Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek katere kapljice za nos?

katere kapljice za nos?

Že zadnjič sem spraševala, a ne najdem teme več.

S čim si pomagate, če imate zamšen nos? Poznam Operil in Afrin, a mi po obeh nos malo krvavi. Ne da mi teče kri iz nosu, ampak izcedek je krvav. Kaj se vam obnese?

Pa še ena reč. Če imate doma slučajno srednješolce, kaj uporabljajo za slovenščino? če bo kdo napisal, prosim, dodajte še, zakatero SŠ gre (samo na splošno, npr. srednja elektro ali pa gimnazija itd.)

Vzames en operil za otroke in eno fiziološko raztopino in daš 25% operila, 75% rastopine.

OlintH, še vkaži zraven.

Kaj si mislila pa s slovenščino pa ne vem. Internet?

Najboljši je Nasonex, ampak ga ne dobiš brez recepta.

Trenutno uporabljam Operil. Včasih pa si razrežem čebulo, dam na krožnik na nočno omarico in zjutraj se zbudim s čistim nosom. Je pa res, da v sobi smrti kot v kakšni menzi.

KAPLJICE OLYNTH ! Čudno ime , ampak pomaga ful in ne suši sluznice! Pršilo ali kapljice. Pazi kako doziraš.  Ne nagneš flaške. Da ne pokvariš. Samo 1 vpih v vsako nosnico pred spanjem! In če hočeš po jedi po kosilu, ko ponavadi nos nabrekne!

Olje 33 zvecer nakapljas na sal in celo noc vdihavas. Ni boljsega. Tudi tu soba smrdi ko hudic

Ce imas samo malo zamasen nos, potem Nasic ali Septanazal zvecer, da lazje spis, cez dan pa spiras s Tonimerom.

Ce imas pa ful zabasan in neprehoden nos, potem spiraj, grej predel sinusov in Olynth-ha veckrat na dan, sploh zvecer. V dveh dneh mine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close