Katere duševne bolezni ima DarwinDarko?
Telele bolesni
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Katere duševne bolezni ima DarwinDarko?
Kaj ima vse? Shizofrenijo, blodnjavost, bipolarnost?
Odlično vem, da so ljudje bitja vrhunske inteligence.
Odlično vem, da so ljudje bitja vrhunske inteligence.
Jaz sem moški in ženska obenem. Usklajen jing in jang. ⚧
Se ti zdi, da je to ustrezen prostor (in klientela) za postavljanje psihiatričnih diagnoz?
Jaz sem moški in ženska obenem. Usklajen jing in jang. ⚧
To je krasno. Kakšni neverjetni potenciali so skriti znotraj vsakega posameznika.
Odličen prostor. Ljudje spremenimo naše obnašanje, ko mislimo, da nas nekdo opazuje. Lažemo, ko smo soočeni s neprijetnimi vprašanji, zakrivamo probleme.
Tukaj na forumu tega problema ni.
To je krasno. Kakšni neverjetni potenciali so skriti znotraj vsakega posameznika.
Res je. Tudi na temu forumu sem lahko več oseb hkrati. Zaradi kozmičnega ravnovesja v meni so moji potenciali neskončni. ⚧
Res je. Tudi na temu forumu sem lahko več oseb hkrati. Zaradi kozmičnega ravnovesja v meni so moji potenciali neskončni. ⚧
Lahko tudi več kot samo neskončni. Tu smo sama fantazijska bitja. Ta glavno je da mamo se fajn 🙂
Telele bolesni
Kakšne so pa tvoje reference? Znanje očitno ne, sicer bi brali trditve, ne ugibanj, torej preostane še lastna izkušnja. Se je lažje o drugih pogovarjati kot o sebi, a ne?
Podobno kot Robi. Shizofrenija, preganjavica., halucinacija, glasovi v glavi, nerealno dojemanje sveta….
Nikoli se ne sprašujem o preveč osebnih zadevah uporabnikov, niti to kar navaja avtor. Kar je internetno nasilje, ki ima vse sledi psihičnega nasilja nad nekom.
Forum je zaprt za komentiranje.