in z maskami ( tudi ta je bojda hitro razprodana), Bitcoin šteje rebra euru,Ljudje in kurniki, kako si zgraditi kurnik ali opičjo kletko,materiali za vsak dom in nekatere druge.

Darwin, a ti si torej ženska?

Global, občasno kakšne križanke, ostalo na spletu. Pri svojih slabih 40-ih.

Revije nisem kupila ze vsaj 15 let, 19 let nisem niti prelistala nobene, casopisa tudi ne kupujem ze kakih 10 let, no, v teh letih sem ga kupila ene 3x, pa se to zaradi objavljenega intervjuja meni bliznje osebe.

ena45, 07.09.2021 ob 19:51

Darwin, a ti si torej ženska?

Naslov ne omenja žensk. Pa potem tudi tisto o starosti vprašanje in da pripišem ni meni namenjeno.

Malo sem gledala in semi zdi Onaplus zanimiva. Na spletu je plačljivo vse, no, pokažejo ravno toliko, da me je zamikalo.

Edini reviji, ki sem ju kupila v zadnjih 2 letih sta Zabavnik in Readers Digest.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

msolivija, 12.09.2021 ob 12:02

Edini reviji, ki sem ju kupila v zadnjih 2 letih sta Zabavnik in Readers Digest.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Jugtfdz, 08.09.2021 ob 12:01

Malo sem gledala in semi zdi Onaplus zanimiva. Na spletu je plačljivo vse, no, pokažejo ravno toliko, da me je zamikalo.

Darwin477, 07.09.2021 ob 20:31

Naslov ne omenja žensk. Pa potem tudi tisto o starosti vprašanje in da pripišem ni meni namenjeno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close