Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek KATERE PLENIČKE?

KATERE PLENIČKE?

Mamice z izkušnjami… sicer jih poznam kar nekaj, ker vse moje prijateljice že imajo otročke, ampak vseeno mi ne bo odveč še kakšno mnenje. Od večine slišim, da tako opevane Pampers plenice sploh naj ne bi bile vredu, da imajo otroci rdeče ritke… proti pričakovanju pa zelo hvalijo Müllerjeve, Lumpijeve, Sparkijeve… kaj pa vaše izkušnje?

Edine dobre so Bamboo. Poskusila sem vse, prisegam na Bamboo. Niti enkrat otrok v teh pleničkah ni bil moker, v vseh drugih (poskusili smo vse, po en paket) pa vsaj enkrat, če ne večkrat.

Kje pa se dajo kupiti te Bamboo pleničke?

Mi smo probali praktično vse pleničke, ostajamo pri Pampersu, so se nekako najbolje obnesle. Nismo pa nikoli imeli težav z rdečo ritko (res pa da se redno previjamo, tudi ponoči, če se dojenčica pokaka).

Tosamine

Jaz sem tudi kupovala samo pamperske, preizkusla tudi druge, sam Pampers so zmagale.

En o je, Bamboo, se opravičujem, zatipk.

Ta manjše številke imajo kdaj v Baby centru, ampak ne vedno. Jaz sem prvo zalogo kupila v porodnišnici, tisti darilni kiosk, ki je tam. Te pleničke drugače uporabljajo v ljubljanski porodnišnici. Zdaj jih pa kupujem čez cesto od Poliklinike, je ena trgovina na Hrvatskem trgu.

Tudi prek interneta jih lahko naročiš.

http://trgovina.helpy.si/otroske-plenicke

Ampak če si iz Ljubljane, ti bo veliko ceneje, da jih greš v tisto trgovino kupit.

na začetku smo imeli kar nekaj paketov Mullerjevih pleničk in sem bila izredno zadovoljna potem pa kar naenkrat so bili trije paketi zanič (malemu so se naredili taki kristalčki na intimnem področju – sem brala, da naj bi bili strupeni), tako, da sem vse te plenice vrgla proč

sedaj uporabljamo DM-jeve in sem izredno zadovoljna, ni rdeče ritke

Pamperske se meni zdijo najbolj “umetne”, jih ne maram res, jih je porabil toliko kot smo jih dobili za darilo…pa jih ne mislim več kupiti

Tudi mi uporabljamo od DM-a Babylove in smo zaenkrat zadovoljni (cca 4 tedne) vmes sem poiskusila tudi Pampers premium care in je 2x prišlo čez, tako da imamo očitno še premejhno ritko in ne tesnijo dobro;)

Lp

Pralne, racmanke. Dve punci, 4 in 17 mesecev. se da, če se hoče.

kaj vem smo sprobali različne, z nobenimi ni bilo težav da bi premočile, ali imeli rdečo ritko, razen ko so zobki šli ven. na koncu so Zmagale Pampers, ampak izključno zato, ker so med nogicami tako oblikovane, da so ožje in niso ovirale hoje. pa tudi sicer, so mi edine vredu ko je otrok moker, ker v vseh drugih se tista snov zabetonira da so trde, pampers pa ima nek gel, ki je ko je plenička polna lulanja mehak.

Na začetku smo imeli Pampers, pa je večkrat udarilo pri nogici ali pa na hrbtu ven.
Sedaj uporabljamo Babylove in smo zadovoljni. Še niti enkrat niso premočile ali kje spustile.

Začeli smo s Pampers Premium (nobenih težav, imeli vse do št.3), vmes sprobali Mullerjeve in je dobila izpuščaje, pravtako pri Hoferjevih in Lidlovih. Smo šli na Pampers Active baby in smo na njih še danes. Nobena plenica nam v 10 mesecih še ni premočila, jo pa previjamo redno, ne pustimo, da postane nabito polna.

pampers iz Mullerja. vse ostalo je kr neki.

nam pamperske vedno premočijo tako da jih že dolgo ne uporabljamo več razen ko nam jih prinese babi.
prisegamo na hoferjeve,..cenovno ugodne , nikoli rdeča ritka in nikoli premočeno

Uporabljamo Babylove že 15 meseccev. Nikoli premočile. Nikoli rdeča rita, nikoli pleničnih izpuščajev,..
Poskusili smo Pampers tiste, ki dobiš v P in te, ki se reklamirajo na TV, ki naj ne bi premočile. Te prve smrdele zelo, še čiste. Te druge premočile. In oboje mi delujejo zelo plastično. Potem smo poskusili še Hoferjeve, Šparove, Mercatorjeve, Tuševe in Milerjeve. In Babylove naravne. Hoferjeve so ok, ma niso mi super. Šparove in mercatorjeve so nam super. Tuševe nam sploh niso ok. Milerjeve tako-tako, Babylove naravne pa…predebele. Ostali smo na Babylove, ker sem včlanjena in dobim pol te bonuse za 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pupusta na 3 pakete plenic. Mi kupimo tri škatle, not so trije paketi.

Zanimivo. vse, ki pljuvate po pamperskah, uporabljate najnižje cenovne range ala Hofer in blagovne znamke Dm ipd…prav patetične, ste, res!

predvidevam da tvoj otrok nosi pamperske samo zato da se lahko hvališ s tem

obupna si ti in nihče drug
moj otrok ima hoferjeve pleničke ker so super! nikoli ne premočijo in nikoli ni imel vnete ritke…ravno tako sedaj 5 mesečnik ki ima že od rojstva hoferjeve
in kaj sedaj??smo zato slabše mame ker nima pamperske gor?o ja verjamem da tako ti misliš..boš napadala tudi tiste ki kupujemo oblačila v kiku ? verjetno ja

VIšja cena še ne pomeni kvalitete…vsaj ne vedno. Jaz kvalitete plenic niti slučajno ne enačim s ceno. Če nekomu Pampers odgovarjajo, super, če mu pa Hoferjeve plenice, pa tud v redu.

Ne vem, zakaj žališ vse, ki uporabljajo nikocenovne znamke pleničk… kaj pa če so res boljše? Navsezadnje so Pampers ene redkih, ki imajo res veliko reklame in če na račun dragih reklam trpi kvaliteta, se jaz ne bi nič čudila. Je marsikje tako. Ravno zato pa sem odprla to temo, ker sem od številnih mamic slišala, da so sprobale vse, vključno s Pampers in ravno s temi so bile nezadovoljne. Sestrična ima 3 otroke in pravi, da so po Pamperskah imeli vnete ritke, ena druga kolegica je rekla, da so dolgo časa uporabljali Mullerjeve in ker ni bilo neke vmesne številke, so kupili Pampers in prav tako razočarani, ker kao prepuščajo, rdeča ritka ipd. Pa še več primerov poznam, ko so rekli isto.

Mi uporabljamo Hofferjeve in so nam super… nikoli vnete ritke, fajn vpojne.
Po Mullerjevih je našo malo skoz ritka srbela, DM so pa za našo premalo vpojne, ker se naenkrat na full polula in je dostkrat premočilo.

Da ne bodo pljuvale po Pampers samo tiste, ki uporabljajo “cenejše” plenice. Mi tudi ne uporabljamo Pampers. Nam premočijo, pa tudi plenični izpuščaj vedno dobi, ko jih nosi. Uporabljamo pa Moltex plenice in so super.

se podpišem, pampers premium care…….smo probal cenejše pa mu nobene niso odgovarjale, kak se vam kahk pamperske zdijo plastične, men se vse ostale zdijo tak šumeče…….pa ne ne uporabljamo jih zato, da se lahk hvalmo kot je že zgoraj ena eni očitala

Prve tri mesece sem uporabljala Pampers Premium Care, ker so res mehke, ravno prav velike in super prilegajoče. Ko pa so naši dojenčki malo zrasli, pa sem preklopila na Hoferjeve. Za tako ceno so odlične, dovolj mehkem ne predebele, elastične. Ne premočijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close