Katere lučke/korneti so okusne?
Jugtfdz, 28.06.2021 ob 20:15
V Sparu sem kupil njihove lučke, šparovo znamko. Niso mi dobre. Mi lahko priporočate, katere lučke ali korneti so vam najboljši? Pa ne posamični, zanimajo me večja pakiranja, ko je več lučk ali kornetov not.
Zagotovo si kupil tiste poceni. V vročini priporočam, da kupiš ledene okuse in ne mlečnih. Dobre so zamrznjena cedevita, Kontiki….
Ice cream, 28.06.2021 ob 20:31
Zagotovo si kupil tiste poceni. V vročini priporočam, da kupiš ledene okuse in ne mlečnih. Dobre so zamrznjena cedevita, Kontiki….
-
Te vodene lucke so meni tako zanic, da raje ne jem nic kot to zmrznjeno vodo, zame je to lahko le nadomestek ledu v pijaci…
Glede luck in kornetov, vsak ima svoj okus, kaj je komu vsec in kaj ne, je stvar posameznika. Jaz npr imam rada samo mlecne dladolede in to ne sadne okuse. Kupujem pa loncke in banjice, tako da tezko svetujem o kornetih in luvkah.
Tisti pisani twister (sadni ledenkoti) Leone. Hoferjeve sadne: mango, gozdni sadeži z vanilijo. Maxibon. Ma vsi dej … sladoled ne more bit slab noben, zdaj ste mi naredili gušte. Bi pasala ena stara planica, tista ki je imela kartonasto embalažo,…mmm vse sem polizala, nič ni šlo v odpad. Res pa je bil okus čisto drugačen kot danes.
Ledo kornet Vanilija. Ni presladek, ni voden in tudi premasten ne, ima dober okus po vaniliji, gor temna čokolada in mleti lešniki (ne nek karameliziran šrot tako kot pri sladoledih pri nickocenovcih). Preprosto odličen in kot vidim, jih imajo ljudje radi – povsod jih hitro zmanjkuje.
https://www.tuscc.si/cache/thumbs/53f199e7be0c845f10cc3ad6/600×600-c2/3850116874968.jpg
Zadnje čase mi teknejo korneti. Kupim jih, tiste v škatli, pakirane po 4, 6, 8, kakor kateri. Pogledam, kje so v akciji in kupim tam. Enkrat je to Lidl, drugič Eurospin, tretjič Interšpar. Presenetljivo dobri so bili zdaj v Šparu, pakirani 4 kosi z okusom manga in vanilje se mi zdi. Zelo dobre imajo tudi v Eurospinu, cena pa res nizka.
Od kornetov:
1.Rose cone – Leone ( jagoda in zeleni kornet)
2. Rose cone – Leoe ( borovnica in sirova torta)
3. Pistacijin kornet Lidl
Od lučk:
1. Planica – gozdni sadeži, gozdna jagoda in borovnica, malinov obliv = Ljubljanske mlekarne
2. Maxim Premium – jogurt malina = Ljubljanske mlekarne
3. Gelatisimo; Mandlji in grški jogurt – blagovna znamka Mercator ( dela Leone)
Forum je zaprt za komentiranje.