Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Katere agencije se ukvarjajo z eksotiko?

Katere agencije se ukvarjajo z eksotiko?

Zanima me, na katero agencijo naj se obrnem, da bi dobila kaksne dobre programe za eksoticno potovanje? Lahko je to Azija:Malezija, Filipini,…lahko Oceanija z vsemi otoki….

Lahko probas kaksna popotniska drustva npr. od Seruge, Janina,… (majo na netu dost pregledene strani, da dobis vtis), ce ti to bolj odgovarja. Mas precej programov in en folk je zlo zadovoljen, drug pa malo manj:).

mm, če jaz prav razumem ti iščeš bolj umirjene počitnice in ne avantur, kot jih je predlagal jakab?

Naprimer;polet v Kuala Lumpur in potem na Sarawah-pogledat opice in malo pocitnic nazaj grede. Lahko obisk parih otokov v Oceaniji;Bora Bora, Tahiti, Morea…,Potovanje po otokih Filipinov….

Glede na to da si želiš počitnic , ki niso v najcenejšem rangu bi ti jaz priporočal agencije , ki so priznane kot je to Kompas , Globtour , Thalata ipd.
Midva ženo sva bila s Kompasom na enem takem potovanju -brez vsakih problem vse je klapalo pa za ta aranžma , ki sva si ga želela so bili še najbolj ugodni.

Odločitev pa je seveda tvoja.
Saj poznaš pregovor “mal dnarja mal muzke”

Kam pa sta sla preko Kompasa?

Na poročno potovanje Avstralija (Sydney, Alice Springs-Uluru) -Fiji -Cookovi otoki (Aitutaki).

Bila sva en mesec, destinacije sva si izbrala sama in približni potek poti potem pa sva dala v izdelavo predračuna trem različnim agencijam v kater imam zaupanje in v tem primeru je bil Kompas mnogo cenejši od ostalih dveh in resnično so se potrudili .

Selan ne bi se strinjal z tvojim “mal dnarja mal muzke”. Osebno sem potoval z AIRPASS-om za 30% ceneje kot pri kompasu ( ista destinacija, isto dni samo drugi hotel( aja pa da ne boš mislil da slab)). Da glopturja niti ne omenjam… Tako da MM malo poglej okoli pa kakšen exotic-tours si poglej, so znani po exsotiki. Lp pa povej kaj si izbral .

Ta dva modela sicer nista agencija ampak se slisi zanimivo:
http://exoticjourneys.org/malezija/index.htm

Agencija Interconti.
http://www.interconti.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close