Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Katere drobne stvari vas razveselijo, osrečijo?

Spanje, ki mi omogoča sanje:).

Dejtanje 😉

Takojšnji izčrpni odziv na neko prošnjo. Totalno presenečena in hvaležna. Dandanes težko naletiš na tako pripravljenost.

Ponedeljki, ker lahko že začnem odštevat do petka:).

Good mind trick 😉

Pogovori, ki trajajo dolgo v noč in se nočejo nehat. Občutki vzajemne všečnosti. After a looong time.

Gel za tuširanje z nebeško dišavo:).

prebiranje Garfielda na morju :))

Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))

Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))[/quote]

A z lisičkami? :))

Snoopko, a ti prinesem lazanjo? :))[/quote]

A z lisičkami? :))[/quote]

Take pa še nisem jedla.

A z lisičkami? :))[/quote]

Take pa še nisem jedla.[/quote]

Jaz tudi ne :))

… razveseli me, ko me kužika vsa vesela pričaka, ko jo peljem na sprehod:)… in ko srčica komaj čaka, da komu oblizne lice:)

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Osreči me kakšna dobra sladoledna kupa ali pa banana split. :))

Danes sem v gozdu srečala dve srnici…..:):):) in to me je zeloooooooo razveselilo!

Tih deževen dan, po koncu katerega se lahko mirno vležem v posteljo in zaspim ob poslušanju dežnih kapelj. Boljše glasbe za meditiranje še niso posneli!

Razveselijo me odgovori neznanih ljudi o sreči, zadovoljstvu, ker me vedno znova spomnijo, kaj je tisto, zaradi česar si lahko narišem nasmeh na obraz namesto kislice.

Osreči me še iskren pogovor.

Ko naham brat in razmišljat o stereotipov polnem današnjem času …

Ajd!

Tisto nekaj, ki ogreje srce.

Alkohol?:))) Pridi raje na čokolado…danes je praznik čokolade:).

Spada pod legalne opojne substance, ki se jo celo spodbuja 😉

Da za vsakim dežjem posije sonce….še vedno je… 🙂

Jutra…in ko te v službi čakata kar dve kavici, ker se niso mogli zmenit, kdo mi jo bo skuhal:)). Dve še gre, bom spila iz vljudnosti:).

Razveseli me pogled veverice, ki veselo skače . V njeni naravi je, da je videti vedno zadovoljna.

Danes sem prav vesela, ker sem se spravila k delu in opravila nekaj, kaj je že dolgo klicalo “na pomoč” :)))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close